Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Γεωπολιτικά – Οικονομικά- Σεισμογενή και Εκκλησιαστικά τόξα, ΟΛΑ τεντώνονται λίγο πριν το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ.


Να μην σκανδαλιστούμε αδελφοί από αυτά που πρόκειται να γίνουν . Μόνο μέσα σκάφος της Εκκλησίας θα σωθούμε από τον δαιμονικό τυφώνα που ξεκίνησε και πλησιάζει απειλητικά την πατρίδα μας.
ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ και η νοερά ΙΕΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑ - ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ

« ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ, έρχονται δύσκολα χρόνια» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.. και ήρθαν.. αυτά ήδη ζούμε. 

Αυτά τα είπε ο Πνευματοκίνητος Γέροντας πριν δεκαετίες και εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι συμβαίνει .

Σήμερα 12.10.2019 ανήμερα της απελευθέρωσης της Φιλτάτης Πατρίδας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 12 Οκτωβρίου του 1944, οι πέτρες της Ελλάδας τρίζουν , τα κόκκαλα των Αγίων, των Μαρτύρων και των Ηρώων μας δεν αντέχουν την τόσο πολύ αδικία και τον κατασκανδαλισμό  και θέλουν να βγουν έξω.
Όλα τα τόξα ενεργοποιούνται πριν το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ.
Οι άνθρωποι δεν δύνανται να διαχειριστούν σωστά καταστάσεις, να διαβλέψουν με διάκριση το καλό και οι αποφάσεις τους μπερδεύουν τα πράγματα χειρότερα.
( ενώ ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ με υπομονή ξεμπλέκει τα κουβάρια ,έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΞΑ
 Εκτός ελέγχου: Οι Τούρκοι “απελευθερώνουν” τζιχαντιστές και “νίπτουν τα χείρας τουςhttps://www.militaire.gr/ektos-elegchoy-oi-toyrkoi-quot-apeleytheronoyn-quot-tzichantistes-kai-quot-niptoyn-ta-cheiras-toys-quot/
« Συνταξιούχοι πράκτορες της ΜΙΤ σε Ελληνικά νησιά!» https://www.militaire.gr/syntaxioychoi-praktores-tis-mit-se-ellinika-nisia-ti-apokalyfthike-sti-diki-enos-ap-aytoys-poy-synelifthi/
Ο Ερντογάν δημιούργησε 200.000 πρόσφυγες!
Κυπριακή ΑΟΖ: Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές NAVTEX – Νέες βολές του τουρκικού Ναυτικού
ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΤΟΞΑ
Ολάκερη η Ελλάδα και η Μεσόγειος χορεύει.
Η συγκυρία είναι πολλή χαρακτηριστική δηλ εκεί που υπάρχουν ενεργειακά πεδία το υποθαλάσσιο υπόστρωμα βράζει και δίνει σεισμούς σαν να θέλει να μας πει κάτι

« Νέα σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 09:53 στην Ζάκυνθο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η νέα δόνηση είχε επίκεντρο στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της Ζακύνθου, σε εστιακό βάθος 9,2 χιλιομέτρων και απείχε 40 χιλιόμετρα από τη πόλη του νησιού.


Είχε προηγηθεί σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις δύο τα ξημερώματα στη Ζάκυνθο.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο σε ανακοίνωσή του το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 01:43 και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο νότια του νησιού, μόλις 11 χιλιόμετρα από τη πόλη της Ζακύνθου, σε εστιακό βάθος 20 χιλιομέτρων.»
https://www.protothema.gr/greece/article/934635/zakunthos-anisuhia-meta-ti-nea-seismiki-donisi/

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΞΑ

« Προειδοποίηση ΔΝΤ και για πρώτη φορά ταυτόχρονη παρέμβαση Fed – ΕΚΤ»  Του Γ. Αγγέλη

Στην πρώτη δημόσια ομιλία της η νέα γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, λίγες ημέρες πριν από την ετήσια Σύνοδο του Ταμείου, προειδοποίησε ότι η παγκόσμια οικονομία διολισθαίνει σε μία κατάσταση οικονομικής επιβράδυνσης που μπορεί να θέσει σε άμεσο κίνδυνο ένα εταιρικό χρέος της τάξης των 19 τρισ. δολ.
Το ποσό είναι τεράστιο και ξεπερνά ακόμα και το συνολικό ποσό που διέθεσαν οι κεντρικές τράπεζες (15 τρισ. δολ.) για να ανακόψουν τις συνέπειες της κρίσης του 2008.
Η "έκρηξη” αυτού του χρέους μπορεί να προέλθει, όπως αναφέρεται αρμοδίως, από ένα "τυχαίο επεισόδιο" σε ένα περιβάλλον ισχυρής οικονομικής επιβράδυνσης. Και η επιβράδυνση αυτή είναι περισσότερο από βέβαιη όπως θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα στις 15/10 όταν θα δοθεί στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του ΔΝΤ ενόψει της Συνόδου του Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η Έκθεση σύμφωνα με τις υπάρχουσες "διαρροές" θα προβλέπει μία ακόμα αρνητική αναθεώρηση των ρυθμών ανάπτυξης παγκοσμίως, περιορίζοντας τον ρυθμό ανάπτυξης στη χαμηλότερη εδώ και δεκαετίες περιοχή του 3% περίπου» https://www.capital.gr/oikonomia/3387379/proeidopoiisi-dnt-kai-gia-proti-fora-tautoxroni-parembasi-fed-ekt
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΞΑ
Το Ρωσικό πατριαρχείο απειλεί ευθέως την Εκκλησία της Ελλάδος.
« Προκλητικός και εμμέσως πλην σαφώς απειλητικός κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία «θα βρεθεί απομονωμένη αν αναγνωρίσει το σχίσμα» εμφανίζεται ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «ΡΙΑ» λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την έκτακτη συνεδρίαση της Συνόδου της Ιεραρχίας για το ουκρανικό στην Αθήνα.
«Όποιος αναγνωρίσει το σχίσμα θα βρεθεί απομονωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου περί «απειλών» από Έλληνες Ιεράρχες για απομόνωση της ρωσικής Εκκλησίας.
Παρά το γεγονός πως σε μια από τις απαντήσεις του αναφέρει πως η Εκκλησία της Ελλάδος είναι Αυτοκέφαλη και ελπίζει να λάβει τις αποφάσεις της χωρίς «εξωτερικές πιέσεις» ο μητροπολίτης Ιλαρίων προβαίνει σε συνεχείς «πιέσεις» υπενθυμίζοντας το παλαιοημερολογιτικό ζήτημα το οποίο και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης κατά της Αθήνας αλλά και μια ενδεχόμενη ακοινωνησία την οποία εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε.
«Πως θα αντιδράσει η Εκκλησία της Ρωσίας αν η Εκκλησία της Ελλάδος αναγνωρίσει την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας;» ρωτά ο δημοσιογράφος τον μητροπολίτη που λίγες αράδες πιο πάνω καταδίκαζε τις εξωτερικές παρεμβάσεις στις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες.
«Πως θα αντιδρούσε η Αθήνα εάν εμείς αναγνωρίζαμε μια από τις παλαιοημερολογίτικες παρατάξεις;» απαντά δια της έμμεσα απειλητικής ερώτησης του ο μητροπολίτης, για να συμπληρώσει πως κατά αυτόν «η απάντηση είναι προφανής». 09/10/2019 * 22:00 ΑΝΔΡΕΑΣΛΟΥΔΑΡΟΣhttps://orthodoxia.info/news/%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7/
ΤΕΛΙΚΑ σήμερα που συμπληρώνονται 75 χρόνια από την λευτεριά μας από τα ναζιστικά στρατεύματα αλλά ΟΧΙ από  10 περίπου χρόνια με την έλευση των μνημονιακών  τοκογλυφικών πολιτικών στην πατρίδα μας και από τα δεκάδες χρόνια της πνευματικής μας σκλαβιάς στην Παναιρετική Δύση , η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναγνώρισε την Ουκρανική Αυτοκεφαλία.
Μπορεί το θέμα να το ανέλυσαν εκκλησιαστικά και ιστορικά  αλλά επειδή είναι κατεξοχήν και  γεωπολιτικό που ακουμπά την Πατρίδα, άραγε το είδαν και από αυτήν την πλευρά;
Αν έπραξαν σωστά ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ και από τα αποτελέσματα που θα παράγει.
Εμείς έχουμε Αμετάθετη Πίστη στον Αρχηγό και Τελειωτή της Ανθρωπίνης Ιστορίας , τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ο οποίος  θα μπει μέσα στον Αμπελώνα του και θα κόψει τα ξερά κλαριά των γεωπολιτικών και άλλων εκτροπών που δεν έχουν καμία σχέση με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ της Αγάπης και της Αλήθειας. 
« Από τα μέλη της Ιεραρχίας που έλαβαν τον λόγο, ζήτησαν να καταγραφεί η αντίρρηση τους στο να ληφθεί απόφαση οι μητροπολίτες: Καρυστίας, Πειραιώς, Κυθήρων, Ηλείας και Μεσογαίας ενώ οι μητροπολίτες Αιτωλίας και Δρυινουπόλεως αν και δεν έλαβαν τον λόγο ζήτησαν να καταγραφούν επίσης πως δεν επιθυμούν την λήψη απόφασης. Αντίθετος στο να ληφθεί απόφαση προκειμένου η Εκκλησία της Ελλάδος να μην εμπλακεί στην σύγκρουση δήλωσε και ο μητροπολίτης Κερκύρας ο οποίος λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό προχώρησε σε γραπτή δήλωση.
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
Ιδιαίτερα αρνητικός στο να ληφθεί απόφαση ήταν ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος που είπε προς την ιεραρχία πως «το ρίσκο είναι μεγάλο» επισημαίνοντας πως με την έκδοση του τόμου της αυτοκεφαλίας δεν επιτεύχθηκε η εκκλησιαστική ενότητα των Ουκρανών.
«Να περιμένουμε να ωριμάσει» ζήτησε από τα μέλη της Ιεραρχίας ο κ. Νικόλαος που επέμεινε πως αν η Αθήνα αναγνωρίσει θα υπάρξει σύγχυση.
Τέλος ο μητροπολίτης Καισαριανής δεν έκρυψε τους φόβους του για νέο παλαιοημερολογιτικό ζήτημα στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος λέγοντας χαρακτηριστικά «φοβούμαι πως σπέρνουμε νέο διχασμό». ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣhttps://orthodoxia.info/news/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9/
ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ

« Μετά την μπόρα την δαιμονική έρχεται Λιακάδα ΘΕΙΚΗ»

¨¨ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ φροντίζει για τις υποθέσεις του Ελληνικού Έθνους¨¨ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Όσο η ΠΑΝΑΓΙΑ μας κρατάει στην νοερά Ιερά Μανδήλα- ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ το προσωπείο του Ελληνοχριστιανικού Ιδεώδους που αποτυπώνεται στο ίδιο το Πρόσωπο του Ενσαρκωμένου Κυρίου μας Ιησού Χριστού δεν έχουμε να φοβηθούμε τώρα τίποτε που άνοιξαν οι Πνευματικοί λογαριασμοί και ισολογίζονται με τα σκοτάδια του Άδη.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου