Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Αρχ.Κύπρου: Τα χρήματα της Εκκλησίας εξυπηρετούν το λαό.


Τα εγκαίνια των νέων αποθηκών της ΚΕΟ στη Λάρνακα τέλεσε χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.Οι αποθήκες αποτελούν τον νέο χώρο διακίνησης και διανομής των προϊόντων της οινοβιομηχανίας ΚΕΟ, κύριος μέτοχος της οποίας είναι η Αρχιεπισκοπή. Οι νέες αυτές αποθήκες της ΚΕΟ, θα εξυπηρετούν, σύμφωνα με το νέο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας την επαρχία Λάρνακας και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θεαματική βελτίωση των αποτελεσμάτων της κατά τα τελευταία χρόνια.
 
Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, βουλευτές και άλλοι πολιτικοί, στελέχη και συνεργάτες της ΚΕΟ και στελέχη της Αρχιεπισκοπής.
 
Στον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός Τουρισμού συγχάρηκε την εταιρεία για το υψηλό επίπεδο το οποίο έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, ώστε να καθιστά τον κάθε Κύπριο υπερήφανο.
 
Στον χαιρετισμό του, ο Αρχιείσκοπος Κύπρου τόνισε ότι  η Εκκλησία έχει καλούς συνεργάτες, γι’ αυτό πάει μπροστά, κατά την έκφραση του.
 
« Μεγαλομέτοχος της ΚΕΟ δεν είναι ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά η Εκκλησία», επεσήμανε. « Λόγω των καλών συνεργατών, η Εκκλησία σήμερα πάει τόσο καλά, ώστε με περηφάνεια λέω ότι στα 2000 χρόνια της πορείας της η Εκκλησία ποτέ δεν πρόσφερε τόσα πολλά όσα προσφέρει σήμερα.
 
Μπορεί να δουλεύουμε αθόρυβα, αλλά πιστεύω ότι το αισθάνεται ο λαός, διότι η πόρτα μας είναι πάντοτε ανοικτή σε όλους, πλουσίους και φτωχούς, άσημους και διάσημους, και τους βλέπουμε όλους κάτω από τον ίδιο φακό χωρίς να ξεχωρίζουμε κανένα».
 
Ο Κύπρου Χρυσόστομος δήλωσε ενθουσιασμένος με τη Διεύθυνση της ΚΕΟ και με τους εργαζομένους, διότι σε κάθε χρόνο που περνά, η εταιρεία ανεβαίνει για το καλό του λαού όπως είπε. Όσα περισσότερα λαμβάνει η Εκκλησία στις επενδύσεις της, τόσα περισσότερα θα πηγαίνουν στον λαό, τόνισε.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΟ, Χαραλάμπος Παναγιώτου, σε χαιρετισμό του επισήμανε ότι η επιτυχία της εταιρείας στηρίζεται στην μέριμνα του Αρχιεπισκόπου και σε όλους όσοι εργάζονται θέτοντας υπεράνω όλων το καλό της εταιρείας.
Ευχαρίστησε τους συνεργάτες και όσους εργάστηκαν για την ανοικοδόμηση των νέων αποθηκών, εξαγγέλλοντας τη δημιουργία νέων αποθηκών και στις άλλες επαρχίες.
 
  Ντόρα Χριστοδούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου