Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Albert Pike : Ολο το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για τους τρεις παγκοσμίους πολέμους.Ο τρίτος παγκόσμιος ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου 2016!

ΣΧΟΛΙΟ: Οι παρακάτω πληροφορίες έρχονται από τις ΗΠΑ και δεν έχουν σχέση με Ορθόδοξες προφητείες,παρότι στο τέλος του άρθρου υπάρχει ερμηνεία σε προφητεία του Δανιήλ.

Το 1958, ο William Guy Carr, ένας πρώην αξιωματικός πληροφοριών στο Βασιλικό Καναδικό 
Ναυτικό, δημόσιευσε ένα βιβλίο με τον τίτλο " Pawns in the Game"(πιόνια στο παιχνίδι).Σε αυτό το βιβλίο περιγράφει την ανακάλυψη του για τα σχέδια της ελίτ, να επιφέρει μια νέα παγκόσμια τάξη, με τη βοήθεια τριών παγκοσμίων πολέμων.
Ο Albert Pikeαντέγραψε τις πληροφορίες από αυτό το γράμμα που ήταν καταλογογραφημένο στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου, στο Λονδίνο,στην Αγγλία μέχρι και το 1970, μετά την οποία το Μουσείο αρνήθηκε την ύπαρξή τους.
Η επιστολή Mazzini ήταν της 15 Αυγούστου 1871. Αυτή η επιστολή περιέγραφε με γραφικά σχέδια   τρεις παγκόσμιους πολέμους, που πιστεύεται ότι ήταν αναγκαίοι για την επίτευξη μίας παγκόσμιας τάξης. Είναι εκπληκτικό να δούμε την ακρίβεια με την οποία αυτό προβλέφθηκε τότε, λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα που έχουν ήδη λάβει χώρα και εκείνων που αποτελούν στον ορίζοντα αμέσως 
μετά.
Οι πληροφορίες που αντέγραψε από την επιστολή ο Albert Pike :
Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να γίνει για να ανατρέψουν οι Ιλουμινάτοι την εξουσία των τσάρων της Ρωσίας και να καταστεί η χώρα ένα φρούριο του άθεου κομμουνισμού.
Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να γίνει για να καταστραφεί ο Ναζισμός και ο ισχυρός πολιτικός Σιωνισμός να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ.
Κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο Διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά ισχυρός προκειμένου να ισορροπήσει την Χριστιανοσύνη,που πρέπει να βρίσκεται υπό έλεγχο μέχρι τη 
στιγμή που θα γίνει ο Σοσιαλιστικός κατακλυσμός.
Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο κομμουνισμός εκτινάχθηκε στα ύψη και πήρε  μερικές από
τις πιο αδύναμες κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Το 1945, στη Διάσκεψη του Πότσνταμ μεταξύ Τρούμαν, Τσόρτσιλ και Στάλιν,μεγάλες χώρες της Ευρώπης και η Κίνα ασπάστηκαν τον Κομμουνισμό.
Υπάρχει ακόμα ένας πόλεμος σε αναμονή σύμφωνα με τους Iλουμινάτι, που θα προετοιμάσει τον κόσμο για την αποδοχή της νέας παγκόσμιας τάξης κάτω από το καθαρό δόγμα του Εωσφόρου.
Ο πόλεμος θα διαεξαχθεί έτσι ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός κόσμος, Αραβικά)και ο Σιωνισμός  (το κράτος του Ισραήλ)να καταστρέψουν αμοιβαία,το ένα, το άλλο.
Εν τω μεταξύ στα άλλα έθνη θα υπάρξει πλήρη σωματική, ηθική, πνευματική και οικονομική εξάντληση... Εμείς θα απελευθερώσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους, και εμείς θα προκαλέσουμε  μια τρομερή κοινωνική αναταραχή , σε όλη της τη φρίκη,που θα δείξει σαφώς στα 
έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού,την καταγωγής της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής.Το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον Χριστιανισμό,χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανήσυχο για τα ιδανικά, αλλά χωρίς να γνωρίζουν πού να καταστήσουν τη λατρεία τους, που θα λάβουν το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εκδήλωση της καθαρής θεωρίας του Εωσφόρου,που θα έρεθι στο προσκήνιο.Θα ακολουθήσει η καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού.
Μετά τις υποτιθέμενες τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001,τα παγκόσμια γεγονότα στη Μέση Ανατολή δείχνουν μια αυξανόμενη αναταραχή και αστάθεια μεταξύ του Ισραήλ και των   μουσουλμανικών εθνών γύρω από αυτό. Αυτό συνάδει πλήρως με την κλήση για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ,για να παλεψουν μεταξύ τους,αυτές οι δύο οντότητες, αντλώντας  συμμάχους 
στις δύο πλευρές. Αυτό θα προετοιμάσει επίσης το Ισραήλ, από τη θέση τους ,υπό την απειλή της εξαφάνισης, να αποδεχθεί τον ψεύτικο Μεσσία, το Σεπτέμβριο του 2017 που θα εξαπατήσει όσους πιστεύουν ότι ήρθε η εποχή της ειρήνης και της ασφάλειας.
ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ:

Τι κάνει αυτό περαιτέρω πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι ανακαλύφθηκε πρόσφατα στις προφητείες στην Αγία Γραφή,που  προαναγγέλλει την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου ,που θα ξεσπάσει μεταξύ Ισραήλ και Ιράν και οδηγεί στη χρονική περίοδο που είναι γνωστή ως την 70η εβδομάδα του Δανιήλ. Την έναρξη του Δανιήλ την 70η εβδομάδα έχει προηγηθεί μια περίοδο δέκα μηνών, γνωστή ως
«Η αρχή των θλίψεων». Η σύγκρουση αυτή προβλέπεται να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του
Νοεμβρίου του 2016 και θα στη συνέχεια να γίνει εντατικοποίηση μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2017, 
όταν η νέα παγκόσμια τάξη θα πρέπει να εισαχθεί στον κόσμο. Η αρχή και το τέλος της εποχής που οδηγεί μέχρι το σημείο όπου θα πρέπει να εισαχθεί η νέα παγκόσμια τάξη, περιγράφεται με σαφήνεια στην όραση και η προφητεία που Δανιήλ είχε πει θα σφραγιστεί επάνω μέχρι το χρόνο της λήξης. Ησαΐας 21 βλέπουμε το Ιράν που καλείται να επιτεθεί στο Ισραήλ με δόλιο τρόπο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου