Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ημέρα των εκλογών-ΚΙΝΔΥΝΟΣ- Ομάδες πολιτοφυλακής προετοιμάζονται για βία,καθώς η εμφύλια διαμάχη ξετυλίγεται!



ΣΧΟΛΙΟ : 4 μόλις μέρες πριν τις Αμερικάνικες εκλογές για τις οποίες έχουν γραφτεί πάρα πολλά και μας αφορά επειδή κάποιοι Ορθόδοξοι Αγιοι έχουν αναφερθεί στον ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ και το τι θα κάνει,αλλά και προφητείες από άλλα δόγματα αναφέρουν ότι ο Ομπάμα είναι ο 44ος και τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ,ή μετά τον Ομπάμα το χάος.Επίσης υπάρχει η προφητεία για επικείμενη μεγάλη καταστροφή στις ΗΠΑ που ταιριάζει με τις επίσημες ανακοινώσεις του Ομπάμα και τα Προεδρικά διατάγματα που έχει υπογράψει.Η ώρα της κρίσης έφτασεκαι θα παιχτεί από 8 Νοεμβρίου 2016 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2017 που πρέπει να ορκιστεί ο Νέος Πρόεδρος.   
 Γράφει ο  JayWill7497         
 Τι περιμένετε να συμβεί την ημέρα των εκλογών;

Πρώτον, μην εκπλαγείτε αν δείτε περισσότερο ενισχυμένη την ασφάλεια, αυξημένη επιτήρηση και μυστικούς κατάσκοπους στα Μπαλέτα των εκλογών  που δεν έρχονται σαν έκπληξη.
post-election-chaosΑλλά, εάν παρατηρήσετε  ομάδες πολιτοφυλακής,  εξεγέρσεις και πολιτικές αναταραχές, μην πείτε 
 ότι δεν είχατε προειδοποιηθεί!
Επειδή σύμφωνα με αναφορές των mainstream, παραστρατιωτικές οργανώσεις όπως η The Three Percent Security Force και η The Oath Keepers  ετοιμάζονται για ένοπλη αναταραχή αν ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει τις εκλογές.
Για να μην αναφέρουμε πως η Ρωσία ισχυρίζεται ότι θα επιτεθεί στην Αμερική αν οι Αμερικανοί
δεν «ψηφίσουν» τον Ντόναλντ Τραμπ για Πρόεδρο στο Λευκό Οίκο.

 

 Εν μέσω ανησυχιών για νοθευμένες εκλογές  αυτές οι ομάδες πολιτοφυλακής (και άλλοι) είναι οπλισμένες και έτοιμες για την ημέρα των εκλογών στις 8 Νοεμβρίου μαζί με άλλες πιθανές αστικές και κοινωνικές αναταραχές, που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν κατά, πριν και μετά τις εκλογές: τον Τζορτζ Σόρος και την ελίτ/Illuminati.


 

 Τα σχολεία θα είναι κλειστά την ημέρα των εκλογών.


 


 Επίσης υπάρχουν φήμες για πολιτική δολοφονία και για τους δύο υποψήφιους προέδρους είτε 
πριν είτε μετά τις εκλογές,


Τι πραγματικά θα συμβεί; Η αλήθεια αποκαλύπτεται!!!
Να προσέχετε και να είσαστε προετοιμασμένοι.


http://beforeitsnews.com/global-unrest/2016/11/election-day-alert-militia-groups-prepare-for-violence-as-civil-unrest-unravels-2473749.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου