Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Aπόβαση των Αμερικανών στο Άγιον Όρος για Ουκρανικό. Ο Samuel Brownback συνάντησε τον »Ρασπούτιν » στο Βατοπαίδι και πήγε και σε Ξενοφώντος, Σταυρονικήτα…..

Σε τρεις Μονές του Αγίου Όρους πήγε ο επικεφαλής της υπηρεσίας θεμάτων διεθνούς θρησκευτικής ελευθερίας των ΗΠΑ ο Samuel Brownback  όπως πληροφορεί ο ίδιος στις 8 Μάη κι ανεβάζει φωτογραφικό υλικό.

 Επισκέφθηκε τη μονή Βατοπαιδίου όπου είχε συνάντηση με τον εκεί Ρασπούτιν, τη μονή Ξενοφώντος και συναντήθηκε με τον ηγούμενο Αλέξιο που ήταν και ο μόνος Αγιορείτης  »αξιωματούχος » που παραβρέθηκε στην αντικανονική από το Φανάρι αναγόρευση ενθρόνιση του Επιφάνιου Ντουμένκο ως επικεφαλή της σχισματικής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας Ουκρανίας στο Κίεβο…Στο Κίεβο είχε πάει και ο γνωστός άγνωστος ως προς την πολιτικο-εκκλησιαστική διαπλοκή Εφραίμ Βατοπαιδίου που όμως δήλωσε ασθενής κι αποσύρθηκε στο νοσοκομείο την τελευταία στιγμή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αμερικανός συναντήθηκε με αυτούς τους 2 πρωτεργάτες του εγχειρήματος αναγνώρισης του σχισματικού μορφώματος από το Άγιον Όρος που γενικά έχει πάρει αποστάσεις.
 Ο Αμερικάνος διπλωμάτης τέλος πήγε και στη μονή Σταυρονικήτα.
Σε προσωπική αναφορά για τον Εφραίμ ο Αμερικανός επιτετραμένος
Samuel Brownback γράφει  »βαθιά εκτίμησα τις συζητήσεις μου με τον Ηγούμενο Εφραίμ για τη μοναδική ιστορία του Βατοπαιδίου, το ρόλο του στη συντήρηση και αναζωογόνηση της κοινότητας του Άθω και τη δουλειά του για τη διατήρηση των δυνατών δεσμών της Μονής με την αμερικάνικη κοινότητα και το Οικουμενικό Πατριαρχείο ». Με αυτή την αποστροφή του λόγου του ο διπλωμάτης αποκαλύπτει ότι ο Εφραίμ δουλεύει για ΗΠΑ και ότι το Οικουμενικό χρησιμοποιεί τον Αμερικάνικο ισχυρό παράγοντα για να καθυποτάξει και την τελευταία σπιθαμή πνευματικής ελευθερίας στον Άθω.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου