Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Προφητείες από τήν Ελλάδα Α΄ -- Επισκόπου Αντωνίου Σιατίστης καί γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού...


Paisios- Antonios 3WorldWarΔεξιά, ο άνθρωπος του Θεού αείμνηστος Επίσκοπος Αντώνιος, καί αριστερά του ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης...


ΤΟ  ΚΑΚΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...


« Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε... ( περισσότερο ).

Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει… »

Μία εκπληκτική πράγματι προφητεία πού είπε προ 10 περίπου ετών ο τότε Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, πραγματικά άνθρωπος του Θεού, ο Αντώνιος Κόμπος (1920-2005) λίγο πρίν πεθάνει επανέρχεται σήμερα στά πράγματα…
Η προφητεία αυτή αφορά τα συμβάντα των επομένων ετών – δηλ. αυτών που ήδη έχουν ξεκινήσει! – και ειπώθηκε λίγο καιρό προτού ο επίσκοπος Αντώνιος κοιμηθεί.
Ήταν τον καιρό που είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο, βαρειά άρρωστος και μετά από μια εγχείρηση που έκανε, όταν συνέβησαν τα παρακάτω.
Καθώς λοιπόν κοίταζε με ένταση την εικόνα του Ιησού Χριστού που ήταν κρεμασμένη απέναντί του στον τοίχο άρχισε ξαφνικά να κλαίει σαν μικρό παιδί…

Επαναλάμβανε δε διαρκώς τα λόγια:
«Πώς με αξίωσες, Χριστέ μου, εμένα και μου αποκάλυψες αυτά τα πράγματα»;
Εννοώντας βεβαίως ότι πιο πριν, τού είχε υποδειχτεί, κατόπιν Θείας έμπνευσης, κάτι το εξαιρετικά σημαντικό!...
Ήταν σαν σε όραμα αυτό που είδε ο Μητροπολίτης Σιατίστης, ότι δηλαδή ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ημέρες θα έρθουν για την πατρίδα μας!
Η φράση που επαναλάμβανε – και που είχε κεντρικό νόημα στο όραμά του – ήταν η εξής: «Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου! Μεγάλη πείνα»...

 Ήταν η σαφέστατη προειδοποίηση των ουρανών ότι τα πράγματα στη χώρα μας ΔΕΝ πηγαίνουν στον ορθό δρόμο και ότι δεν θα αργήσει η θλιβερή ημέρα της κατάρρευσης των πάντων στήν Ελλάδι και η διάλυση της Εθνικής μας Οικονομίας!
Έπειτα από τα οποία βεβαίως θα ακολουθήσει φοβερός λιμός, που θα γυρίσει δυστυχώς τη χώρα πίσω στα χρόνια της Κατοχής...


Αλλά το ακόμα πιο φοβερή είναι η κάτωθι αναφορά του Μητροπολίτη Αντωνίου με λεπτομέρειες σε γεγονότα που μας θυμίζουν πάρα πολύ το Σήμερα!
Να τι είπε επίσης συγκεκριμένα: « Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε... Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει… »

 Φυσικά εδώ ο Αντώνιος εννοούσε σαφέστατα ότι μετά τη Συρία το κακό θα διοχετευτεί και στην περιοχή μας, η δε Ελλάδα και ο λαός της θα γνωρίσουν πολλά δεινά...Καί βέβαια η προφητεία αυτή θυμίζει αυτό πού είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός "άν θα πιαστούνε από κάτω ( Συρία ; ) λίγα θα πάθετε, άν θα πιαστούνε από πάνω ( Αλβανία ; )  θα καταστραφείτε..."

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τα παραπάνω λεγόμενα του Μητροπολίτη Σιατίστης, λίγο χρόνο προτού εκείνος κλείσει τα μάτια για πάντα, είναι συγκλονιστικές. Και κάνουν λόγο για μεγάλη αγωνία του Μητροπολίτη, τις στιγμές που επαναλάμβανε (αρκετές μάλιστα φορές) τα λόγια αυτά...
Η εν λόγω μαρτυρία που έχουμε είναι άκρως σημαντική!
Διότι έτσι ακριβώς εκτυλίχθηκαν έκτοτε τα πράγματα!
Για πολλούς αναπόφευκτα, για άλλους όμως απροσδόκητα...ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ…


Θέλοντας να κάνουμε μια πλήρης ανάλυση του επερχομένου πολέμου, Ελλάδος – Τουρκίας με βάση των πληροφοριών των προφητών και των αγίων Πατέρων της αρχαίας Εκκλησίας μας.
Ας πάρουμε της προφητείες ξεκινώντας από τους σύγχρονους αγίους ξεκινώντας από τον Μέγα Κωνσταντίνο , τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον πάτερ Παίσιο, τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.

Η Ελλάδα θα καταστραφεί ολοσχερώς οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, και αυτό είναι κάτι πού άρχισε και το οποίο βιώνουμε στίς μέρες μας.
Ο κόσμος θα πεινάσει και θα είναι σε συνεχή απόγνωση, καμία ουσιαστική βοήθεια δεν θα δοθεί, παρά τίς μεγάλες υποσχέσεις των πολιτικών μας.
Ο Κόσμος στις πόλεις θα πεινάσει και θα στραφεί προς τα χωριά τους...


Η Ελλάδα γνώρισε πράγματι – σταδιακά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες των Αθηνών, αλλά κυρίως μετά το 2008-2009 – μια απίστευτη παρακμή της οικονομίας της, όντας αυτή τη στιγμή σε κατάσταση πιστοληπτικής ικανότητας πολύ χειρότερης ακόμα και από χώρες όπως η Αλβανία, ή η Π.Γ.Δ.Μ.!
Είναι δε θέμα χρόνου, πιστεύουμε, η κήρυξη ΚΑΙ επίσημα της Ελληνικής χρεοκοπίας, εφόσον ανεπίσημα αυτή έχει ήδη λάβει χώρα μέσω του «κουρέματος», του PSI και του Μνημονίου-2 που υπογράφτηκαν προ μερικών μηνών...
Και όσο για τον πόλεμο στη Συρία:
ΗΔΗ στρατεύματα διαφόρων χωρών συγκεντρώνονται πέριξ της χώρας αυτής της Μέσης Ανατολής και ένας νέος Παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις!

Ένας πόλεμος, ο οποίος (και εδώ ταιριάζουν επίσης απόλυτα πολλές προφητείες του παρελθόντος ) θα γίνει όντως και για τα νερά των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη!...

Τόσο η Τουρκία όσο και η Σαουδική Αραβία προετοιμάζονται αυτές τις ημέρες για ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας, ενώ ΗΠΑ και Ρωσία λαμβάνουν αντίθετες θέσεις, προκειμένου να επέμβουν άμεσα σ' αυτή την αναμέτρηση που από τοπική τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια.
Εάν μάλιστα βάλουμε μέσα και το θέμα με το Ιράν (που βρίσκεται εδώ και μήνες υπό καθεστώς διεθνούς εμπάργκο), αλλά και την ευαίσθητη θέση του Ισραήλ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά!


Πόσο μάλλον που η περίφημη «Αραβική άνοιξη» που έριξε τα καθεστώτα της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Τυνησίας κτλ. όχι μόνο δεν έφερε τη δημοκρατία στις χώρες αυτές, αλλά έφερε στην επιφάνεια τους πλέον φανατικούς θιασώτες του ακραίου Ισλάμ! ( Μήπως όμως οι σκοτεινές δυνάμεις αυτό ήθελαν; )

===================

«Οι Τούρκοι θά μάθουν τό μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα

από τούς Χριστιανούς».


Τελικά τι εννοούσε ο Πατρο- Κοσμάς όταν έλεγε αυτά τα παραπάνω λόγια ;


(Τό Αλβανικό χειρόγραφο έχει τήν προφητεία ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς»)
Από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη.

Μεγάλες Διεθνείς εταιρίες πετρελαίου και αερίου, λόγου της διαμάχης με την Ρωσία στην Αρκτική ,θα μας αναγκάσουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας. Μαζί όμως με την ανακήρυξη της ΑΟΖ αναγκαστικά θα επεκτείνουμε τα θαλάσσια σύνορα μας από το 6 στα 12 μίλια.
Εκεί φυσικά η Τουρκία θα αντιδράσει γιατί είδη έχασε ένα μέρος της Τουρκίας από τους Κούρδους και τους Αρμένιους.
Σαν πρώτη φάση θα αποσύρει τους πρέσβεις τηςς από την Ελλάδα.


Η Τουρκία που έχει είδη εισχωρήσει βαθιά στην πολιτική μας σκηνή, με εκπροσώπους της οι οποίοι σθεναρά υποστηρίζουν το ισλαμικό κατεστημένο, τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, και κάθε τι για την διάλυση της κοινωνικής μας ζωής , θα νομίσει ότι βρήκε την ευκαιρία να εισβάλλει στην υποτίθεται αδύναμη Ελλάδα.

Μαζί της έχει ως πάλι σίγουρο, το Ισλαμικό στοιχείο της Αλβανίας και των Σκοπίων.
Τρείς (3 ) μόνο μέρες μετά την απόσυρση των Πρέσβεων των δύο χωρών, θα γίνει η εισβολή.

Η Τουρκία θα το ξέρει 3 μέρες νωρίτερα, άρα την ημέρα της αποχώρησις των Πρέσβεων θα έχει αποφασιστεί είδη η εισβολή.
Ξημερώματα και στα ύπουλα ως συνήθως, θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, καταφέρνοντας να πλήξει μόνο 2 νησιά ( Χίος, Σάμος, Ρόδος; Ποιός ξέρει; )
Γιατί άραγε όμως μόνο 2 νησιά;
Μήπως θα βρει τρομερή αντίσταση από την αποδυναμωμένη Ελλάδα; Μήπως τελικά δεν θα είμαστε και τόσο αδύναμη; Εκεί θα σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους;
Οι αετοί μας θα κάνουνε πάλι την δουλειά τους;
Ταυτόχρονα θα ξεσπάσουν εσωτερικές ταραχές με τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, εναντίων Ελλήνων πολιτών στο εσωτερικό της χώρας μας...


GRAPSA-Paisios


Το ίδιο πρωί θα αναλάβει ο Στρατός την πολιτική και στρατιωτική διοίκηση της Ελλάδος, με αρχηγό τον ( προφητευμένο από τον Άγιο Παϊσιο ) στρατηγό Δημήτρη Γράψα και υπαρχηγό τον Φράγκο.

Το ίδιο πρωί η Ρωσία θα στείλει τελεσίγραφο στην Άγκυρα να αποχωρήσει αμέσως από την Ελλάδα.
Η Ρωσία δεν θέλει να χάσει τον κυριότερο σύμμαχο της στην Ορθοδοξία και να μείνει μόνη της στο παγκόσμιο χάρτη της ως αντίσταση εναντίων των Σιωνιστικών σχεδίων.
Ούτε θέλει να χάσει το δικαίωμα της υφαλοκρηπίδας στην Αρκτική.


Η Τουρκία με εντολές του Βατικανού όπως πάντα, δεν θα αποχωρήσει από την εισβολή της στην Ελλάδα. ( μη νομίζετε ότι η Τουρκία είναι αυτόνομη, από το 1453 είναι ακόμα υπό της διαταγές του Βατικανού ).
Το πρωί της δεύτερης μέρας, θα εισβάλει η Ρωσία στην Τουρκία, από όλες της μεριές.
Αεροπορικά και αποβατικά θα επιτεθεί από της ακτές του Πόντου, πλήττοντας στόχους μέχρι την Μεσόγειο θάλασσα. Μηχανοκίνητα θα εισβάλει από την Γεωργία όπου έχει 5000 χιλιάδες υπερσύγχρονα άρματα μάχης, χιλιάδες ελικόπτερα και μαχητικά, παρατεταμένα υπό την και καλά άσκηση
Caucasus 2012.

Βλέπετε η Ρωσία δεν χρειάζεται τόσα άρματα για μια Tουρκιά, και με 20 μόνο βομβαρδιστικά θα την έχει τελειώσει , αλλά ξέρει ότι το Βατικανό θα στείλει ολόκληρο το NATO.
Το ίδιο πρωί οί Τούρκοι θα αποχωρήσουν από την Ελλάδα και με όλα τα μέσα θα στραφούν προς το σύνορα με την Γεωργία ( αποσύροντας τίς δυνάμεις τους από την Κύπρο γιά να τίς μεταφέρει αλλού καί  απελευθερώνοντας έτσι το νησί . Η ήττα και η καταστροφή της Τουρκίας θα είναι ολοκληρωτική !)
Την τρίτη μέρα, στο εσωτερικό της Ελλάδος ο στρατός θα στραφεί εναντίων των ισλαμικών στοιχείων και με βοήθεια των Ρώσων ειδικών δυνάμεων και πρακτόρων της FSB υπό την Ελληνική σημαία και στολή, θα συλληφθούν μαζικώς οί επαναστάτες Ισλαμιστές και θα εκδιωχθούν προς και από τα σύνορα Αλβανίας, Σκοπίων.
Τα Ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, την Αλβανία και τα Σκόπια απεγνωσμένα και ξαφνιασμένα από τον θάνατο της πατρίδας τους της Τουρκίας, από την υπερηφάνεια τους για μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία, τώρα θα κρύβονται στα υπόγειά των σπιτιών τους, μέχρι να εκδιωχθούν.
Αυτός περίπου θα είναι ο «σύντομος Ελληνο-Τούρκικος πόλεμος» της προφητείας του Αγίου Κοσμά !.
Λέμε «σύντομος», γιατί στην ουσία μια μέρα θα κρατήσει, μετά δεν θα υπάρχει, έτσι απλά, η Τουρκία.
Η συνέχεια του πολέμου κατατάσσεται στην κατηγορία του Τρίτου Παγκόσμιου πολέμου.
Ένας πόλεμος τρομερός και μπερδεμένος στό «Όλοι ενάντιων όλων…»


ORIGINALpress

=============
  

  Προφητείες γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού...


Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ του Γέροντα Ιωσήφ της μονής Βατοπαιδίου στο Άγιο Όρος και ενός Ρώσου επισκέπτη έλαβε χώρα στις 26.10.2001.

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση - μετάφραση  τής πηγής:


-- Γέροντας Ιωσήφ: Με μεγάλη χαρά μας σας υποδεχόμαστε. Έχετε τον βαθύτατο σεβασμό μας και τις καλύτερες ευχές.

--- Επισκέπτης: Ευχαριστούμε, Πάτερ, που μας δεχτήκατε. Οι καιροί στην Ρωσία, τώρα, είναι αφ’ ενός δύσκολοι, και αφ’ ετέρου πολύπλοκοι.


Γέροντας Ιωσήφ
: Προσευχόμαστε ώστε οι Ρώσοι να επιστρέψουν στην φυσική τους κατάσταση, αυτή που υπήρχε πριν την καταστροφή, επειδή έχουμε κοινές ρίζες και η κατάσταση στην οποία οι Ρώσοι έχουν περιέλθει είναι βάρος στην καρδιά μας.

Επισκέπτης: Υπάρχουν πολλά δεινά, φυσικά. Ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει καταντήσει μάστιγα. Το έθνος μας έχει πέσει σε παρακμή.

Γέροντας Ιωσήφ: Τα πράγματα βρίσκονται τώρα σε τέτοια κατάσταση παρακμής – μια κατάσταση κοινή για ολόκληρο τον κόσμο, στην παρούσα φάση. Και είναι επακόλουθο αυτής της κατάστασης, αυτό ακριβώς το όριο, από το οποίο και θα αρχίσει η οργή του Θεού. Έχουμε φτάσει αυτό το υπερβολικό όριο.

Και τώρα θα συμβεί αυτό, που ο Κύριος με το Έλεός Του, προηγουμένως ανεχόταν. Τώρα, δρώντας σύμφωνα με την Δικαιοσύνη Του, θα τιμωρήσει, γιατί ο καιρός πλέον έχει έλθει γι΄ αυτό…

Θα γίνει ένας πόλεμος, και πόλεμοι, και θα βιώσουμε φοβερές δυσκολίες. Την παγκόσμια κυριαρχία έχουν τώρα στα χέρια τους οι Εβραίοι, και ο σκοπός τους είναι να εξοντώσουν τον Χριστιανισμό. 

Η οργή του Θεού θα είναι τέτοια, ώστε όλοι αυτοί οι κρυφοί εχθροί που προκαλούν αυτή την κατάσταση στα πράγματα, θα καταστραφούν και οι ίδιοι.
Είναι για αυτό τον σκοπό, συγκεκριμένα, που η οργή του Κυρίου θα σταλεί κάτω στη Γη: ώστε να τους καταστρέψει, με τον ένα, ή με τον άλλο τρόπο... Μα αυτό δεν θα πρέπει να μας φοβίζει, γιατί πάντα θα πρέπει να έχουμε ελπίδα στον Θεό.

Γιατί χιλιάδες, εκατομμύρια μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων και των Νεομαρτύρων, υπέφεραν κατά τον ίδιο τρόπο, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό και να μην φοβόμαστε... Πρέπει να υπάρχει υπομονή, προσευχή και ελπίδα στην Θεία Πρόνοια, από την πλευρά μας. 

Ας προσευχηθούμε για την αναλαμπή του Χριστιανισμού μας μετά από αυτόν τον πόλεμο, μετά από όλα αυτά που μας περιμένουν, ώστε ο Κύριος να μας δώσει πραγματικά την δύναμη για να τα ξαναφτιάξουμε όλα αυτά. Αλλά αυτό το κακό πρέπει να το υποστούμε !

Επισκέπτης: Και πόσο σύντομα μετά από αυτό, η Ρωσία θα ξαναγεννηθεί;

Γέροντας Ιωσήφ: Όλα έχουν τώρα αρχίσει. Τώρα, θα υπάρξει μια μεγάλη «έκρηξη». Μετά από αυτήν, θα γίνει η αναγέννηση.

Επισκέπτης: Πολλές εικόνες, τώρα, αναβλύζουν μύρο. Έχουμε μια εικόνα του Σωτήρος, που αναβλύζει αίμα.

Γέροντας Ιωσήφ: Και εδώ στην Ελλάδα, επίσης αναβλύζουν μύρο. Το μήνυμα είναι πως ο Σωτήρας κλαίει, και η Μητέρα του Θεού κλαίει ομοίως, αλλά και οι εικόνες κλαίνε μαζί της…

Επισκέπτης: Φέρνουνε μια εικόνα, και υπάρχει μια στάμπα από αίμα πάνω της σαν αυτό: είναι μια χάρτινη εικόνα και τόσο ευωδιαστή…, φαντάσου. Την πήγαν για ανάλυση και αποδείχθηκε πως ήταν πλάσμα αληθινού αίματος !

Γέροντας Ιωσήφ: Αυτή είναι η αρχή όλων αυτών των γεγονότων, ταλαίπωρων γεγονότων, πολεμικών…

Οι Εβραίοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτό το κακό. Τους παρακινεί ο Διάβολος να το κάνουν αυτό, για να αρχίσουν αυτό… ώστε να καταστρέψουν τον καρπό της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα και στην Ρωσία...
Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιό τους στον δρόμο για μια παγκόσμια κυριαρχία. Και σε κάθε περίπτωση θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους.
Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ
Αυτή θα είναι και η στιγμή που η Ρωσία θα μετακινήσει τις δυνάμεις της επίσης, για να αναγκάσει τους Τούρκους σε υποχώρηση.

Τα γεγονότα θα εξελιχθούν ως εξής:


όταν η Ρωσία κινηθεί για να βοηθήσει την Ελλάδα, οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν αυτό, ώστε να μην υπάρξει ενότητα, να μην υπάρξει ένωση μεταξύ δύο Ορθοδόξων εθνών.
Θα κινήσουν και άλλες δυνάμεις, όπως τους Ιάπωνες και άλλους...

Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα. Το Βατικανό θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο σε όλο αυτό, ώστε να αποτρέψει τον ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο της Ορθοδοξίας και να αποτρέψει μια τέτοια ένωση. Έτσι η Θεία Πρόνοια θα βρει την εκπλήρωσή της.

Επισκέπτης: Φυσικά. Όλες οι προυποθέσεις υπάρχουν για αυτό, για όλα αυτά τα γεγονότα. Αλλά είναι επίσης και το γεγονός ότι υπάρχει τέτοια αντίθεση από τα μέσα ενημέρωσης... Οι Παγκόσμιοι Ιεράρχες… (αδύνατον να διαβαστεί)… Και για πόσο καιρό ο Πρόεδρος θα κρατήσει αυτή την γραμμή; Άραγε, είναι καλή αυτή που διατηρεί τώρα;

Γέροντας Ιωσήφ: Ο Θεός θα επιτρέψει την καταστροφή όλων αυτών που σπέρνουν αυτούς τους πειρασμούς, την πορνογραφία, και τον εθισμό στα ναρκωτικά. Και ο Κύριος θα τους τυφλώσει τόσο το μυαλό, ώστε θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλο χωρίς να λαμβάνουν την παραμικρή ευχαρίστηση από αυτό. Ο Κύριος θα το επιτρέψει αυτό ακριβώς για να φέρει μια μεγάλη κάθαρση.

Όσον αφορά τον Πρόεδρο Πούτιν, ο καιρός αυτός δεν θα κρατήσει πολύ, θα γίνει ένας ξαφνικός πόλεμος, και δεν θα μείνει για πολύ τριγύρω. Αλλά, ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!!!

Ο Κύριος θα δώσει περίσσεια την ευλογία Του, την Χάρη Του, ακριβώς όπως έγινε στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες. Τότε, οι άνθρωποι πήγαιναν στον Κύριο με καθαρή καρδιά…

Αυτό θα κρατήσει για 3-4 δεκαετίες όμως τότε, η δικτατορία του Αντίχριστου θα εγκαθιδρυθεί πολύ γρήγορα. Αυτά είναι τα τρομερά γεγονότα που πρέπει να αντέξουμε. Ας μην μας φοβίζουν, γιατί ο Κύριος θα δώσει καταφύγιο στους δικούς Του.
Ναι, θα βιώσουμε σίγουρα φοβερές δυσκολίες, πείνα, και ακόμα και διωγμούς και πολλά άλλα, αλλά ο Κύριος δεν θα εγκαταλείψει τους δικούς Του. Και αυτοί που είναι τοποθετημένοι σε θέσης υπεύθυνες θα πρέπει να αναγκάσουν όσους βρίσκονται στην επίβλεψή τους να είναι με τον Κύριο, όσο το δυνατόν περισσότερο…
Να υπακούνε στην προσευχή, όσο περισσότερο, και ο Κύριος θα διαφυλάξει τους δικούς Του. Η κατάσταση που θα επικρατήσει μετά την κάθαρση θα είναι αυτή της φοβερής αναγέννησης.

Εμείς, σαν ποιμένες, πρέπει να καταφέρουμε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται, να αποφύγουν την αμαρτία, ώστε η Χάρη Του Θεού να μην μας εγκαταλείψει όλους. Ώστε να είμαστε όσο πιο πολύ γίνεται κοντά στον Θεό, στην μετάνοια και στην προσευχή… τότε ο Κύριος θα μπορεί να είναι μαζί μας, άσχετα από το πόσο δύσκολες μπορεί να είναι οι περιστάσεις.

Ο Κύριος δεν θα μας εγκαταλείψει. Πρέπει να μαζέψουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας όσο μπορούμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου