Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ...

             
Ο πόλεμος τών δύο άκρων ! Αναρχικοί καί Χρυσαυγίτες. Οί δεύτεροι μπήκαν σε "σειρά", τώρα καιρός είναι να μπούνε σε "σειρά" καί οί πρώτοι...Θα μπορέσουν όμως ;

Ακριβώς έτσι άρχισε ο εμφύλιος, όπως και σήμερα, λέει ο κ. Βασίλης Σ…. (για λόγους ασφαλείας δεν γράφουμε το επίθετο) κάτοικος του Βοϊου.
Ας τον ακούσουμε·
«Πληρωμένοι έλληνες, απο ξένα σκοτεινά κέντρα, προδότες της πατρίδος, που ανήκαν δήθεν σε κάποιο πολιτικό χώρο, εμφανίζονταν στα χωριά της περιοχής του.  
Πήγαιναν στο καφενείο και χτυπούσαν μέχρι θανάτου τον πιο φιλήσυχο άνθρωπο του χωριού, για κάτι δήθεν που έκανε. Κάποιοι άνδρες που δεν άντεχαν την αδικία επενέβαιναν για να τους εμποδίσουν. Τότε έμπαιναν και εκείνοι στο στόχαστρο των πληρωμένων δολοφόνων και τους ανάγκαζαν να φύγουν στα βουνά για να γλυτώσουν...
Έτσι έστειλαν πολλούς άνδρες στο βουνό, όξυναν τα πάθη και των πιο ήσυχων κατοίκων και μετά έγινε ο αλληλοσπαραγμός». 
Με παρόμοιο τρόπο και σήμερα, ερεθίζουν τα πάθη των Ελλήνων, που υποφέρουν κάτω από τον αβάσταχτο ζυγό της Τρόϊκας και των σκοτεινών κέντρων. Μήπως κάποιοι, μ΄ αυτά καί μ΄ αυτά, καί με διογκωμένες υπερβολές καθημερινών όλων καί "νεώτερων αποκαλύψεων"  ορισμένων  ΜΜΕ  ετοιμάζουν στους Ελληνες γιά παρόμοιες καταστάσεις;
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης ερμηνεύοντας στον κύκλο ανδρών το 1973, την Β΄ Θεσσαλονικείς επιστολή, στο κεφ. 2, έλεγε·
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ...
«…Τι θα πει αναρχία; Ας υποθέσουμε, ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει χωροφυλακή, δεν υπάρχει καμία εξουσία. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει; Θα επικρατήσουν αμέσως τα άτακτα στοιχεία. Τριάντα – σαράντα – πενήντα, τα πλέον απίθανα άτομα, θα έρθουν επάνω στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν μια χαώδη κατάσταση. Θα στήσουν στην πλατεία καρμανιόλα και θα κόβουν κεφάλια, εν ονόματι κάποιας αγνώστου δυνάμεως· (Αυτά τα βλέπουμε σε βίντεο, να τα πραγματοποιούν σήμερα, οι φανατικοί μουσουλμάνοι, που τους υποστηρίζουν τα σκοτεινά κυκλώματα της Ευρώπης και της Αμερικής). Θα πέσουν λοιπόν, τα καθεστώτα και θα δημιουργηθεί μία αναρχία παγκόσμια. Θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Και μέσα στο κλίμα αυτό της αναρχίας θα  ξεπηδήσει ο Αντίχριστος. Αυτός θα είναι ο παγκόσμιος δικτάτωρ.
Το «κατέχον» σήμερα είναι άλλο. Και βλέπομε την αναρχία να επεκτείνεται.
Θα στραφούν οι γονείς κατά των τέκνων, τα τέκνα κατά των γονέων. Οι γυναίκες κατά των ανδρών, οι άνδρες κατά των γυναικών. Οι εργάτες κατά των πλουσίων, οι πλούσιοι κατά των εργατών, οι μικροί κατά μεγάλων. Οι ιερείς κατά ιερέων, οι αρχιερείς κατά αρχιερέων…
Το ίδιο το παιδί σου θα σε σκοτώσει και θα έχει το σπίτι σου ξενοδοχείο ύπνου και φαγητού. Και δε θα τολμάς να του μιλήσεις. Θα έρθει λοιπόν μία αναρχία στον κόσμο. Και αυτή η αναρχία θα είναι το κατάλληλο κλίμα, που θα γεννηθεί ο Αντίχριστος. Αυτός θα συγκεντρώσει επάνω του πάσαν εξουσίαν και θα διοικεί κατά τρόπον απαίσιον και ελεεινόν.
Αυτό λοιπόν είναι το «κατέχον» ( πού σημειώνει ο Απόστολος Παύλος στήν Β΄ πρός Θεσσαλονικείς επιστολή του ). Αυτός θα καταργήσει όλες τις εξουσίες και θα μείνει μονοκράτωρ και κοσμοκράτωρ στον κόσμο. Τι μυστήρια πράγματα θα γίνουν!
Στα Ηνωμένα Έθνη είναι τώρα 145 σημαίες (τόσες σημαίες ήταν το 1973). Θα φύγουν όλες αυτές και θα υψωθεί η σημαία του Αντίχριστου. Και θα είναι φοβερά και τρομερά τα πράγματα... 
Και δεν θα συγκρίνεται σε φρίκη η δουλεία αυτή ούτε με τη δουλεία του Νέρωνος ούτε με του Στάλιν ή του Χίτλερ. Αλλά «άξια ών επράξαμεν απολαμβάνομεν. 
Ως τιμωρία της ανθρωπότητας θα επέλθει αυτή η κατάσταση». ( αυτά έλεγε το 1973 ο πατήρ Αυγουστίνος Καντιώτης ερμηνεύοντας τήν επιστολή τού Αποστόλου Παύλου "περί Αντιχρίστου" )  

ΤΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ ;
Σήμερα απ΄ ότι φαίνεται ο δολοφόνος του Φύσσα, δεν είχε κόμμα και ούτε κάποια ιδεολογία, αφού από το ένα άκρο της Αριστεράς ( πού ήταν παλιά ) πήγε στο άλλο άκρο της Χρυσής Αυγής· επομένως ήταν εύκολος να χρησιμοποιηθεί απ΄ όποιον έπαιρνε τά περισσότερα. 
Το πρόβλημα είναι, από ποιούς χρησιμοποιήθηκε ; 
Από την Χρυσή Αυγή, ή από τα ξένα σκοτεινά κέντρα που θέλουν νέο εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα; Θα μάθουμε άραγε ποτέ ποιός του τηλεφώνησε για να κάνει το έγκλημα;
Μήπως κάπου βρωμάει η υπόθεση; Φαίνεται στημένο όλο το σκηνικό και πληρωμένος ο δολοφόνος; Η κυβέρνηση βρέθηκε σε πρωτοφανή ετοιμότητα!
Το φονικό ήρθε, ως από μηχανής θεός στην κυβέρνηση! Τυχαίο το γεγονός; Την στιγμή μάλιστα που τα βρήκε σκούρα με τους εκπαιδευτικούς και τις μεγάλες κινητοποιήσεις.
Το φρικτό έγκλημα κάλυψε όλες τις ειδήσεις, όλες τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και αυτοί που καταπάτησαν κάθε έννοια δημοκρατίας και έφεραν τον Ελληνικό λαό σε απόγνωση, βρήκαν την ευκαιρία να υπερασπιστούν δήθεν την δημοκρατία, αλλά στην ουσία να το πανηγυρίσουν και να ανεβάσουν τα ποσοστά των ψήφων τους!!!
Μήπως μας παίζουν θέατρο οι πολιτικοί μας, και χορεύουν τον χορό που τους παίζουν τα ξένα μασονικά κέντρα ;
Παρατράβηξαν όμως το σχοινί και προκαλούν όχι μόνο τους Χρυσαυγίτες, αλλά και κάθε λογικά σκεπτόμενο Έλληνα. Και μέσα στον κονιορτό που δημιουργούν περνούν εύκολα τα αντιλαϊκά μέτρα, που τους διατάζει η Τρόϊκα.
Μέχρι άραγε που θα το φτάσουν; Θα φορολογήσουν και τις πόρτες και τα παράθυρα των Ελλήνων; Θα τους φορολογήσουν και τον αέρα τον μολυσμένο που αναπνέουν; Τόσους ψεκασμούς κάνουν και ξοδεύονται οι άνθρωποι!!! Θα πρέπει να πληρώσουν οι Ελληνες τα καρκινικά σωματιδια που αναπνέουν!!!!
Και κάτι άλλο:
Αφου θέλει να σώσει την Ελλάδα η κυβέρνηση από τα εγκληματικά στοιχεία, γιατί δεν παίρνει τα ίδια μέτρα και για τους αντιεξουσιαστές - Αναρχικούς, που θέλουν να καταλύσουν κάθε εξουσία, όπως λέει και το όνομά τους.
Το είπε προφητικά, ερμηνεύοντας την Αγία Γραφή το 1973 ο Γέροντας αγωνιστής ιεράρχης π. Αυγουστίνος Καντιώτης ότι εκεί θα το πάνε οι σκοτεινές δυνάμεις για εγκαταστήσουν τον Αντίχριστο. 
Μήπως οι αντιεξουσιαστές είναι καλύτεροι από τους Χρυσαυγίτες ;  
Γιατί λοιπόν αφήνουν να πέφτουν στα δίχτυα της ξένης αυτής εγκληματικής οργάνωσης τα ζωντανότερα ελληνόπουλα; Γιατί δεν αναζητεί τους υπαίτιους; Καθημερινά θρηνούμε θύματα ξυλοδαρμών μέχρι θανάτου 17χρονα και 19χρονα αγόρια. Βάζουν φωτιά και καίνε την Ελλάδα.
Γιατί για εκείνα τα παιδιά δεν κάνουν θόρυβο τα πουλημένα κανάλια, γιατί η «ευαίσθητη» κυβέρνηση και ο υπουργός της δεν λέει κουβέντα για εκείνα τα παιδιά; 
Γιατί ο λαλίστατος στα πολιτικά μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος, δεν πολεμά το ίδιο ως επικίνδυνους και εκείνους; Μήπως μπήκε και αυτός στο σύστημα; Αυτά τα παιδιά που χαροπαλεύουν από τους ξυλοδαρμούς των αντιεξουσιαστών στα νοσοκομεία δεν έχουν μανάδες; 
ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ !!!
Αν είχαμε Έλληνας υπουργούς με καρδιά  δεν θα καταντούσαν τον ελληνικό λαό σ΄ αυτό το χάλι. Και η Χρυσή Αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανέβαζαν τόσο πολύ τα ποσοστά τους.
Το ΣΥΡΙΖΑ που κόπτεται δήθεν για τη δημοκρατία, με τον άθεο νεαρό αρχηγό της, που έχει αβάπτιστα τα παιδιά του (τα έδωσε ονοματοδοσία και ο ίδιος έκανε πολιτικό γάμο) έχει φαίνεται κάποια "συγγένεια" με ορισμένους χρυσαυγίτες μιά καί η γυναίκα μάλιστα τού κ. Τσίπρα όπως λέγεται πιστεύει στον ίδιο ειδωλολατρικό θεό με κάποιους χρυσαυγίτες!
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ προφητεύει ότι θα γίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα. Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης πολύ συχνά έλεγε: 
«Πουλήστε το πουκάμισό σας οι άνδρες, και οι γυναίκες τις ρόμπες σας, και αγοράστε και διαβάστε την Αποκάλυψη. Όλα όσα λέει η Αποκάλυψη θα γίνουν όπωσδήποτε. Όμως στο τέλος δεν θα νικήσουν οι άπιστοι, δεν θα νικήσουν οι άθεοι, θα νικήση ο Χριστός, ον παίδες Ελλήνων υμνείτε και υπερυψούτε εις πάντας τους αιώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου