Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

OI ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (Βίντεο).


triumph-of-christianity-gustave-dore
Γράφει Συντακτική όμάδα Χειλαδάκη.

Γέροντας Παΐσιος: Προφητείες και Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο Γέρων Αμβρόσιος μιλά για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Προφητικό όραμα για την εποχή μας το οποίο είδε Ρώσος ασκητής ζηλωτής ονόματι Αντώνιος το 1970.
Γέροντας Ιωσήφ : μετά απο τις συράξεις αυτές, η Ευρώπη ολόκληρη θα επιστρέψει στην ορθοδοξία,
Θα ξεριζωθεί το Βατικανό και όλες οι αιρέσεις, σβήνει η Τουρκία και απο το χάρτη και απο τη μνήμη μαζί και η ισλαμική χολέρα.
Συγκλονιστική μαρτυρία γέροντος Εφραιμ Αμερικής για τον μαρμαρωμένο βασιλιά και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Προφητεία Αγίας Γερόντισσας που είναι εν ζωή για τα γεγονότα που σύντομα ΕΡΧΟΝΤΑΙ…
Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος προσκεκλημένος στη Δεξαμενή Σκέψης της Ενορίας Αγίου Νικολάου Λεμεσού στις 23 Μαρτίου 2016, ολοκληρώνοντας την ομιλία του και με αφορμή τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων σχετικά με τα γεγονότα τα οποία βιώνουμε, προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Τούτη η αποκάλυψη, αφορά ένα προφητικό κείμενο, το οποίο έχει γράψει μια Αγία Μοναχή που είναι εν ζωή και η οποία βρίσκεται στην Αττική, στην Ελλάδα.
Ματθ. 24,8 Ολα όμως αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών και πόνων.
loading...
Ματθ. 24,9 Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανηστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύτετε το όνομά μου.
Ματθ. 24,10 Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των.
Ματθ. 24,14 Και θα κηρυχθή αυτό το Ευαγγέλιον της βασιλείας του Θεού εις όλην την οικουμένην, ώστε να είναι η καλή μαρτυρία προς σωτηρίαν δι’ όλα τα έθνη, και τότε θα έλθη το τέλος.
Αποκ. 21,3 Και ήκουσα φωνήν μεγάλην από τον ουρανόν να λέγη “ιδού, αυτή είναι η αιωνία και αληθινή σκηνή, όπου θα συγκατοική ο Θεός με τους δικαίους ανθρώπους. Και θα κατοικήση μαζή με αυτούς, και αυτοί θα είναι λαός ιδικός του και ο ίδιος ο Θεός θα είναι μαζή των.
Αποκ. 21,4 Και θα εξαφανίση ο Θεός από τα μάτια των κάθε δάκρυ (διότι δεν θα έχουν πλέον καμμίαν θλίψιν και κανένα πόνον) και ο θάνατος δεν θα υπάρχη πλέον, ούτε πένθος ούτε θρηνώδης κραυγή ούτε πόνος θα υπάρχη πλέον. Διότι αι προηγούμεναι θλίψεις και κακοπάθειαι επέρασαν πλέον δια παντός).
Δαν. 12,10 Οι δίκαιοι θα αναδειχθούν, θα λευκανθούν δια των θλίψεων, θα καθαρισθούν ως δια πυρός, θα αγνισθούν πολλοί. Οι παράνομοι όμως θα εκτραπούν εις περισσοτέρας και μεγαλυτέρας ανομίας. Ολοι οι ασεβείς δεν θα εννοήσουν τίποτε, από όσα έχουν προφητευθή. Οι ευσεβείς όμως θα εννοήσουν καλώς τα πάντα.
Αποκ. 21,6 Και μου είπε• “έχουν γίνει όλα νέα, όπως υπεσχέθην και διέταξα. Εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος, που κλείω στον ευατόν μου όλην την δημιουργίαν, την αιτίαν και τον σκοπόν της. Εγώ, εις εκείνον που διψά την δικαιοσύνην, την ειρήνη, την αιωνίαν ζωήν, θα του δώσω δωρεάν από την πηγήν του ύδατος της αιωνίου ζωής.
bible-prophecy1


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/oi-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου