Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η λέξη "Σωτηρία"προ'υ'ποθέτει κίνδυνο.Ποιός είναι όμως ο κίνδυνος που διατρέχει το έθνος μας εφόσον προφητεύεται ότι θα δοξασθεί και θα μεγαλυνθεί;Αποτέλεσμα εικόνας για οξεια και διστομφος ρομφαια
Το έθνος μας προφητεύεται ότι θα γίνει τοιούτον,ένεκα των ολίγων,αλλά μεγάλων τέκνων της Ελλάδος,των μεγάλων αγωνιστών υπέρ της Ορθοδόξου Πίστεως του Χριστού,οπού εργάστηκαν σε όλη τη ζωή τους για να ετοιμάσουν τη νύφη του Χριστού,την Ορθόδοξον Εκκλησία από τις τελευταίες δεκαετηρίδες του 19ου αιώνος μέχρι σήμερα.
Αυτούς και μόνο θα ευγνωμονούν μετά τον πόλεμο ,όχι μόνο οι Έλληνες,αλλά και η ανθρωπότης όλη.
Όλοι οι άνθρωποι,λίγο ή πολύ δια της πλάνης τους ή με τον αμαρτωλό τους βίο συνήργησαν και θα συνηργήσουν για την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Οι λίγοι όμως εκλεκτοί εργάτες της Εκκλησίας του Χριστού θα κατακάψουν τα πνευματικά ζιζάνια με την ελεγκτική διδασκαλία τους θα κατηχήσουν το λαό.
Το γεγγονός αυτό προφητεύει η Αποκάλυψη στο ιθ΄7 με τις προφητείες για το μελλοντικό πόλεμο.
Θα δοξασθεί λοιπόν η Ελλάς λόγω της Ορθοδόξου Πίστεως.
Αλλά αν δεν αφήσουν τις πλάνες τους οι Κομμουνιστές ,οι Μασόνοι,οι Χιλιαστές και να επιστρέψουν στο Χριστό δια της Μετανοίας,εξομολογήσεως και Θείας Κοινωνίας ,αν οι διάφοροι προς την θρησκεία αμετανοήτος αμρτάνοντες και βλασφημούντες τον Θεόν δεν μετανοήσουν δι εξομολογήσεως και Θείας Κοινωνίας,τότε θα γίνει κατ αρχήν,εκκαθάριση από τον Θεό!
Θα υποστεί δηλαδή το έθνος μας καταστροφές σε άψυχο και έμψυχο υλικό.
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το βιβλίο" Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ"που γράφτηκε από τον Ιερομόναχο Νείλο Σωτηρόπουλο κατά τα έτη 1964-1965.
Τότε δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ και για να αναφέρει τους άθεους,αναφέρετε στους Κομμουνιστές.
Η Πανθρησκεία και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση σήμερα με την επερχόμενη νέα βιομετρική ταυτότητα φέρνουν σωρεία αντίχριστων μέτρων και για να ανακόψει την πορεία τους ο Θεός θα χρησιμοποιήσει την εκκαθάριση για να ανακόψει τη φόρα των αντίχριστων δυνάμεων.Και όπως αναφέρει μία μικρή μερίδα πιστών Χριστιανών-κληρικών και λα'ι'κών-θα ξεκινήσει την κατήχηση μετά τον κατήφορο της αμαρτίας που διανύουμε.
Και συνεχίζει ο ΙερομόναχοςΝείλος Σωτηρόπουλος:
"To πως θα γίνει η εκκαθάριση ο νοών νοείτο"εκ του περιεχομένου του προφητικού αυτού βιβλίου,εκ του πρόσφατου παρελθόντος και εκ του προφητικού ρητού του Ιεζεκιήλ,κεφ λη΄ :  "Μάχαιρα ανθρώπου δια του αδερφού αυτού εσται"
Οπως πολλές φορές έχουμε γράψει στο παρών μπλοκ έρχεται εμφύλιος πόλεμος.
Οταν όμως οι πλανεμένοι και οι αμαρτωλοί μετανοήσουν τότε το πολύ να υποστεί το έθνος μας μόνο υλικές ζημιές.Κανένας άνθρωπος δεν θα απωλεσθεί για πάντα γιατί αν ο Κύριος θελήσει να του αφαιρέσει την πρόσκαιρη αυτή ζωή κατά τη διάρκεια του πολέμου,η ελπίδα όμως αυτού θα είναι αθανασία πλήρης,γιατί θα πεθάνει με το φυσικό τρόπο που όλοι οι άνθρωποι θα δοκιμάσουν χωρίς εξαίρεση θα εγερθεί όμως κατά την ημέρα της Αναστάσεως.
Οσοι όμως πεθάνουν με τη πλάνη και την αμαρτία κατά τη διάρεκια του πολέμου θα πάνε στην κόλαση.
Οι ημέρες που διερχόμαστε είναι κρισιμότατες!Μόλις λίγες στιγμές μας χωρίζουν από τον Αρμαγεδδώνα.
Γι αυτό οι Αρχοντες της Εκκλησίας,της Πολιτείας ,της Παιδείας και ο λαός είναι ανάγκη να αγωνιστούν ενωμένοι κατά των δύο μεγάλων εχθρών του Έθνους-Το Παπικό θηρίο και τον διχασμό(εμφύλιος).
Ακούς αναγνώστη το θλιβερό και αλλόκοτο γεγγονός;
Η ημισέληνος του Μωάμεθ νίκησε τη σημαία με το αήττητο όπλο του σταυρού και επήλθε η καταστροφή της Μικράς Ασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου