Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ρώσος Γενικός Leonid Ivashov : «Είμαστε σε πόλεμο».

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις  5 Φεβρουαρίου  από το km.ru, ο Γεν. Leonid Ivashov, ο πρώην επικεφαλής εξωτερικών σχέσεων του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας και νυν πρόεδρος της Ακαδημίας γεωπολιτικών Σπουδών, εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση σχετικά με τη φύση στην στρατηγική κρίση που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία: 
«Προφανώς [αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι] έχουν αφιερωθεί, και συνεχίζουν να το κάνουν,  βαθιά και με βάθος  στην μελέτη της θεωρίας του Dr Goebbels. . Παρουσιάζουν τα πάντα πίσω από την πραγματικότητα. Είναι ένας από τους τύπους που με τη ναζιστική προπαγάνδα  απασχολούνται με τη μεγαλύτερη επιτυχία:. Κατηγορούν το μέρος που οι ίδιοι υπερασπίζονται,με επιθετικότητα. Τι συμβαίνει στην Ουκρανία και τη Συρία, είναι είναι ένα σχέδιο της Δύσης, ένα νέο είδος πολέμου: και στα δύο σημεία θα δείτε μια σαφή αντι-ρωσική προσέγγιση, και όπως είναι γνωστό, οι πόλεμοι αρχίζουν σήμερα με πράξεις και ψυχολογικό πόλεμο πληροφοριών. Ο Κέρι και ο Ομπάμα  ενθαρρύνουν το Κίεβο για σκληρά μέτρα καταστολής στη χώρα τους. Οι ευρωπαίοι ηγέτες θα χωρίσουν τις μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις με , ρίχνοντας διαδηλωτές στη φυλακή, ενώ στην ουκρανική περίπτωση θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο, και στο τέλος θα απειλούν τη Ρωσία. Λογικά, αυτό είναι μέρος του πολέμου των πληροφοριών.


"Λάβετε υπόψη ότι, υπό την κάλυψη των πληροφοριών στην αναταραχή, τα πλοία των ΗΠΑ  εισέρχονται στη Μαύρη Θάλασσα, δηλαδή, κοντά στο Ουκρανία. Στέλνουν πεζοναύτες, και έχουν επίσης αρχίσει να αναπτύσσουν περισσότερα τεθωρακισμένα και αεροπλάνα στην Ευρώπη. Βλέπουμε ότι στην επιχείρηση παραπληροφόρησης μια επειχήρηση από τη γη και τη θάλασσα, και ενδεχομένως η λειτουργία του αέρα ετοιμάζονται.
«Το σενάριο θα μπορούσε να είναι το εξής: Φτάνουν την Ουκρανία στο οριακό σημείο, κατηγορούν τον Γιανούκοβιτς και τη Ρωσία για τα πάντα, τότε λένε ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί απλά να καθίσει  απλός θεατής, και στη συνέχεια θα στείλουν τα στρατεύματά τους  για να εκτελέσουν την παραγγελία. Στη συνέχεια, μια μεταβατική κυβέρνηση θα σχηματιστεί, όπως συνέβη στο Ιράκ και το Κοσσυφοπέδιο, και το ΝΑΤΟ θα αναλάβει τον έλεγχο των πάντων. Η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να δικαιολογήσουν την επιθετικότητα με πληροφορίες πολέμου. .
«Δεν έχουν καν διδαχθεί [οι ηγέτες της αντιπολίτευσης] Klitchko, Yatsenyuk και Tyahnybok να εκτελέσουν μια κυβέρνηση αποτελεσματικά. Το κύριο πράγμα είναι να πάρουν την εξουσία, και να καταστρέψουν το ουκρανικό κράτος ».
Σήμερα στην Ουκρανία, υπάρχει ένα κοινοβούλιο στο Κίεβο και ένα κοινοβούλιο στο Χάρκοβο. Το κοινοβούλιο θα απογυμνώσει τον Γιανουκόβιτς από τις αρμοδιοτητές του και θα τον παραπέμψουν στην Δικαιοσύνη, αλλά λέει ότι δεν έχουμε την εξουσία να το κάνουμε αυτό και αρνείται να παραιτηθεί. Οι τελευταίες εκθέσεις έχουν τον πρόεδρο στο Ντόνετσκ. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας υπεύθυνος εκεί. Είναι χάος. Τα πάντα για την «εξέγερση» βρωμάει δυτικό κουκλοθέατρο και  φασισμός. Τα πάντα για τους υποστηρικτές .Ο Γιανουκόβιτς, φυσικά, βρίθει από τη Ρωσία. Η Κριμαία έχει μαζικές διαμαρτυρίες τώρα στους δρόμους, επειδή θέλουν να ενταχθούν στην ένωση με τη Ρωσία. Και η Ρωσία έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμη να αποστείλει στρατεύματα για την προστασία των εθνοτικών Ρώσων που υπάρχουν 7 - 8.000.000  στην Ουκρανία. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και αλλάζουν κάθε ώρα. Μείνετε συντονισμένοι .. http://www.km.ru/spetsproekty/2014/02/04/mezhdunarodnaya-politika/731440-chto-proiskhodit-na-ukraine-i-v-sirii-eto-za   AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ KM.RU.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου