Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

“ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ” ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ : Θαύμα της Θεοτόκου μας σε έγκυο .

Πήρα το θάρρος να καταθέσω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία προς δόξα Θεού και ενδυνάμωση της πίστης μας .
Ιούλιος 2009 και διένυα τον έκτο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης μου ,πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας ,καθώς σε ηλικία 35 ετών είχα ήδη μια υπέροχη οικογένεια και αξιωνόμουν να περιμένω το τρίτο παιδί μου .

Εδώ πρέπει να προσθέσω ότι δεν προέρχομαι (δυστυχώς)από οικογένεια ευλαβή και εν πολλοίς την εκκλησία την βλέπαμε δύο φορές το χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα και αυτό για κανένα μισάωρο .Το διάστημα εκείνο του 2009 είχα ήδη από έτους πνευματικό και είχα εξομολογηθεί και κοινωνήσει των Αχράντων ,αφού η ζωή ευτυχώς μου έριξε παιδαγωγική κατραπακιά και “αναγκάστηκα” να αφήσω πίσω την “ευκολη”,χωρίς πνευματικό υπόβαθρο ζωή ,που μου είχε διδάξει η πατρική μου οικογένεια .
Ιούλιος λοιπόν και ξαφνικά εκεί που έκανα τις κλασικές επικύψεις για να συμμαζέψω τα ρούχα των παιδιών μου ,νιώθω τα νερά να σπάνε και να με λούζει ζεστό υγρό .
Έχοντας ήδη στο ιστορικό μου μία πρόωρη γέννα ,με ρήξη αμνιακού σάκου στην 33 η εβδομάδα ,έφερα το χέρι μου αμέσως στο υγρό και βεβαιώθηκα πως ήταν αμνιακό ,αφού μύρισα την χαρακτηριστική του μυρωδιά σαν χλωρίνη.
Αλλόφρων ,αφού βρισκόμουν μόλις στην 25η εβδομάδα κύησης και γνώριζα πως δύσκολα επιβιώνει βρέφος αν γεννηθεί σ’αυτήν ,κατευθυνθήκαμε στην κλινική ,όπου μου πήραν δείγμα .
Στον δρόμο έκανα συνεχώς προσευχή στην Παναγία μας “ΥΠΕΡΑΓΊΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ” και το “ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ” με όλη μου την ψυχή .
Προσευχόμουν και ένιωθα να της φωνάζω για βοήθεια ,να την έχω πιάσει από το χέρι και να την τραβώ προς το μέρος μου. Όταν μου πήραν το δείγμα ήμουν σαν σε όνειρο ,δεν θυμάμαι και πολλά. Θυμάμαι όμως τη νοσοκόμα που ήρθε μέσα στο δωμάτιο ,όπου με είχαν στον καρδιοτοκογράφο και μου είπε:
-Κυρία μου είστε μια χαρά
-Μα πώς αφού είχε την χαρακτηριστική οσμή
-Προφανώς όχι αφού το τεστ βγήκε αρνητικό !
Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε στην ώρα του μετά από μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα γι’αυτό .
Από τότε πολλά έχουν συμβεί και έχουμε δει το πρόσωπο του Θεού .
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
Μάγδα.
 
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου