Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ : οι ανθρωποθυσίες ξεκινούν με φωτιά και συνεχίζουν με τρομοκρατία και πόλεμο;

Για τους νεκρούς που έρχονται το επόμενο διάστημα …τι πρέπει να πούμε; 
Όλος ο πλανήτης μας φλέγεται. Ο  παγκόσμιος πειρασμός  είναι ένα ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ. Καθημερινά ο πονηρός αποδέχεται με ευχαρίστηση ανθρωποθυσίες από τους ακολούθους του. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Για τους ανθρώπους μας που έφυγαν άδικα στην φονική πύρινη εκατόμβη στο ΜΑΤΙ της Αττικής   ισχύει το ρηθέν  υπό του σεβ. Ιεροθέου Ναυπάκτου:  
«σέ στιγμές ἀγωνίας καί ὁ παρηγορητικός λόγος εἶναι ὀδυνηρός, δέν ἀντέχεται, ἀρκεῖ ἡ σιωπηλή ἀρχοντική παρουσία. 
Τοὐλάχιστον ὅταν θέλουμε νά μιλήσουμε, νά μιλᾶμε μέσα ἀπό τήν θεολογία τῆς «συμπάσχουσας καρδίας» 
Για τους νεκρούς που έρχονται τον  επόμενο καιρό στην γη … ισχύει το ρηθέν  υπό του Αλεξάντερ Σολζενίτσιν; 
« Οι άνθρωποι ξέχασαν τον Θεό. Γι’ αυτό και συμβαίνουν όλα αυτά.»  
« Στο παρακάτω έξοχο κείμενο, που χρονολογείται από το 1983, ο βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας Ρώσος λογοτέχνης, Αλεξάντερ Σολζενίτσιν (1918 – 2008) εντοπίζει την αιτία για τη Ρωσική Επανάσταση. Σημειώνει ότι ο ίδιος λόγος είναι πίσω από την ερήμωση, τη σκληρότητα και τον εγωισμό σε ολόκληρο τον εικοστό αιώνα. Εδώ είναι μερικά αποσπάσματα: 
Πριν από μισό αιώνα περίπου, ενώ ήμουν ακόμα παιδί, θυμάμαι ότι άκουγα αρκετούς ηλικιωμένους να δίνουν την ακόλουθη εξήγηση για τις μεγάλες καταστροφές που είχαν πλήξει τη Ρωσία: Οι άνθρωποι ξέχασαν τον Θεό. Γι’ αυτό και συνέβη όλο αυτό. 
Από τότε έχω περάσει σχεδόν πενήντα χρόνια που εργάζομαι για την ιστορία της Επανάστασής μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω διαβάσει εκατοντάδες βιβλία, έχω συγκεντρώσει εκατοντάδες προσωπικές μαρτυρίες, και έχω ήδη συνεισφέρει οκτώ τόμους δικούς μου στην προσπάθεια της εκκαθάρισης από τα συντρίμμια που άφησε πίσω η αναταραχή.     
Αλλά αν μου ζητούσαν σήμερα να διατυπώσω όσο πιο συνοπτικά γίνεται την κύρια αιτία της καταστροφικής επανάστασης που κατάπιε περίπου εξήντα εκατομμύρια του λαού μας, δεν θα μπορούσα να το θέσω με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, τι να επαναλάβω: Οι άνθρωποι ξέχασαν τον Θεό. Γι’ αυτό και συνέβη όλο αυτό.»  http://www.pronews.gr/thriskeia/702427_oi-anthropoi-xehasan-ton-theo 
Είναι άξιον λόγου πως ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ παραλληλίζει τους κομμουνιστές με τους σιωνιστές γιατί φαίνεται να γνωρίζει  την πηγή της παγκόσμιας εκτροπής. 
« Σε κάθε δύσκολη περίοδο δεν παρασύρονται όλοι. Ο Θεός διατηρεί μία ζύμη για τις επόμενες γενιές. Οι Κομμουνιστές δούλεψαν εβδομήντα χρόνια και κράτησαν εβδομήντα πέντε χρόνια∙ πάλι τρεις γενιές. Οι Σιωνιστές, πόσα χρόνια έχουν που δουλεύουν, αλλά ούτε επτά χρόνια δεν θα κρατήσουν.»  
Από το βιβλίο: «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Α΄- ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΩΠΟ» – ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ – «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» – ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Αν έμπαιναν  οι πολιτικοί μας  μέσα στην φλεγόμενη ακτογραμμή και την  θάλασσα στο Μάτι της Αττικής μέχρι να έρθουν τα σωστικά μέσα στους χρόνους που ήρθαν και παρέλαβαν τους παθόντες – εγκαυματίες συνανθρώπους μας, πόσοι από αυτούς θα επιβίωναν; 
Και μια που μιλάμε για φονικές πυρκαγιές  είναι σημαντικός  ο λόγος της κάτωθι περιγραφής γεγονότος δηλ. το τι υπέφεραν  οι Ορθόδοξοι πιστοί στα χέρια αντίχριστων στους χρόνους του μπολσεβικισμού ( όπως μας επισήμανε ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν) 
 «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι εδραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί. 
Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια». ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη. https://www.triklopodia.gr/gerontas-pa%CE%90sios-orthodoxi-tha-sigkroustoun-tous-natoikous/ 
ΚΑΙ πράγματι τα σοβιέτ γκρεμίσθηκαν μετά από σχεδόν 70 χρόνια με την πτώση του τείχους του Αίσχους στο Αν. Βερολίνο. 
Όμως ο παγκόσμιος πειρασμός συνεχίζεται σαν φωτιά … 
Για τους νεκρούς που έρχονται μέσα από πολεμικές και όχι εξελίξεις ανά τον κόσμο …τι πρέπει να πούμε για να αναστραφεί αυτό; 
«Τo έλεός σου καταδιώξει με πάσας τας ημέρας της ζωής μου»  
«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την βοήθεια του Θεού. Με τόσα επικίνδυνα μέσα που υπάρχουν σήμερα θα είχε σακατευθή, αν δεν βοηθούσε ο Θεός. Αλλά έχουμε και Πατέρα τον Θεό και Μάνα την Παναγία και αδέλφια τους Αγίους και τους Αγγέλους, που μας προστατεύουν. 
Πόσο μισεί ο διάβολος το ανθρώπινο γένος και θέλει να το εξαφανίση! Και εμείς ξεχνούμε με ποιόν παλεύουμε. Να ξέρατε πόσες φορές ο διάβολος τύλιξε την γη με την ουρά του ,για να την καταστρέψη! Δεν τον αφήνει όμως ο Θεός∙ του χαλάει τα σχέδια. Και το κακό που πάει να κάνη το ταγκαλάκι, ο Θεός το αξιοποιεί και βγάζει μεγάλο καλό. Ο διάβολος τώρα οργώνει, ο Χριστός όμως θα σπείρη τελικά.»  
«ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Α΄- ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ»  ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Όμως αδελφοί ο  πνευματικός κανόνας στην Ελλάδα μας λαμβάνει  τέλος  
Και ενώ εμείς προσευχόμαστε ο ΧΡΙΣΤΟΣ να αναπαύσει τις ψυχές και να δώσει παρηγοριά στους οικείους,  οι  αθώες ζώσες ψυχές  των παιδιών και των βρεφών που ηρπάγησαν άδικα από τον ανθρωποκτόνο στην πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής  είναι λευκοφορούσες ενώπιον του ΘΡΟΝΟΥ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και παρακαλούν ικετευτικά να τελειώσει το συντομότερο δυνατό ο κανόνας μας και να γλυτώσουμε από τα αντίχριστα χέρια μαχαίρια.  
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου