Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Παΐσιος Α.Ε.».

Pastitsios

Γέροντας Παστίτσιος και… παρ’ ολίγον Πρεβέζης: ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!

Το έχουμε γράψει, σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, εδώ και αρκετό καιρό από τις στήλες μας σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα:

Οι αναφορές μας στον Γέροντα Παΐσιο και, γενικότερα, στην ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, έχουν ενοχλήσει τα σφόδρα κύκλους σατανολατρών, οι οποίοι – στην απόπειρά τους να θάψουν την Ελλάδα – προσπαθούν να εμποδίσουν την οποιαδήποτε αναφορά στις ρίζες του έθνους και της πίστης μας!

Είναι δε γεμάτοι με απύθμενο μίσος κατά του γράφοντος (και των συνεργατών μας), επειδή βλέπουν σ’ εμάς ένα τεράστιο εμπόδιο στα σχέδιά τους, πόσο μάλλον που δεν φοβόμαστε τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν στις δαιμονικές τελετές τους, με τσιμπήματα σε «κουκλάκια» κτλ., προσπαθώντας έτσι να μας βλάψουν με διάφορες κατάρες!… Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι που διαφωνούν μεν με τις θέσεις μας, όμως το κάνουν με τρόπο κόσμιο και – κυρίως – δημόσια και με ονοματεπώνυμο και όχι με ψιθύρους, όπως πράττουν οι εχθροί μας, οπαδοί του Σατανά.



Αυτό ισχύει π.χ. για τον κ. Αργύρη Τσακαλία, ο οποίος αν και με αντίθετες απόψεις απ’ τις δικές μας ουδέποτε προέβη σε πισώπλατες κατηγορίες εναντίον μας.

Το ίδιο και για τον πολύ αγαπητό μας κ. Γιάννη Λοβέρδο (γνωστό αξιόλογο δημοσιογράφο), που πάντοτε με τρόπο πολιτισμένο και με επιχειρήματα εκφράζει τις αντιρρήσεις του για ορισμένα θέματα. Εμείς το έχουμε ξαναπεί ότι, μέσα σε καθεστώς δημοκρατίας και ελευθερίας της γνώμης, δεχόμαστε ΟΛΕΣ τις απόψεις! Εκτός ασφαλώς από εκείνες που παραβιάζουν το πνεύμα του Νόμου και οδηγούν σε ακρότητες. Ποιοι είναι όμως αυτοί που στρέφονται εναντίον μας και εναντίον των Γερόντων της Ορθοδοξίας μας με τρόπο ύπουλο και με τον στόχο να καταστρέψουν την επίσημη θρησκεία της χώρας μας; Είναι κυρίως οι κάτωθι, τους οποίους και καταγγέλουμε δημόσια για την ανθελληνική και αντιχριστιανική τους τοποθέτηση:
1. Κύκλοι της άκρας Αριστεράς, δεδηλωμένοι άθεοι, οι οποίοι ανέκαθεν χτυπούσαν με μίσος τον ελληνισμό και τη χριστιανοσύνη.
2. Ξένοι κατάσκοποι εχθρικών κρατών, που δρουν επί ελληνικού εδάφους, και που ασφαλώς επιθυμούν την υπονόμευση της θρησκευτικής μας παράδοσης και της εθνικής μας ταυτότητας.
3. Βεβαίως οι δεδηλωμένοι σατανολάτρες εχθροί του γράφοντος, που εχθρεύονται κάθε τι το χριστιανικό, κάτι το απολύτως «φυσιολογικό», εφόσον έχουν ταχθεί ψυχή τε και σώματι στην υπηρεσία του αφέντη τους, του Διαβόλου.
4. ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, που είναι κάποιοι ψευτοεθνικιστές, οι οποίοι τον Μάιο του 2012 διείσδυσαν στη Χρυσή Αυγή (ενώ πιο πριν… την έβριζαν με χυδαιότητα!!!) και οι οποίοι μιλούν με τον χειρότερο τρόπο για το πρόσωπό μας, κατηγορώντας μας έντονα στις φιδοσυνάξεις τους, βλάπτοντας έτσι τόσο τη Χρυσή Αυγή όσο και τον ελληνικό πατριωτισμό…

Δυστυχώς όμως γι’ αυτά τα φίδια, εμείς μαθαίνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και γνωρίζουμε άριστα και ποιοι είναι και τι λένε εναντίον μας! Σε φύλλο της «Ε.Ω.» έγινε μεταξύ άλλων αναφορά και σε μία ιστοσελίδα, η οποία έγραψε απαξιωτικά για τον Γέροντα Παΐσιο (και την εφημερίδα αυτή), αποκαλώντας την εργασία μας που είναι έργο ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ως…«Παΐσιος Α.Ε.»!!!

Δηλ. αυτοί οι κύκλοι επιθυμούν να μην μιλούμε καθόλου για τους Γέροντες και την Ορθοδοξία, αλλά να αποκοιμίζουμε τον ελληνικό λαό, αφήνοντάς τον άθυρμα στα χέρια των εχθρών του έθνους, που – με τα διάφορα Μνημόνια – τον οδηγούν στην τρέλα και την εξαθλίωση… Ασφαλώς εμείς δεν θα… «υπακούσουμε» στη βούληση των αφεντικών αυτών των «κυρίων» και θα συνεχίσουμε με ακόμα πιο πολύ αποφασιστικότητα το έργο μας! Επίσης, θόρυβος ξέσπασε πολύ πρόσφατα σχετικά με τη σύλληψη 27χρονου από την Εύβοια, που δημιούργησε στο Facebook ομάδα κάτω από τον τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος».

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι η ενέργεια της σύλληψης ήταν η ενδεδειγμένη, διότι – συν τοις άλλοις – έτσι «ηρωοποιείται» και ο ως άνω 27χρονος.

Όμως είναι επίσης απολύτως απαράδεκτη η ενέργεια του εν λόγω ατόμου να ειρωνεύεται την ιερή μορφή του Γέροντα Παϊσίου, που σε τελική ανάλυση είναι σεβαστή από εκατομμύρια Ορθοδόξων!

Είμαστε εντελώς αντίθετοι με κάθε εμπαιγμό προσώπων που θεωρούνται ιερά ή και ολόκληρων θρησκειών και άλλωστε στα κείμενά μας ουδέποτε κοροϊδέψαμε το οποιοδήποτε θρήσκευμα και ουδέποτε κατηγορήσαμε κάποιον για τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Το ίδιο το ελληνικό Σύνταγμα προστατεύει την ανεξιθρησκεία.

Όμως ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει εντός της ελληνικής επικράτειας τα σύμβολα και τις ιερές μορφές ετούτου εδώ του τόπου! Αλλά, πέραν του 27χρονου, έχουμε και την εξίσου απαράδεκτη τοποθέτηση ενός… υποψηφίου Μητροπολίτη (αν είναι δυνατόν!), ο οποίος – σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Παρόν» της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2012 – αμφισβήτησε τον Γέροντα Παΐσιο!!!

Επρόκειτο για τον έναν εκ των δύο βασικών διεκδικητών της θέσης του Μητροπολίτη Πρεβέζης – τελικώς δεν εξελέγη – ο οποίος είπε για τον Γέροντα Παΐσιο τα εξής πρωτοφανή: «Ήταν ένα γεροντάκι που τα είχε χαμένα και προσευχόταν λίγο παραπάνω»!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό μάλιστα το δημοσίευσε και στο Διαδίκτυο τον Οκτώβριο του 2010. Αλλά επίσης ο ως άνω υποψήφιος είπε και ότι… «Η Αγία Γραφή δεν αγγίζει πια την ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου», ενώ τόλμησε να κατακρίνει και τους Ψαλμούς του Δαβίδ!…

Και ύστερα απορούν ορισμένοι γιατί η Εκκλησία μας έχει φτάσει σ’ αυτό το χάλι…

Το όνομά του; «Πατήρ» Θεοδόσιος Μαρτζούχος…

Έτσι, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε! Εδώ για την αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ ο εν λόγω υποψήφιος διέψευσε με επιστολή του στο «Παρόν» ότι έχει προβεί στους ως άνω χαρακτηρισμούς για τον Γέροντα Παϊσιο, χωρίς πάντως να διευκρινίζει τι και πώς ακριβώς το είπε! Εμείς, όπως πάντα με πλήρη διαφάνεια (ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ!), φέρνουμε στο φως τους όσους στρέφονται κατά του Γέροντα Παϊσίου, προσπαθώντας να ξερριζώσουν τη θρησκευτική μας παράδοση!

Και θα συνεχίσουμε να προωθούμε θέματα Ελληνορθοδοξίας, άσχετα με το ότι… δεν τους αρέσει! Θα έπρεπε ήδη να έχουν καταλάβει οι ανόητοι ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε στην ανόρθωση του έθνους! Όλες οι ψευτοδράσεις-ενέργειές τους θα πέσουν στο απόλυτο κενό… ΥΓ. Τέλος, προειδοποιούμε «ορισμένους» ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να… μονοπωλεί (!) τον Γέροντα Παΐσιο! Διότι ο Γέροντας ανήκει σε ΟΛΟ τον Ελληνισμό!… Ματαιοπονούν δε, πιστεύοντας (οι κακόμοιροι) ότι με διάφορες ψευτοαπειλές θα συνεχίσουν την έως σήμερα «δράση» τους! Ας καταλάβουν καλά ότι ο λαός μας άρχισε να αφυπνίζεται και σύντομα θα ξεχωρίσει «τα ζιζάνια από τα ερίφια»…

Ησαΐας Κωνσταντινίδης.                  http://national-pride.org/2012/10/18/%cf%80%ce%b1%ce%90%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b1-%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου