Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Google Εarth φωτογραφία: Ο Ιησούς και η Παναγία εμφανίστηκαν στον ουρανό.

Διαβάστε περισσότερα στο      http://www.wnd.com/2013/10/photo-has-jesus-just-been-spotted-in-sky/          «Ο Ιησούς και η Μαρία» εμφανίζονται στο Google Earth.
Μια παράξενη εικόνα, που μοιάζει με το πέπλο του Μεσσία συνοδευόμενο από τη μητέρα του Παναγία, φωτογραφήθηκε σε ένα πολυσύχναστο δρόμο στην Ελβετία.

syrian-electronic-army-lo-008

Η εξαιρετική εικόνα, η οποία μπορεί να δει κανείς στη δορυφορική περιοχή απεικόνισης, φαίνεται να εμφανίζει ένα Μεσσία που συνοδεύεται από την Παναγία.
Η σκοτεινή εικόνα του γιου του Θεού μπορεί να δει κανείς στα αριστερά, ενώ το περίγραμμα της μητέρας του, χρώματος λευκού και ροζ, είναι στα δεξιά.
Μια μυστηριώδης εικόνα από το Google Street View δείχνει πως μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι ο Ιησούς και η Παρθένος Μαρία  μέσα στα σύννεφα πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο στην Ελβετία.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιπλέει πάνω από μια εθνική οδό προς τον ουρανό, πιο γνωστό ως τον αυτοκινητόδρομο A5 κοντά στο Walensee, στην Ελβετία.

Θεωρείται από μερικούς ότι είναι ο Ιησούς  ντυμένος σε ένα σκοτεινό μανδύα, ενώ το περπάτημα της σύντροφός του,που φαίνεται να είναι ντυμένη με ένα λευκό και ροζ φόρεμα, με τα χέρια διπλωμένα σε θέση προσευχής. Στο Facebook και το Twitter οι χρήστες έχουν μοιραστεί την εικόνα, εκατοντάδες χιλιάδες φορές σε όλα τους τα κοινωνικά δίκτυα.

Αλλά ο καθένας νομίζει ότι είναι θεϊκή στη φύση, γεγονός που υποδηλώνει τις δυνατότητες να έσπασαν σφάλματα στο Photoshop fakery.

"Όσο Χριστιανός είμαι, εγώ ποτέ δεν θα πιστεύω ότι ο καθένας έχει ή θα πρέπει να χαιρετιστεί από οποιοδήποτε όραμα του Ιησού ή ο Θεός ή όποιος άλλος. Είναι πιθανώς μια κηλίδα στο φακό. Παρακαλώ μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας να σκεφτεί ,δεν είναι τίποτα περισσότερο », έγραψε ένας σχολιαστής.

Αλλά ένας άλλος δεν ήταν τόσο άμεσα απορριπτικός: «Ποιος μπορεί να πει όχι; Αν είναι: Αμήν. Φανταστικό! "

Πολλοί σκεπτικιστές πιστεύουν ότι το φαινόμενο είναι απλώς ένα πρόβλημα στο λογισμικό απεικόνισης της Google, αν και η Google δεν έχει σχολιάσει σχετικά  το θέμα.


Ο Jim Lawry από το Μπρούκλιν, στο Οχάιο, σκέφτηκε ότι είναι επίστεγο πουλιών στο παρμπρίζ που μοιάζει στον Ιησού.
     http://www.trunews.com/jesus-mary-appear-google-earth/      ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRU NEWS ΚΑΙ ΤΟ WND.COM:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου