Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η Ρωσία είναι «υποχρεωμένη» να ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα σαν απάντηση στην Ουκρανία - Μόσχα./Οι πρώτες σκηνές του 3ου Παγκοσμίου πολέμου ξεδιπλώνονται καθώς η Ουκρανία σκοτώνει Ρώσους διαδηλωτές!

ΣΧΟΛΙΟ:Mπαίνουμε πλέον στην πι δύσκολη φάση,στην τελική ευθεία για την έναρξη πολεμικών συγκρούσεων και την ανάδειξη-εμφάνιση από την Ε.Ε του Παγκόσμιου ηγέτη εν μέσω πολέμου,οικονομικής κατάρρρευσης και κοινωνικών ταραχών.Και τα ερωτήμτα ξεκινούν τώρα,κάπως ακραία,αν θα επέμβει η Ρωσία στην Ουκρανική επικράτεια για να βοηθήσει τον Ρωσικό πληθυσμό και τότε ποιά θα μπορούσε να είναι η ανάμιξη του ΝΑΤΟ και η αντιδρασή του.Εχουμε ήδη αναφερθεί στο 8ο Κεφάλαιο του Αγγαθάγελου,που αμέσως μετά τη νίκη της Ρωσίας στην χερσόνησο<<Κριμαία>> αναφέρεται στην Μαιώτιδα λίμνη(Αζοφική θάλασσα) που όλως τυχαίως γίνονται σήμερα τα γεγγονότα στο Ντόνετσκ.Θα επαληθευτεί η προφητεία;Η Ρωσία έχει αρχίσει εκτεταμένες στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στα ουκρανικά σύνορα μετά την κλιμάκωση της βίας στην ανατολική Ουκρανία. RIA Novosti / Igor Zarembo


RIA Novosti / Igor Zarembo.

"Η διαταγή να κάνει χρήση βίας εναντίον αμάχων έχει ήδη δοθεί, και αν αυτή η στρατιωτική μηχανή δεν σταματήσει, το ποσό των θυμάτων θα αυξηθεί", δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Shoigu, κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης στη Μόσχα. 
«Τα Πολεμικά παιχνίδια από το ΝΑΤΟ στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής , επίσης, δεν βοηθούν την εξομάλυνση της κατάστασης. Είμαστε αναγκασμένοι να αντιδράσουμε στην κατάσταση. "


Russian Defence Minister Sergey Shoigu (Reuters / Michael Klimentyev)
Russian Defence Minister Sergey Shoigu (Reuters / Michael Klimentyev)
Ο Shoigu δήλωσε ότι οι ασκήσεις αφορούν την πορεία και την ανάπτυξη  με δυνάμεις στις νότιες και δυτικές στρατιωτικές περιοχές και ξεχωριστές ασκήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας. 
Ο Shoigu είπε ότι οι 11.000 στρατιώτες της Ουκρανίας, 160 άρματα μάχης, 230 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς και τουλάχιστον 150 κομμάτια πυροβολικού  εμπλέκονται στην επιχείρηση κατά των αντι-Κίεβο ακτιβιστών. 
"Ενότητες Εθνική φρουρά" και "Δεξιός Τομέας" εξτρεμιστές αγωνίζονται ενάντια στο ειρηνικό πληθυσμό, καθώς και για« αντι-τρομοκρατία »με μονάδες  εθελοντών στο Donbass. Επίσης, οι δυνάμεις ασφαλείας και εσωτερικών μεταφέρθηκαν στο Λουγκάνσκ και το Ντόνετσκ από άλλες περιοχές της χώρας για την καταστολή καταστολή των διαφωνούντων », είπε. 
Ο Shoigu πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές μονάδες σαμποτάζ είχαν αναπτυχθεί κοντά στα ρωσικά σύνορα. 
Αντίθετα, είπε ότι ο φιλορωσικός αριθμός μονάδων αυτοάμυνας είναι περίπου 2.000 και έχουν περίπου 100 όπλα μεταξύ τους, τα οποία ως επί το πλείστον προέρχονται από τοπικά αστυνομικά τμήματα. 
«Δεν είναι  ομοιόμορφα συμφωνημένα στην αντιπαράθεση", δήλωσε ο Shoigu. 
Αναφορές στα ουκρανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η επίδειξη ισχύος από τη Ρωσία οδήγησε την Ουκρανία να αναστείλει την «αντιτρομοκρατική» λειτουργία της, λόγω των φόβων για μια πιθανή παρέμβαση. Αργότερα την Πέμπτη, ο Πρόεδρος  Aleksandr Turchinov έδωσε εντολή να το επαναλάβει, κατηγορώντας τη Μόσχα για «εκβιασμό», και απαιτώντας  η Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της από κοντά στα σύνορα. 
Φιλορώσοι ακτιβιστές κατέλαβαν αρκετά βασικά κυβερνητικά κτίρια σε επαρχιακές πόλεις στην ανατολική Ουκρανία πριν από ένα δεκαπενθήμερο. Την περασμένη εβδομάδα δόθηκε η εντολή από τις αρχές στο Κίεβο  να αναλάβουν εκ νέου την καταπολέμηση τους η οποία έχει ενταθεί τις τελευταίες δύο ημέρες, μετά ο Turchinov κατηγόρησε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης για την έναρξη μιας εκστρατείας  απαγωγών και  δολοφονιών. Οι Ουκρανικές αρχές έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι οι αντίπαλοί τους  χρηματοδοτούνται από τη Μόσχα, και διοργανώνεται από παράγοντες .
Οι  βαρύτερες μάχες την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν στο Slavyansk, με το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών να αναφέρει το θάνατο τουλάχιστον πέντε «τρομοκρατών». Το ΝΑΤΟ έχει υπολογίσει ότι η Ρωσία έχει μαζέψει τουλάχιστον 40.000 στρατιώτες κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Η Μόσχα δεν έχει αρνηθεί ότι έχουν μετακινηθεί στρατεύματα στην περιοχή, αλλά είπε ότι οι εσωτερικές κινήσεις στρατευμάτων  είναι των δικών της αρμοδιοτήτων.

Το ΝΑΤΟ άρχισε στρατιωτικές ασκήσεις στην Πολωνία την Τετάρτη, με  προγραμματισμό να λάβει χώρα στα κράτη της Βαλτικής την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής, 150 Αμεριανοί αλεξιπτωτιστές έφτασαν στη χώρα από την σταθερή βάση τους στην Ιταλία, με 450 περισσότερους να αλουθούν για να τους συναντήσουν. 
Ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας,, Ράντοσλαβ Σικόρσκι,  επίσης ζήτησε από το ΝΑΤΟ να αναπτύξει 10.000 στρατιώτες στη χώρα του. 
Την Τετάρτη, η φρεγάτα USS Taylor έγινε το τελευταίο  πλοίο των ΗΠΑ που εισέρχεται στη Μαύρη Θάλασσα σε μια περιστρεφόμενη εγκατάσταση. Το ΝΑΤΟ έχει αποστείλει μια ξεχωριστή δύναμη ταχείας αντίδρασης για τη Βαλτική.    http://rt.com/news/154588-russia-drill-ukraine-operation/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΟ ΚΑΝΑΛΙ RUSSA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com.      Η Ρωσία καταγγέλει τις Ουκρανικές δυνάμεις  ότι επιτέθηκαν σε Ρώσους διαδηλωτές αφήνοντας τουλάχιστον 5 νεκρούς και  παρακάτω βλέπουμε ποιές μπορεί να είναι οι πρώτες σκηνές του Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου που εκτυλίσσονται στα βίντεο. Η ουκρανική επίθεση εναντίον των ρώσων διαδηλωτών οδήγησε τη Ρωσία να διατάξει «ασκήσεις» και να στείλει στρατεύματα σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από τα ουκρανικά σύνορα (βλέπουμε στο στο 2ο βίντεο που ακολουθεί). Μετά η Ουκρανία επειδή έχει πάει ενάντια στις επιθυμίες της Ρωσίας, με τη δολοφονία Ρώσων, φαίνεται καθ 'οιονδήποτε τρόπο ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να αποφευχθεί τώρα εκεί; Περισσότερα : παρακάτω oι φωτογραφίες δείχνουν περισσότερο τη συνεχιζόμενη βία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία,ενώ η Ρωσία ετοιμάζει ασκήσεις μετά την υπόσχεση για μια στρατιωτική αντίδραση αν οι ρώσοι πολίτες  θιγούν από την ουκρανική κυβέρνηση.



http://beforeitsnews.com/international/2014/04/first-scenes-of-ww3-unfolding-us-ukraine-kills-russian-protesters-russia-orders-exercises-2480892.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.      Μόσχα. 24 Απριλίου. INTERFAX.RU - Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας έχει ανασταστείλει την στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή Ντόνετσκ( Slavyansk KyivPost )την Πέμπτη, επικαλούμενο έναν ανώτερο υπάλληλο της κυβέρνησης της Ουκρανίας.Силовая операция в Славянске приостановлена.

 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Slovyansk η απελευθέρωση πριν από το τέλος της Πέμπτης. Η λειτουργία ανεστάλη επειδή η κυβέρνηση άλλαξε το σχέδιο με βάση τα στοιχεία της έρευνας από τα ανατολικά σύνορα της χώρας. Блокпост у Комбикормового завода под Славянском после того, как от него отошли украинские военные.Σύμφωνα με μια πηγή στην κυβέρνηση, ο κίνδυνος εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων στα ανατολικά της Ουκρανίας, την Πέμπτη είχε αυξηθεί απότομα. Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε επίσης ότι, ως αποτέλεσμα των ενεργειών στο Slovyansk, σκοτώθηκαν επτά ανθρώποι.http://www.interfax.ru/world/373683  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ INTERFAX.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου