Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ένας «ύμνος» στην «δημοκρατία» της Τουρκίας…




KOURD

Αυτή περίπου θα είναι η κατάσταση όταν διαλυθεί η Τουρκία;

 
«Η Τουρκία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία κλεμμένη γη Ελλήνων, Αρμένιων και Κούρδων», τόλμησε να φωνάξει με θάρρος, ο βουλευτής του Κουρδικού κόμματος Φερχάτ Εντζού, μέσα στην Τουρκική Βουλή !

Ένα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ απο την Τούρκικη Βουλή πού τελευταία το είδαμε στο Διαδίκτυο. Άς παρακολουθήσουμε τους φοβερούς «δημοκρατικούς» διαλόγους στην Ελληνική, και άς αναλογισθούμε αν λαοί όπως ο Τουρκικός, πού κατέσφαξε και κατασφάζει ακόμη ελεύθερες ψυχές Ελλήνων, Κυπρίων, Αρμενίων, Πόντιων, Κούρδων, κλπ. είναι δυνατόν ποτέ να γίνει και Ευρωπαίος πολίτης! :
«Eίστε λαός τεράτων μέσα από τα χόρτα της Μογγολίας, με γη κλεμμένη από την Ελλάδα », τους λέει κατάμουτρα ο Κούρδος βουλευτής !
Και δεν έχει άδικο να επαναλαμβάνει αυτό πού ο Αμερικανός πρεσβευτής της Σμύρνης Τζώρτζ Χόρτον είπε για τους Τούρκους, ονομάζοντάς τους στο ομώνυμο βιβλίο πού συνέγραψε ως αυτόπτης μάρτυρας στην καταστροφή της Σμύρνης, ως «Κατάρα της Ασίας»! Ο επερχόμενος διαμελισμός της Τουρκίας για τον οποίο πολλές φορές μίλησε ο Όσιος Παϊσιος ο Αγιορείτης θα είναι και η τελευταία «τιμωρητική» τώρα πράξη του Θεού απέναντι σ΄ έναν πρωτόγονο λαό σφαγών, δηώσεων, και καταστροφών.

Έναν λαό πού ήλθε από τα βάθη της Μογγολίας ως τιμωρός για τις αμαρτίες των γύρω λαών, και ασφαλώς των Βυζαντινών και της Ελλάδας αργότερα και πού τώρα οι δικαιοδοσίες του λήγουν. Όχι γιατί γίναμε καλύτεροι και ως άξιοι του μισθού μας αλλά για να λάβουν τέλος οι προφητείες εν όψει του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και του τελικού Αντίχριστου ( 666) πού ολοταχώς έρχεται… 
Η ομιλία του Κούρδου βουλευτή συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ενώ προκάλεσε και μια αίσθηση δικαιοσύνης τόσο στον λαό του, όσο και σε Έλληνες και Αρμένιους.
Παρότι οι βουλευτές και οι υπουργοί της κυβέρνησης Ερντογάν ζητούσαν την εκτέλεση του Κούρδου βουλευτή, εντός της Βουλής, εκείνος δεν δείλιασε και συνέχισε να παραθέτει παραδείγματα για τις αποτρόπαιες πράξεις των Τούρκων.
«Εμείς οι Κούρδοι ζουμε στο Κουρδιστάν , και όταν ζούσαμε σε αυτή τη γη , οι Τούρκοι ήσασταν στη Μογγολία απασχολημένοι μ τα άλογα σας , αυτή είναι η γη μας και εμείς θα μείνουμε εδώ . η σύγχρονη Τουρκία είναι μικρότερη των 100 ετών , ενώ το Κουρδιστάν είναι πάνω από 5.000 ετών και υπάρχουν δεκάδες αρχαία Ελληνικά κείμενα που αναφέρουν το όνομα των Κούρδων και του Κουρδιστάν , ενώ το όνομα των Τούρκων εμφανίστηκε μόνο στο βιβλίο της ιστορίας λιγότερο από 1.000 χρόνια πριν...» είπε ο Φερχάτ.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Κούρδοι, αποτελούν κυνηγημένο λαό από τους Τούρκους, ενώ ο Ταγίπ Ερντογαν προσπαθεί ανελλιπώς να πείσει την Διεθνή Κοινότητα, ότι πρόκειται για τρομοκράτες.
-------------------
Πρόεδρος της Τουρκικής Βουλής: Τώρα θα μιλήσει ο εκπρόσωπος του φιλο-κουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών, Φερχάτ Εντζού.
Φερχάτ Εντζού: Θα προσπαθήσω τα λεγόμενά μου να είναι σύντομα και κατευθείαν στο θέμα. Μερικοί από σας… μας αποκαλείτε δολοφόνους.  Ποιος όμως σκότωσε πολίτη και ποιος είναι ο δολοφόνος; Εσείς.
Τούρκος βουλευτής: Σκάσε! Πάρτε αυτόν τον τρομοκράτη και εκτελέστε τον!
Πρόεδρος της Βουλής: Αφήστε τον να μιλήσει. Πείτε αυτό που θέλετε να πείτε και τελειώστε το.
Τούρκος βουλευτής: Μια σφαίρα. Χρησιμοποιήστε μία σφαίρα!
Φερχάτ Εντζού: Μαζί εδώ προσποιείστε τους σκληρούς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιείτε μόνο το στόμα σας και τίποτα άλλο. Με την ιστορία ως μάρτυρά μου, εγώ ως Κούρδος ζω στη χώρα μου, το Κουρδιστάν. Σε μία περίοδο που εσείς οι Τούρκοι προσπαθούσατε να συνταχθείτε και παίζατε με τα χόρτα και τα άλογα στην Μογγολία.
Τούρκος βουλευτής: Πυροβολήστε τον!
Φερχάτ Εντζού: Αυτό που αποκαλείτε γη σας, δεν είναι γη σας, ούτε του κόμματος του Ερντογάν. Αυτή η γη είναι μεγαλύτερη από όλους σας και ανήκει στους πραγματικούς ανθρώπους..
 Πρόεδρος της Βουλής: Θα τιμωρηθείτε για αυτή τη δήλωσή σας.Μπορείτε να συζητήσετε για αυτό την ώρα που τρώτε κεμπάπ το μεσημέρι. Εσείς υποστηρίζετε την τρομοκρατία ενώπιόν μας.
Φερχάτ Εντζού: Οι αξιότιμοι Έλληνες και Αρμένιοι ήταν εδώ.
Τούρκος βουλευτής: Πυροβολήστε τον!
Φερχάτ Εντζού: Εμείς οι Κούρδοι είμαστε ακόμη εδώ, δίχως τανκς και δίχως να μπορεί να μας διώξει ο στρατός σας.
Τούρκος βουλευτής: Καταστρέψαμε την πόλη σας!
Φερχάτ Εντζού: Μπορείτε να την καταστρέψετε. Θα χτίσουμε μία ντουζίνα ακόμη! Οι Τούρκοι είστε ένα τίποτα. ‘Έχουμε νικήσει χειρότερα τέρατα από εσάς!  Μπορείτε να ρίξετε τις βόμβες σας. Μπορείτε να σκοτώσετε τα παιδιά μας. Μπορείτε να σκοτώσετε τους πολίτες, αλλά δεν μπορείτε να σκοτώσετε αυτό που είμαστε: «Κούρδοι στο Ρομπόσκι, (πόλη που βομβάρδισαν οι Τούρκοι) Κούρδοι σε όλο το Κουρδιστάν, ή αυτό που εσείς αποκαλείτε Τουρκία. Η ανθρωπότητα έχει δει χειρότερους ανθρώπους από εσάς, τους οποίους έχει νικήσει!!
Πρόεδρος της Βουλής: Θα πάτε φυλακή για αυτά τα λόγια. 5 χρόνια το λιγότερο.
Φερχάτ Εντζού: Δεν με αφορά. Η αλήθεια είναι σημαντικότερη από τη ζωή μου.
Φωνές: Χρειάζεται μία σφαίρα. Συλλάβετέ τον…
Πρόεδρος της Βουλής: Στέλνουμε ήδη την Ασφάλεια να σας συλλάβει.
Φερχάτ Εντζού: Εμείς οι Κούρδοι θα είμαστε πάντοτε Κούρδοι. Είμαστε εδώ πριν από εσάς τους Τουρκους και θα μείνουμε αφού φύγετε. Η Τουρκία σας είναι κλεμμένη γη από την Ελλάδα, την Αρμενία και το Κουρδιστάν!! Η ιστορία είναι μάρτυράς μου.
Τούρκος βουλευτής: Το κεφάλι σου θα  «γυρίζει !»
Φερχάτ Εντζού: Τι μπορείτε να κάνετε; Είμαι εδώ μόνος μου, αντιμέτωπος με εκατοντάδες από εσάς, τι μπορείτε να μου κάνετε;
Πρόεδρος της Βουλής: Θα τιμωρηθείς για αυτό.
Φερχάτ Εντζού: Σκοτώστε με, εγώ θα λέω την αλήθεια!
Πρόεδρος της Βουλής: Πες το όταν θα σε συλλαμβάνει η Ασφάλεια, με βάση το νόμο θα σε στείλω 10 χρόνια φυλακή. Δέκα χρόνια είναι το λιγότερο…
Τούρκος βουλευτής: Πρέπει να τον πυροβολήσετε τώρα!
Φερχάτ Εντζού: Θα ολοκληρώσω…
Τούρκος βουλευτής: Θα πληρώσεις με τη ζωή σου για αυτό βρωμοκούρδε!
Φερχάτ Εντζού: Γαυγίστε όσο θέλετε. Θα σταθώ εδώ δυνατός, ελάτε να με αντιμετωπίσετε!
Πρόεδρος της Βουλής: Φτάνει, που είναι η ασφάλεια;
Φερχάτ Εντζού: Προσποιείστε σκληροί όταν είστε ενωμένοι, αλλά μόνοι είστε δειλοί και φοβισμένοι. Οι νέοι Κούρδοι θα το αποδείξουν αυτό στο στρατό σας. Κανένας Τούρκος στρατιώτης ή αστυνομικός δε μπορεί να περιπολήσει κουρδικούς δρόμους. Οι στρατιώτες σας τρέχουν να γλυτώσουν από τους νέους μας! Μέχρι στιγμής μόνο μιλάτε και παριστάνετε τους σκληρούς μαζί, αλλά ένας εναντίον ενός είστε ένα τίποτα.
Τούρκος βουλευτής: Κάντε τον Κούρδο να σκάσει!
Φερχάτ Εντζού: Μόνος μου σαν Κούρδος τα βάζω με όλους σας!
Τούρκος βουλευτής: Εκτελεστικό απόσπασμα!
Φερχάτ Εντζού: Αν νομίζετε ότι σκοτώνοντάς με μπορείτε να μας νικήσετε, αυτό μας κάνει πιο δυνατούς! Μπορείτε να με αποκαλείτε τρομοκράτη, εμένα που παλεύω για την ελευθερία της πατρίδας μου! Εμένα που έχω ζήσει για χιλιάδες χρόνια εδώ, ενώ εσείς έρχεστε και καταλαμβάνετε τη γη μας! Εγώ παλεύω για την ελευθερία του λαού μου, για την ελευθερία όλων των λαών!
Τούρκος βουλευτής: Θα φας σφαίρα!
Φερχάτ Εντζού: Αντιμετωπίζω το θάνατο με θάρρος, για την ελευθερία μου και την ελευθερία εκατομμυρίων Κούρδων! Η κατάληψή σας δε θα διαρκέσει πολύ. Καμία κατάληψη δε διαρκεί για πάντα. Στο τέλος θα νικήσει η ελευθερία όπως πάντα !
Τούρκος βουλευτής: Υπέγραψες το θάνατό σου! Θα πεθάνεις από Τούρκικη σφαίρα! Είσαι ένας νεκρός ήδη. Μην τον αφήσετε να φύγει ζωντανός από εδώ!
Πρόεδρος της Βουλής: Καθίστε όλοι στις θέσεις σας! Είναι μόνος του, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Είναι μόνος του, εμείς είμαστε πολλοί. Τον έχουμε. Καθίστε, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου