Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ. ΔΙΗΓΗΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΈΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ.

Ο γιος μου ετών 18. Αγαπούσε τον γέροντα Ιωάννη είχε εξάλλου εξομολογηθη σε αυτόν κάποιες φορές. Στο σπίτι είχε ακούσει από τους γονείς του θαυμαστές διηγησεις για την δύναμη την αγάπη και την πίστη του Γέροντα. Ήταν καλοκαίρι του 2017. Ετοιμαζοταν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.  Είχε πολύ φόβο και άγχος ένιωθε όσο περναγαν οι μέρες ανασφάλεια πολύ. Οι γονείς στεναχωριοντουσαν διότι είχαν κάνει πολύ κόπο για να φτάσει η ώρα αυτή. Όμως ο νεαρός δυσκολευοταν πολύ. Σκέφτηκε να μην πάει καθόλου να δώσει. Πρώτο μάθημα ήταν η έκθεση. Υπήρχε τεράστιο πρόβλημα σπίτι. Ο πατέρας του παρακαλούσε να αλλάξει σκέψη. 
  Ο μικρός στην απελπισία του λέει στο πατέρα του. Να πας σήμερα το απόγευμα στον πατέρα Ιωάννη στον Ναό του Αγίου Γεωργίου και να τον ρωτήσεις ΕΥΘΕΩΣ  αν θα περάσω. 

Ο πατέρας πράγματι αμέσως το απόγευμα στις 5 ξεκίνησε γρήγορα να πάει να τον ρωτηση. Ήταν μέρα Τρίτη ευτυχώς και ο γέροντας εξομολογουσε. Έφτασε στο ναό περίμενε λίγο και παρακαλεσε την πρεσβυτέρα να τον αφήσει να περάσει στο δωμάτιο που εξομολογουσε ο γέροντας. 
  Όπως και έγινε.  Μπήκε μέσα γεμάτος αγωνία. Ο γέροντας το κατάλαβε και του είπε να ησυχασε παιδί μου.  Αυτό και αυτό συμβαίνει με τον γιο μου πάτερ είπε. 

  Τότε με δυνατή φωνή ο πατήρ Ιωάννης του είπε με πλήρη εξουσία και κυριότητα. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Αυτό να του πεις να μην έχει καμία αμφιβολία ακούς. Αυτό να του πεις. Ο πατέρας έφυγε με μεγάλη ανακούφιση και χαρά από τον Γέροντα του διότι ήξερε ότι η προσευχή του θα βοηθήσει το παιδί του να πάει καλά στις πανελλήνιες. 
  Όταν έφτασε σπίτι το είπε με χαρά στον γιο του. Ο μικρός πήρε θάρρος και άλλαξε τελείως ψυχολογία.  Σήμερα 2019 είναι φοιτητής ανωτατης σχολής στο δεύτερο έτος. Σε ευχαριστουμε για όλα Αγιε Πάτερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου