Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΘΑ… Δείτε το βίντεο.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μιλώντας στον αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, που τελέσθηκε στον Ι.Ν. των Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος της κοινότητος Περιστερώνας Μόρφου (16-1-2020 μ.Χ.), αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην τωρινή «περιπέτεια της ιστορίας«, που άρχισε από την Συρία, περνά από την Λιβύη και φτάνει στα Στενά:
"...Δεν θα σταματήσουν ποτέ οι περιπέτειες της Ιστορίας. Πάντοτε θα υπάρχουν περιπέτειες. Τώρα μια περιπέτεια που ζούμε, βλέπουμε τι γίνεται στη Συρία και τώρα στη Λιβύη. Και αύριο στον Βόσπορο! Και στα Στενά να δείτε τι θα γίνει! Θα στενάξουν τα Στενά! Και ό,τι κάνει ο Σουλτάνος της Άγκυρας θα γυρίσουν εναντίον του"!

  Πρόκειται για πολύ σημαντική επισήμανση! Γιατί από τα Στενά θα προσπαθήσουν να περάσουν οι Ρώσοι βαδίζοντας κατά της Τουρκίας, που όμως ήδη θα έχει επιτεθεί κατά της Ελλάδας... Η Ρωσική στάση προς την Τουρκία θα αλλάξει άρδην, καθώς τυχόν ανατροπή Ερντογάν θα φέρει στην κυβέρνηση Κεμαλιστές - φιλοδυτικούς, πιστούς στις ΗΠΑ... Έτσι, ό,τι έχει κάνει ο Ερντογάν, θα γυρίζει εναντίον του, με την θυελλώδη προέλαση των Ρώσων κατά της Τουρκίας και την κατάληψη των Στενών! Τα οποία αργότερα θα προσπαθήσουν να καταλάβουν με φωτιά και ατσάλι οι Αμερικάνοι...

   Και ο Πανιερώτατος συνεχίζει παρακάτω, τονίζοντας πως μόνο με προσευχή, γονατίζοντας με τα χέρια ανοιγμένα κάθε νύχτα, μπορούμε να βοηθήσουμε την πατρίδα, την οικογένεια και τα παιδιά μας, διότι οι προφητείες δεν είναι για να μας γίνουν μανία, αλλά για να μας βοηθήσουν να ανεβούμε πνευματικά και να καθαρίσουμε τον εαυτό μας με την Μετάνοια και την Προσευχή, αλλά και την συμμετοχή στην Θεία Λειτουργία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου