Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ο πόλεμος που θα λάβει μέρος η Ελλάδα κατά τα γεγονότα - ΒΙΝΤΕΟ.


Ο πόλεμος που θα λάβει μέρος η Ελλάδα κατά τα γεγονότα - ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους.

Η επίθεση καταδρομικού τύπου σημειώθηκε στο ΑΤ Πεύκης τα ξημερώματα δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά γράμματα.
Βλέπουμε πως την Ελλάδα πλέον ο εχθρός δεν την απειλεί αποκλειστικά στα σύνορα, όπου φρουρούν οι Έλληνες στρατιώτες, αλλά εκεί που η χώρα κοιμάται και δη στις πόλεις της.
Οι κουκουλοφόροι αντικαθιστούν σιγά-σιγά το κράτος και μετατρέπονται σε «όργανα επιβολής βίας».Η ομάδα των 10 κουκουλοφόρων μετέβη στο τμήμα επί της οδού Κονίτσης και επιτέθηκαν πετώντας βόμβες μολότοφ.  Η καταδρομική επίθεση κράτησε μόλις δύο λεπτά, με τους κουκουλοφόρους να εξαφανίζονται στα γύρω στενά.
Για ανθρωποκτόνο διάθεση εκ μέρους των κουκουλοφόρων έκανε λόγο ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών εξηγώντας ότι «πέταξαν βόμβες μολότοφ με λάδι στο υπόγειο για να πιάσει φωτιά όλο το κτίριο. Ο συνάδελφος γλίτωσε επειδή μπήκε μέσα στη θωρακισμένη σκοπιά».
Ο Ελληνικός Στρατός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει Τούρκους σε Αιγαίο και Θράκη, πιστέψτε μας! Τους κουκουλοφόρους όμως πως θα τους αντιμετωπίσει;
Μπορεί ενδεχόμενη σύρραξη με Τουρκία σε Αιγαίο ή Θράκη, μετά από το πολυαναμενόμενο «θερμό επεισόδιο», να μην κρατήσει πολύ καιρό, ωστόσο η Ελλάδα θα πάρει μέρος στον πόλεμο, ο οποίος θα ξεσπάσει, ενδεχόμενα μαζικά, εντός συνόρων. Και θα είναι πολύ πιο σκληρός!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου