Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

"Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΣΤΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ"- ΤΟ ΘΑΥΜΑ RIVER JORDAN FLEW BACKWARDS 6-1-06!
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα κινητού τηλεφώνου την Παραμονή των Θεοφανείων (με το Παλαιό Εορτολόγιο, 18 Ιανουαρίου με το Νέο) του 2006, κατά την Τελετή του Αγιασμού των υδάτων, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ίδια ημέρα στον Ιορδάνη Ποταμό, στο σημείο που Βαπτίσθηκε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός.
Όσοι έχετε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους ή όσοι πρόκειται να τους επισκεφθείτε στο μέλλον, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η ροή των υδάτων του Ιορδάνη, όταν βρισκόμαστε στην πλευρά του Ισραήλ πηγαίνει πάντοτε προς τα δεξιά. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας από εμάς, επισκεπτόμενος τον Ιορδάνη οποιαδήποτε στιγμή του έτους.
Κάθε χρόνο όμως τέτοια μέρα (Παραμονή των Θεοφανείων με το Παλαιό, 18 Ιανουαρίου με το Νέο Εορτολόγιο), κατά την Τελετή του Αγιασμού των υδάτων, επαναλαμβάνεται (κάποιες χρονιές ίσως περισσότερο έντονα) το Θαύμα εκείνο που μας Εξιστορεί η Αγία μας Εκκλησία πως συνέβη, μόλις ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός εισήλθε στα νερά του Ιορδάνη για να Βαπτισθεί από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο: «Ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω»!
Τον Ιανουάριο του 2006 αξιώθηκα να γίνω αυτόπτης μάρτυρας του Γεγονότος, και μαζί με περισσότερους από 4.000 προσκυνητές από διάφορα έθνη, παρακολουθήσαμε εκστατικοί το Μεγάλο αυτό και Μοναδικό (παγκοσμίως) Θαύμα, το οποίο αφού κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου κάποιος γνωστός μου προσκυνητής, κρίναμε ψυχωφελές να το μοιραστούμε μαζί σας ως αδιάψευστο Ντοκουμέντο της Παρουσίας του Κυρίου ανάμεσά μας.
Κατά τη διάρκεια της Τελετής που γινόταν ταυτόχρονα από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο τον Γ΄ (ο οποίος βρισκόταν στην πλευρά μας, στο Ισραήλ), αλλά και από τον Ορθόδοξο Ιερέα της Ιορδανίας (τον οποίο βλέπαμε στην απέναντι όχθη του Ποταμού, όπου βρίσκεται η Ιορδανία), τα ύδατα συνέχιζαν να ρέουν όπως πάντα προς τα δεξιά. Μόλις όμως ο Πατριάρχης και ο Ιερέας της Ιορδανίας έριξαν τους Σταυρούς στον Ιορδάνη, Ψάλλοντας το «Εν Ιορδάνη Βαπτιζομένου Σου Κύριε», τα νερά άρχισαν Μυστηριωδώς να κοχλάζουν σε κάποια σημεία. Το φαινόμενο αυτό επεκτάθηκε και στη συνέχεια, μπροστά στα μάτια μας, ο Ποταμός άρχισε να παρουσιάζει δύο ροές (!), μία προς τα δεξιά και μία νέα προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα τα ύδατα να έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους! Τελικά, μετά από μερικά δευτερόλεπτα το Θαύμα είχε ολοκληρωθεί: Η νέα ροή επικράτησε! Ο Ιορδάνης είχε «στραφεί εις τα οπίσω» όπως τότε, που ο Ίδιος ο Θεός Βαπτίσθηκε μέσα του και τον Καθαγίασε!
Το Θαυμαστό αυτό Γεγονός διήρκησε για όσο χρόνο (περίπου) οι δύο Σταυροί, βρίσκονταν μέσα στα νερά. Από τη στιγμή της εξόδου τους και έπειτα, ο Ιορδάνης άρχισε σιγά-σιγά να επανέρχεται στην αρχική του ροή (προς τα δεξιά), ώσπου τελικά επανήλθε πλήρως.
ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΘΑΥΜΑ! ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ).


Άγγελος μαγνητοσκοπείται από νοσοκομ. κάμερα.

Μια κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο συλλαμβάνει στιγμιότυπα από έναν άγγελο που ήρθε για να βοηθήσει ένα κορίτσι.

ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα Θαύμα που αξιζει όλοι να το δούν!

Η μορφή του Ιησού σε ναό στην Κάλυμνο;

 Σύμφωνα με την τοπική κοινωνία της Καλύμνου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, εμφανίστηκε η μορφή του Ιησού Χριστού με ακάνθινο στεφάνι.Ο Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου, κ. Παΐσιος, ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και επισκέφθηκε τον ιερό ναό. Ο κ. Παΐσιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτά τα σημεία τα στέλνει ο Θεός για να μας συνετίσει και να επιστρέψουμε κοντά του. Τέλος, να αναφερθεί, ότι από χθες συρρέουν χιλιάδες πιστοί για να δουν από κοντά το θαυμαστό γεγονός εν μέσω Σαρακοστής.

Να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν αναφερθεί διάφορα "θαύματα", των οποίων η γνησιότητα έχει αμφισβητηθεί έντονα. Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΘΑΥΜΑ ΣΕ VIDEO! ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ.

Η εικόνα της Παναγίας, που αγιογραφήθηκε όπως ζήτησε η ίδια από μοναχές, με περίεργη διάταξη στα δάκτυλά της και με πένθιμα ρούχα, δακρύζει μπροστά στο φακό στη γιορτή των Εισοδίων της το 2002 στα Ιεροσόλυμα, προειδοποιώντας μας για 2 πράγματα. Το ένα επαληθεύτηκε ήδη... Δείτε το 4ο βίντεο για εξήγηση...
Θυμηθείτε, οι δύσπιστοι, το λόγο του ιερού Αυγουστίνου: «Άπιστοι, δεν είσθε δύσπιστοι. Είσθε οι πλέον εύπιστοι. Δέχεσθε τα πιο απίθανα, τα πιο παράλογα, τα πιο αντιφατικά, για να αρνηθείτε το θαύμα!».

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ .

   Διήγησις τού θαύματος τής εμφανίσεως τού αγίου Αρχαγγέλλου Μιχαήλ , από τόν ίδιο τόν αυτόπτη πού , τελικώς πήγε καί τό σπαθί στήν Ιερά Μονή τών αγίων Αρχαγγέλων Μανταμάδος στήν Λέσβο . Πώς τό ξίφος εισήλθε θαυματουργικώς στήν αγία εικόνα τού αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ . Δείτε καί 2 από τά καλύτερα βίντεο πού έχουμε μέ τό Άγιο Φώς :

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΕΟΥ.

   ΒΑΛΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ !

ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ !
ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΙΚΑΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ !
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να δεχθούμε το εξωπραγματικό. Όμως δεν είναι δυσκολότερο να απορρίψουμε έτσι απλά 250.000 αυτόπτες μάρτυρες; Το γεγονός της Zeitun έχει καταγραφεί ιστορικά, δεν είναι ψέμματα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας σε όλο το internet.

Ο μ. Μητροφάνης που είδε πως βγαίνει το Αγιο Φώς.

 Ο καλόγερος Μητροφάνης που είδε το Αγιο Φώς μπαίνοντας στο κοβούκλιο του Παναγίου Τάφου.

ΘΑΥΜΑ ! ΑΙΜΑ ΑΓΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ !!!

   Τό αίμα τού Αγίου Νικολάου τού έν Βουνένοις ! Τόν σκότωσαν οί Άβαροι μαζί μέ 12 άλλους Νεομάρτυρες στίς + 9 Μαϊου τού 720 ; ( έχω πάει καί ό ίδιος καί έχω βγάλει αίμα ) . Πολλοί Άγιοι μαρτύρησαν στήν Ελλάδα , ειδικά από τούς Τούρκους Μουσουλμάνους . Οί Άβαροι δέν γνωρίζουμε ακριβώς σέ τί θρησκεία πίστευαν , πάντως , απ΄ ότι διάβασα, οί ενδυμασίες τούς μέσα στούς τάφους πού βρέθηκαν, δείχνουν πώς ήταν επειρεασμένοι από τούς Τούρκους . 
Σ. Σ. Πού είναι ο νεο ειδωλολάτρης Μ. Καλλόπουλος μέ τά πυροτεχνήματά τού ; Ο κρυφονεοειδωλολάτρης Μ. Καλόπουλος, κήρυξε πώς το « δωδεκάθεο », είναι συμπαντικές δυνάμεις, όπως ακριβώς πιστεύει και ένα από τα Νεοειδωλολατρικά κινήματα !(Ολα αυτά, σε σειρά εκπομπών στη Θεσσαλονίκη). Επιθυμεί επίσης την αντικατάσταση της διδασκαλίας του Ορθόδοξου Χριστιανισμού στα σχολεία με τήν αρχαιοελληνική ειδωλολατρική θρησκεία και πραγματοποίησε μια βαθιά ανατομία του δωδεκαθεϊσμού , τήν οποία θα ζήλευε και μυημένος « αρχιερέας » των ειδώλων !!! Ανέγνωσε αποσπάσματα αρχαίων ειδωλολατρών ποιητών ( Ησίοδου κ.λ.π. ) για ένα - ένα τα δόγματα της παγανιστικής θρησκείας πού , κατά τήν γνώμη τού , πρέπει να διδαχθούν , αντί των Χριστιανικών ( θεογονία τού δωδεκαθέου , γενεολογία από τόν πρώτο Έλληνα αντί αυτής τής Παλαιάς διαθήκης , μυθολογία , ώς αληθινή ιστορία όμως και όχι , άκουσον - άκουσον , ώς φανταστική ποίηση κ.λ.π. ) , ενώ παραπονέθηκε για τα εμπόδια πού αντιμετώπισε με τούς ομοϊδεάτες τού , σε προσπάθειά τούς να επισκευθούν αρχαιοελληνικά μνημεία στο Λιτόχωρο !!! Ανέφερε το κλασικό σαθρό επιχείρημα των νεοειδωλολατρών για τήν , δήθεν , αντιγραφή τού κατακλυσμού της Παλαιάς διαθήκης από αρχαιοελληνικό σύγγραμα...! Τα πιό παλαιά όμως αρχαιοελληνικά συγγράματα χρονολογούνται επιστημονικώς απο τον 8ο π.Χ. αιώνα περίπου , ενώ η πεντάτευχος τού Προφήτη Μωυσή από τόν 16ο π.Χ. αιώνα , οπότε το μόνο πιθανό είναι το αντίθετο ! Από τή μεγάλη τού έχθρα πρός το γλυκύτατο πρόσωπο Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού , δε δίστασε να διαγράψει ακόμη και μια ολόκληρη πόλη από το χάρτη ! Συγκεκριμένα , υποστήριξε πώς η πόλη Ναζαρέτ δεν υπήρξε ποτέ !!!( σ.σ. Η Ναζαρέτ αναφέρεται και στήν Καινή και στήν Παλαιά διαθήκη ) . Διέστρεψε , το νόημα της λέξης '' μύθος '' , ώς , δήθεν '' ιστορία '' , ενώ σε ένα οποιοδήποτε λεξικό ερμηνεύεται ώς '' φανταστική διήγησις ''. Χριστιανισμός , θαύμα , Θαύματα , κατευθυνόμενο Υ.Σ.Ε.Ε. , αντιεπιστημονική αρχαία Ελληνική θρησκεία μέ πλανήτες καί σκόρδα γιά Θεούς !

Αγγελος βγαινει απο σπιτι ...ενος πεθαμενου....!!?!!

  Η εικόνα ενός αγγέλου να κατεβαίνει από τον ουρανό, να επισκέπτεται το σπίτι ενός ετοιμοθάνατου, να παίρνει την ψυχή του και να εγκαταλείπουν μαζί τα εγκόσμια είναι μια εικόνα που μέχρι χθες συναντούσαμε σε εκκλησιαστικά κείμενα, αλλά από σήμερα βλέπουμε και σε βίντεο που προκαλεί σοκ και δέος σε όποιον το παρακολουθεί. Το βίντεο έχει προκαλέσει παγκόσμιο επιστημονικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον και μέχρι τώρα η γνησιότητά του δεν έχει αμφισβητηθεί από κανένα τεχνικό μέσο, απ΄όσα εξετάστηκε, λένε...

... και όποιος θέλει το πιστεύει.

ΔΑΚΡΥΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ.

Οκτωβρίου 27, 2013,Επιβεβαιώνεται το θαύμα των δακρύων του Ταξιάρχη από το Μητροπολίτη Ρόδου!

Για θαύμα κάνουν λόγο οι κάτοικοι της Ρόδου, που το πρωί του Σαββάτου, είδαν την εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κοιμητήριο της Ιαλυσού, να δακρύζει!

Ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, μετέβη ο ίδιος στον χώρο όπου βρίσκεται η εικόνα ύστερα από τις αναφορές των πιστών, για να διαπιστώσει ο ίδιος εάν πρόκειται για θαύμα ή για κάποιο άλλο γεγονός.

Ο Μητροπολίτης αφού είδε πως πράγματι υπάρχουν σταγόνες στο πρόσωπο του Αρχαγγέλου, ζήτησε να μετακινηθεί η εικόνα από το σημείο όπου ήταν κρεμασμένη.

Στη συνέχεια εξετάστηκε τόσο η πίσω πλευρά της εικόνας όπως και ο τοίχος στον οποίο ακουμπούσε για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει υγρασία η οποία πέρασε στην εικόνα.

Αφού διαπιστώθηκε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, ο Μητροπολίτης Ρόδου πιστοποίησε ότι πρόκειται για θαύμα και ζήτησε να μεταφερθεί η εικόνα στον Ι. Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

«Θα τη μεταφέρουμε στον μεγάλο Ναό και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο» είπε στους πιστούς που συγκεντρώθηκαν στο μικρό παρεκκλήσι ο κ. Κύριλλος

Πρώτες είδαν την δακρυσμένη εικόνα γυναίκες οι οποίες πήγαν το πρωί του Σαββάτου για να ανοίξουν τον Ναό και οι οποίες ενημέρωσαν τον εφημέριο του Ναού.

Όπως δήλωσε ο εφημέριος, η εικόνα έχει κατασκευαστεί το 1896 και έχει υποστεί πρόσφατα συντήρηση από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Στο παραπάνω βίντεο, μπορείτε να δείτε τη στιγμή που ο Μητροπολίτης ερευνά την εικόνα αλλά και τις δηλώσεις των κατοίκων.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΗΝΤΑΝΑΓΙΑΣ

ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ



Khalil, Ο Μουσουλμάνος που έγινε Χριστιανός.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ-Ταινία μικρού μήκους
Η αληθινή ιστορία ενός Αιγύπτιου φανατικού Μουσουλμάνου, μισητή, τόσο των Χριστιανών όσο και των Εβραίων, όπου του ορίστηκε να δυσφημίσει τη Βίβλο, αλλά αντί αυτού, μεταμορφώθηκε όταν ο Ιησούς εμφανίστηκε σε αυτόν, από φονιά "Σάουλ" σε έναν επιεική "Παύλο".

Μαρτυρία θαύματος Ραφαήλ Καλτσάς - Ι.Μ. Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ ΑΙΓΙΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ.

Εμφάνιση του Αγίου Εφραίμ στο Αρμένιο Νομού Λαρίσης.


   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου