Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Διπλή επίθεση εναντίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας και του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου μέσα σε 24 ώρες!


Οκτώβριος 15, 2013.
Πολίτες από την πόλη Φιέρ, μάλλον τσάμιδες, υποτίθεται πως έχουν επιλέξει να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος  Ευάγγελου Βενιζέλου (με τον τρόπο αυτό καλύπτουν αυτό, που φαίνεται στη φωτό ξεκάθαρα).

Μέσω ενός φυλλαδίου, ανακοίνωσης του θανάτου του Ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, τον οποίον πολλοί αλβανοί κυρίως μουσουλμάνοι, τον θεωρούν το δούρειο ίππο της Ελλάδος στην Αλβανία.
Άτομα αγνώστου ταυτότητος έχουν μοιράσει σε δεκάδες κατοικίες στο Φιέρι όπως και σε πίνακες ανακοινώσεων, την ειδοποίηση για το θάνατο του Μακαριότατου ανακοινώνοντας πως στην κηδεία του, λαμβάνουν μέρος ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Βενιζέλος και οι Υπουργοί της Αλβανίας.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλήθηκε μία εκπομπή με θέμα « Η Ορθόδοξη Εκκλησία και Ελλάδα» με διοργανωτή τον δημοσιογράφο Μπλέντη Φεβζίου ο οποίος είχε καλέσει αρκετούς μουσουλμάνους και τσάμιδες (τους μισούς)για να βγάλουν το άχτι τους εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου και ως επακόλουθο εναντίων όλων των ορθοδόξων πιστών.
 Με μία απίστευτη και ασταμάτητη λογοδιάρροια αυτά τα άτομα επανέλαβαν συκοφαντίες και άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη να δημιουργεί διάφορα εναντίων του αγαπητού Αρχιεπισκόπου μας.
Είναι παράξενο το τι ψέματα μπορεί να ειπωθούν μάλιστα και όταν αυτά μοιάζουν με φακό που προσπαθεί να φωτίσει μεσημεριάτικα, τους άλλους ενώ η αλήθεια φωτίζει σαν τον ήλιο.
Παιδάκια και ακτιβιστές του ακραίου εθνικισμού που ικανοποιούνται μόνο όταν επιτίθενται στην ορθοδοξία, αφέθηκαν ελεύθεροι να γαυγίζουν μπροστά στο δημοσιογράφο που κατεύθυνε την συζήτηση τον οποίο για χτες θα μπορούσες να τον ονομάσεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Όλοι έλαβαν μέρος σε μία παρωδία, θέατρο, όπου η βιογραφία του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου παρουσιάστηκε σκόπιμα, διαστρεβλωμένη και γεμάτη από ψέματα και συκοφαντίες.
Ενώ έκλεισαν την εκπομπή με ένα βίντεο που φαίνεται κατά την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου πως κάποιοι φωνάζουν εναντίων αυτής της πράξης αν και αποδείχθηκε πως αυτοί ήταν όλοι κατάσκοποι και ασφαλίτες που βρήκαν την ευκαιρία να μπουν προτού έρθουν τα λεωφορεία από την Κορυτσά, και έπειτα τους έβγαλαν με τις κλοτσιές οι ορθόδοξοι από την Εκκλησία.
Τώρα πια οι επιθέσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν με το καλύτερο τρόπο την αλήθεια, πως υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο εναντίων των ορθοδόξων.
Οι πραγματικοί ορθόδοξοι τώρα πια έχουν ξεκάθαρο καθήκον. Να ξυπνήσουν προτού είναι πολύ αργά για αυτούς και τις οικογένειες τους.        http://www.echedoros-a.gr/2013/10/24.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου