Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι πολιτικοί θιασώτες της ομοφυλοφιλίας εξανεμίζονται... Ποιά τύχη είχαν οι πολιτικοί που υποστήριξαν την νομιμοποίηση του «γάμου» των ανωμάλων!

Του Διονύση Μακρή
 
Η ωμή παραβίαση του λειτουργικού πλαισίου που έχει ορίσει ο Θεός για την ανθρωπότητα συνοδεύεται πάντοτε από δυσμενείς καταστάσεις για τους παραβάτες. Ο πνευματικός νόμος είναι σαφής και όποιος συνειδητά τον παραβαίνει καθίσταται έρμαιο του διαβόλου και ως εκ τούτου οδηγείται σε καταστροφή, λογιζομένη ως φυσική τιμωρία. Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι πολιτικοί εκείνοι που ευθαρσώς δήλωναν υπέρ του γάμου των ανωμάλων (βλ. ομοφυλοφίλων) πριν από λίγα χρόνια!
Συγκεκριμένα οι τέως πρωθυπουργοί της χώρας Κων. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου είχαν δημοσίως δηλώσει, προκειμένου να ευαρεστήσουν τους επικεφαλής των στοών του σκότους και του μυστηρίου της ανομίας ότι τάσσονται υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Ο πρώτος σε προεκλογικό DEBATE απαντώντας σε ερώτηση αν θα χρησιμοποιούσε ανωμάλους (ομοφυλόφιλους) στην κυβέρνησή του είχε απαντήσει ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα... Ο δεύτερος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Βήμα τον Ιούνιο του 2009 είχε επισημάνει ότι αποτελούσε προτεραιότητα της κυβέρνησής του η νομιμοποίηση του λεγομένου «γάμου» των ανωμάλων!!!
Ως πρωθυπουργός ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή το Νοέμβριο του 2008 στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Σ. Χατζηγάκη να προχωρήσει στο πρώτο βήμα θεσπίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης για ετερόφυλα ζευγάρια, το οποίο στόχευε στη διάλυση της πατροπαράδοτης ελληνικής οικογένειας. Πατώντας στο νόμο αυτό 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταθέτουν το ίδιο χρονικό διάστημα πρόταση νόμου και ζητούν να συμπεριλάβει το σύμφωνο συμβίωσης και ομοφυλόφιλα -ανώμαλα δηλαδή ζευγάρια! Η πρόταση τότε απορρίπτεται, αν και στηρίζεται από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγες ημέρες μετά δύο τραγικά περιστατικά σημαδεύουν τους πρωταγωνιστές. Η οικογένεια Χατζηγάκη δέχεται μεγάλο πλήγμα από ξαφνικό τραγικό θάνατο οικείου προσώπου της... Η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη, κόρη ιερέως, που είχε υπογράψει την πρόταση μαζί με άλλους 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τραυματίζεται σοβαρά από τρακτέρ απεργού που συνόδευε σε διαδηλώσεις Κρητών αγροτών κατά της κυβέρνησης.
Το ίδιο διάστημα η κυβέρνηση Καραμανλή ξευτελίζεται από τον Αντίδικο που αλωνίζει ανεξέλεγκτα την χώρα διεθνώς με τα γνωστά Δεκεμβριανά επεισόδια που έγιναν σ’ όλη την Ελλάδα αμέσως μετά την πρώτη προβολή της βλάσφημης κινηματογραφικής ταινίας Κώδικας Ντα Βίντσι (6 Δεκεμβρίου 2008)!
Έναν χρόνο μετά τα ηνία της χώρας αναλαμβάνει ο έτερος ένθερμος θιασώτης της ανωμαλίας (ομοφυλοφιλίας) Γεώργιος Παπανδρέου. Επί των ημερών του διασύρεται διεθνώς η ευλογημένη Ελλάδα, που καθίσταται σε ολάκερη την οικουμένη παράδειγμα προς αποφυγήν. Ο ελληνικός λαός φλερτάρει με το χάος στο οποίο οδηγούν οι αλλεπάλληλες γκάφες και οι ανθελληνικές αποφάσεις του περί των μνημονίων... Ο Κ. Καραμανλής το ίδιο διάστημα εισέρχεται σε πολιτική απομόνωση. Το 2011 ο Γ. Παπανδρέου καθίσταται στα μάτια του κόσμου ως ο χειρότερος πολιτικός που κυβέρνησε την Ελλάδα και μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή εκδιώκεται κακήν κακώς από την εξουσία. Τα ηνία του κόμματος του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο τότε υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ανήκει στους 19 βουλευτές που τάχθηκαν υπέρ του «γάμου» των ανωμάλων. Στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου, τα ποσοστά τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ μειώνονται κατά πολύ, δείγμα της ολοσχερούς διάλυσης των κομμάτων που θα ακολουθήσει.
Από τους 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν στηρίξει την πρόταση μόνο τέσσερις καταφέρνουν να επανεκλεγούν. Πρόκειται για τους:
1. Θεοδώρα Τζάκρη, Ν. Πέλλης
2. Γεώργιο Ντόλιο, Ν. Έβρου
3. Μιχάλη Καρχιμάκη Ν. Λασιθίου
4. Ευάγγελο Βενιζέλο, Α’ Θεσσαλονίκης
Από τους υπολοίπους κανείς δεν εκλέγεται ενώ ορισμένοι δεν θέτουν καν υποψηφιότητα η αλλάζουν κόμμα. Αλλά και ο πρωτεργάτης της προετοιμασίας του νόμου Σ. Χατζηγάκης βουλευτής Ν. Τρικάλων είναι πλέον εκτός πολιτικής σκηνής. Και συγκεκριμένα δεν εκλέγονται πλέον βουλευτές οι :
 Ιωάννης Αμοιρίδης, Χρύσα Αράπογλου, Χαράλαμπος Καστανίδης, Ιωάννης Κουτσούκος, Γεώργιος Νικητιάδης, Γεώργιος Παπαγεωργίου, Γεώργιος Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Πεταλωτής, Φίλιππος Πετσάλνικος, Δημήτριος Ρέππας, Παναγιώτης Ρήγας, Κωνσταντίνος Ρόβλιας, Μαρία Σκραφνάκη, Τηλέμαχος Χυτήρης. Όλοι είχαν υπογράψει την πρόταση νόμου το 2008!
 Ο πνευματικός νόμος του Θεού, όπως σημειώνει γέροντας ασκητής πάντοτε εφαρμόζεται γι’ αυτούς που συνειδητά καταπατούν τις εντολές Του, γι’ αυτούς που δένονται στο άρμα του Αντιδίκου και σέρνονται απ’ αυτόν ανεξέλεγκτα, ζημιώνοντας τους εαυτούς τους αλλά και την χώρα. Έχετε λίγη υπομονή, προσθέτει για να δείτε πως θα λειτουργήσει και για τους τέσσερις υπολοίπους που απέμειναν και ειδικά για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και ενσυνείδητα πολέμιο της Εκκλησίας Ευάγγελο Βενιζέλο... Πολέμιος γιατί έχει ταχθεί υπέρ του άθεου κράτους και έχει ζητήσει την απομάκρυνση συμβόλων και ιερών εικόνων από τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια.
Θα λειτουργήσει όμως, και για τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ, τα οποία υποστήριξαν συνολικά με τους βουλευτές τους την πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα αργήσει να λειτουργήσει και για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα που αναφανδόν έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της νομιμοποίησης του «γάμου» των ανωμάλων... αλλά και της κατάργησης νόμων που αφορούν την Εκκλησία. Έπεται δηλαδή και συνέχεια!                     http://www.orthodoxia.gr/newsclicks.cfm?ID=1674&obcatid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου