Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι πάλι ο πολιτικός αρχηγός με την καλύτερη θέση στο πρόβλημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπιανών, προσωρινού πάντως κατά τις προφητείες!
   Πρέπει όμως να προσέξει το σήμα του κόμματός του...!


Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «η Ένωση Κεντρώων, για να στηρίξει κυβέρνηση, αυτή θα κάνει δημοψήφισμα, θα βγει ένα 80% κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και θα κάνουμε εξαγγελίες στα Ηνωμένα Έθνη και στις μεγάλες δυνάμεις ότι ο Ελληνικός λαός εκβιάστηκε από τον κ. Τσίπρα.
      Η Ένωση Κεντρώων ορκίζεται πως θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει και να ακυρώσει αυτή τη «βρομερή συμφωνία» με τη διενέργεια νέου δημοψηφίσματος μετά τις εκλογές δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.  
    Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε, επίσης, τη "Συμφωνία" προδοσία λέγοντας: «Η πρώτη ήταν η συμφωνία της Ζυρίχης και του Λονδίνου που έκανε ο Κων. Καραμανλής και έβαλε τον Τούρκο εγγυήτρια δύναμη για την Κύπρο, η δεύτερη του Ιωαννίδη ο οποίος έδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους και η τρίτη αυτή που έγινε επί Τσίπρα και προδόθηκε η Μακεδονία». Σύνδ.
     Χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  
       Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.  Σύνδ.
      Ο πρόεδρος "τέλειωσε" την Ελληνική Δημοκρατία. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα εμπιστεύεται πλέον κανένα "θεσμό", αν όλοι οι θεσμοί ανάγονται στη βουλευτική θεατρική δημοκρατία που δεν έχει καμμιά επαφή με τον λαό. Στο θέατρο τουλάχιστον υπάρχουν χειροκροτήματα, ενώ στους βουλευτές αποδοκιμασίες και ύβρεις...
     Αν ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν είναι ρυθμιστής της δημοκρατικής νομιμότητας, όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και ο θεσμός έχει τελειώσει...
    Πρέπει να γίνουν όλα αυτά, όχι απλώς για να επαληθευθούν οι προφητείες, αλλά να φανούν όλα τα μεμπτά που πρέπει να αλλάξουν για να υπάρξει νέα δοξασμένη Ελλάδα. Και αυτό θα γίνει. Αλλοίμονο όμως στους μειοδότες της μεγάλης αρετής της φιλοπατρίας. Η τιμωρία τους δεν θα είναι μόνο προσωρινή αλλά αιώνια...
       Απαράδεκτα ανόητη δήλωση του Βασ. Λεβέντη (26-1-2019):
«Θα συνεργαστώ ακόμη και με τον διάβολο, αρκεί η Συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί»! Σύνδ. Δηλ. τι θα κάνει; Μαύρη Μαγεία; Αν εννοεί ότι θα συνεργαστεί με ανθρώπους του Διαβόλου έχομε πολλούς που δεν σέβονται ούτε Θεό ούτε συνάνθρωπο. Μ' αυτούς του εωσφοριστές Νεοταξίτες θα πάει; Πήγε ο Τσίπρας, που είναι μ' αυτούς ταιριαστός σαν άθεος... αλλά οι πιστοί γνωρίζουν ότι: Χωρίς Εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν, κατά τον λόγο του Χριστού.
Μετά και το σήμα με τα εωσφορικά υπονοούμενα, τι τα θέλει τώρα αυτά που λέει ο Βασίλης;
 
    Νέο: Καταδίκασε τις Πρέσπες το Ευρωπαικό Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων! Η Κική Κλιαρά απόγονος του Μακεδονoμάχου Καπετάν Τρομάρα προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της συμφωνίας των πρεσπών και δικαιώθηκε! Σύνδ.
 
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ (+1994): Και βλέπεις σε όλα τα κράτη φουρτούνα, ζάλη μεγάλη! Ο καημένος ο κόσμος -ο Θεός να βάλει το χέρι Του!-  βράζει σαν τη χύτρα ταχύτητος. Και οι μεγάλοι πώς τα φέρνουν! Μαγειρεύουν‐μαγειρεύουν, τα ρίχνουν όλα στην χύτρα ταχύτητος και σφυρίζει τώρα η χύτρα! Θα πεταχτεί σε λίγο η βαλβίδα!
 
Ο τέως Α/ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος:
   Η Συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε σήμερα από την Βουλή των Ελλήνων με 153 ψήφους υπέρ. Υποστήκαμε μια ξεκάθαρη εθνική ήττα χωρίς καν να δώσουμε μάχη. Ταυτόχρονα δείξαμε ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πρόβλημα όταν 153 βουλευτές ψηφίζουν υπέρ και συμφωνούν σε κάποιο εξαιρετικά σημαντικό, εθνικό θέμα, στο οποίο αντιτίθεται το 66% τουλάχιστον του Ελληνικού Λαού. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εγγυητής του πολιτεύματος και προστάτης του λαού μας από παρεκτροπές των κυβερνώντων επιλέγει τη σιωπή (συμφωνώντας ή διαφωνώντας, ποιος ξέρει) ευελπιστώντας σε μια δεύτερη προεδρική θητεία. Όλοι οι πολιτειακοί θεσμοί και δικλείδες ασφαλείας γκρεμίστηκαν μπροστά στην επιμονή της κυβέρνησης να υλοποιήσει το «συμβόλαιο» με κάποιους φίλους της στο εξωτερικό.
    
Πρωταγωνιστές και υπεύθυνοι: οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος. Οι δυο πρώτοι, πιστοί και συνεπείς στα αριστερά (κομμουνιστικά) διεθνιστικά τους «πιστεύω». Και ειλικρινείς με το ακροατήριό τους. Ποτέ δεν προσποιήθηκαν ότι ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι μεγαλύτερο. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας αποτελούσε κύριο σημείο του πολιτικού αφηγήματος της αριστεράς στον Εμφύλιο Πόλεμο. Το 1949 τους σταμάτησε ο Ελληνικός Στρατός. Τώρα τα κατάφεραν με οριακές δημοκρατικές, το τελευταίο εντός ή εκτός εισαγωγικών, διαδικασίες. Μπράβο κύριοι. Οι «σταλινικοί» σας πρόγονοι θα ήταν περήφανοι για σας. Η Ελλάδα όμως δεν είναι, γιατί προδόθηκε για μια ακόμα φορά. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνετε...
      Οι λοιποί 143 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον ευτυχείς που ξεπούλησαν τη Μακεδονία γιατί συνεχίζουν να θεωρούν τον εαυτό τους μέλη του ΕΑΜ που μετέχουν στον 4ο γύρο του Εμφυλίου. Κι αυτό ήταν μέσα στις προσταγές της Κεντρικής Επιτροπής τότε. Και οι δικοί τους σταλινικοί πρόγονοι θα είναι υπερήφανοι. Εμείς όμως δεν είμαστε υπερήφανοι για αυτούς.
Απλά τους θεωρούμε προδότες...
    ...Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στο έθνος, την ιστορία, την κληρονομιά μας και το πεπρωμένο μας, να σηκωθούμε όρθιοι να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Για μια ισχυρότερη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει...! Σύνδ.

    Σχόλιο: Και σύμφωνα με τα λόγια του στρατηγού ξεκινά ο εμφύλιος από εκεί που σταμάτησε! Είναι άραγε οι ξένοι που προχωρούν σε τέτοιες διευθετήσεις γεωπολιτικών ζητημάτων στα καλά τους; Οι δικοί μας που θυμούνται τον Στάλιν και τον παντρεύουν με το ΝΑΤΟ είναι πάντως ψυχικά άρρωστοι!
 
Να τι συμβαίνει όταν ο ανώτατος άρχοντας παρατηρεί παλινοδίες βουλευτών ενάντια στο θέλημα του λαού. Στην προκειμένη περίπτωση η βασίλισσα της Αγγλίας, στην υπόθεση της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ. δηλ. το Brexit. Επεμβαίνει, για να αποφευχθεί το χάος. λινκ Στη Βρετανία η μεθόδευση για να ακυρωθεί το αποφασισμένο με δημοψήφισμα Brexit χαρακτηρίζεται από πολλούς σαν προδοσία! Γι' αυτό η βασίλισσα φαίνεται ότι έδωσε εντολές να προχωρήσεουν οι διαδικασίες για το Brexit.
Έτσι σε νεότερες ειδήσεις γράφεται (πχ): Brexit: Θετική στην εισήγηση Μπράντι για το backstop η Τερέζα Μέι λινκ Και:
Brexit: Το Βρετανικό ΥΠΕΣ θα τερματίσει την ελευθερία κίνησης αν δεν υπάρξει συμφωνία. Δηλ. Οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου θα υποχρεούνται να υποβάλλουν αιτήσεις για Ευρωπαϊκές Προσωρινές Άδειες Παραμονής! λινκ
 
"Μακεδονία" το κράτος των Σκοπιανών για το Βατικανό. Σύνδ.
Η ιστοσελίδα vatican news, αναφέρεται στο ταξίδι του πάπα στα Σκόπια και, πέραν των άλλων, δημοσιεύει τη (διπλανή) αφίσα της επίσκεψης, όπως την κατασκεύασε το Βατικανό. Με αυτήν θα γεμίσουν οι δρόμοι του γειτονικού κράτους και αυτήν θα δημοσιεύσουν τα ανά την οικουμένη ΜΜΕ. Η αφίσα έχει σε πρώτο πλάνο τον Πάπα να ευλογεί και από κάτω με μεγάλα γράμματα γράφεται: «Ο Πάπας Φραγκίσκος στη Μακεδονία 7 Μαΐου 2019». Τον πάπα να καταράσθε...! (άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
 
8-2-2019. protothema Πέρασε με 153 «ναι» η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από την ...αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα...!!! Σε λίγες μέρες στις εκλογές θα μιλάνε οι αριστεροί για τους κακούς δεξιούς...! Δεν είναι πρόνοια του Θεού να αποκαλυφθεί το άχυρο που έχουν στο μυαλό όσοι θεοποιούν εφήμερες ιδεολογίες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου