Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια διαδικασία για προσωποκράτηση του Νεκτάριου.

 


Μαραθώνια εξελίχθηκε η διαδικασία της προσωποκράτησης του εν αργία αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ο εν αργία αρχιμανδρίτης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Είχε ενημερωθεί από χθες βράδυ και σήμερα το πρωί βρέθηκε εκεί όπου και τον ενημέρωσαν ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και έτσι οδηγήθηκε Δικαστήριο.

Η διαδικασία θα άρχιζε λίγο πριν τις 11 το πρωί, ωστόσο λόγω του όγκου των δεδομένων που έχουν στην κατοχή τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας αποφασίστηκε όπως δοθεί χρόνος για μελέτη του από την υπεράσπιση του εν αργία αρχιμανδρίτη.

Η διαδικασία άρχισε εκ νέου λίγο μετά τις 14:30 όπου ο ανακριτής της υπόθεσης δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τη συνήγορο υπεράσπισης του εν αργία Αρχιμανδρίτη. Εντύπωση προκαλεί ότι σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου 133 χιλιάδων είναι αδήλωτα εισοδήματα του Νεκτάριου. Περαιτέρω εντύπωση προκαλεί η πληροφορία πως ο Νεκτάριος απέσπασε το επίδομα ψυχικά άρρωστου προσώπου ύψους 32.000 ευρώ.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 με την έγκριση από πλευράς δικαστηρίου του 8μερου διατάγματος προσωποκράτησης. 

Τη μαραθώνια διαδικασία καλύπτει για το SigmaLive ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιωργαλλής.

sigmalive.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου