Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.TO 2016.


%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%83
ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2016
Η ανθρωπότητα, εκτός από την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η πνευματική παρακμή ίσως τη μεγαλύτερη από την ίδρυση του κόσμου. Οι πόλεμοι, η πείνα, οι φυσικές καταστροφές, τη φτώχεια, την ανηθικότητα, την παιδοκτονία και πολλές άλλες αμαρτίες μας έχουν αποξενωθεί από τον Κύριο ο οποίος, παρά την αμέλεια μας παίρνει συνεχώς φροντίδα ολόκληρου του σύμπαντος.

Ο Θεός με διάφορους τρόπους δείχνει ότι παντού και πάντα παρόντες και ορθόδοξη πίστη μας μέχρι στιγμής έχει καταγράψει πολλές περιπτώσεις την εμφάνιση από τα θαύματα που ο Κύριος έχει στείλει μηνύματα της αγάπης, την άνεση και την ελπίδα.
Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στην πιο αγνή πνευματικό μέρος της Ελλάδα – σχετικά με το Άγιο Όρος. Δηλαδή, στον ουρανό πάνω από το μοναστήρι στο οποίο υπηρέτησε, ένας μοναχός Timotije αμέσως μετά το φως ανατολή κάμερες φακός κατέγραψε την εμφάνιση των τριών πνευματικά όντα που ήταν λουσμένο σε ένα ουράνιο τόξο των χρωμάτων ακόμη και αν ήταν θολό και ομίχλη το πρωί.
Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες αυτής της εκδήλωσης, που πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια επίσκεψη στην Μητέρα του Θεού, η οποία είναι επίσης ο προστάτης του Αγίου Όρους. Σύμφωνα με μια παλιά παράδοση καράβι της Παναγίας στην εταιρεία του Αγίου Ιωάννη στο δρόμο από την Ιόππη στην Κύπρος να επισκεφθούν τον Λάζαρο. Όταν η καταιγίδα το πλοίο εκτός φυσικά από την τότε ειδωλολατρικό Άθω, αναγκάστηκαν να αγκυροβολήσει κοντά στο λιμάνι της Klement, κοντά στη σημερινή μονή Ιβήρων. Virgin βγήκε στην ακτή και, χαρά άγρια ​​ομορφιά του βουνού, ευλόγησε και ζήτησε από το γιο του για να το μετατρέψει σε κήπο της. Άκουσε μια φωνή: «Αφήστε αυτό το μέρος είναι κληρονομιά σας και τον παράδεισο κήπο σας και τον ουρανό σωτηρίας για όσους αναζητούν τη σωτηρία». Από εκείνη τη στιγμή, το βουνό είναι σαν ένα κήπο αφιερωμένη στη Μητέρα του Θεού, η οποία δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε άλλες γυναίκες.
Η εμφάνιση αυτού του θαύματος μοναχών δεν είναι κάτι νέο, επειδή λένε ότι γνωρίζουν ότι Bogomajka επισκεπτόταν τακτικά το Άγιον Όρος και διατηρεί την Ορθόδοξη προσευχή για να εξυπηρετήσει επιμελώς τον Κύριο.
ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΡΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου