Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΜΟΡΦΟΥ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΙΝΑ - "Σούπερ μάρκετ" μας θα είναι πλέον μόνον ο Χριστός! Βίντεο.

 

 Δύο χρόνια μετά την δραματική προειδοποίησή του για μόνιμη προμήθεια τροφίμων για 12 μήνες (δείτε εδώ), ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου δικαιώνεται πικρά για μια ακόμη φορά, καθώς τώρα μιλούν για επερχόμενη πείνα και επιστιτιστική κρίση ακόμη και οι άθεοι, ακόμη και οι πολιτικοί, όλοι όσοι τότε τον λοιδορούσαν.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

 Ο φλογερός και ακριτικός Μητροπολίτης του Ορθόδοξου Ελληνισμού, σε έκτακτο κήρυγμά του την παραμονή των Βαΐων 2022, είπε πως μετά το Πάσχα θα αρχίσει η πείνα να δείχνει τα δόντια της, την στιγμή που ο Ευρωπαϊκός Πόλεμος στην Ουκρανία, όπως και ο "βιολογικός πόλεμος" του κορωνοϊού, καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία και οδηγεί σε χάος και Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, με κάποιους της Νέας Τάξης να τον θέλουν, ελπίζοντας στην "Μεγάλη Επανεκκίνηση"... Αλλά η αληθινή "Επανεκκίνηση" θα είναι ο Χριστός και η Ορθοδοξία, αυτά που όχι μόνον δεν υπολογίζουν, αλλά και πολεμούν με μανία.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΙΜΟ, ΣΤΟΝ ΛΙΜΟ

Έτσι, μετά τον καταστροφικό βιολογικό λοιμό (λοιμώδης επιδημία), έρχεται ο καταστροφικός διατροφικός λιμός (πείνα).


ΤΟ "ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ" ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου όμως τονίζει πως δεν πρέπει να φοβόμαστε, όταν είμαστε κοντά στον Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία Του, αλλά να ελπίζουμε, γιατί ο Κύριος έχει την Πρόνοιά Του.

 Και όπως χόρτασε στην έρημο τα πλήθη, έτσι θα οικονομήσει και τους πιστούς, που μετανοούν, εξομολογούνται, κοινωνούν, προσεύχονται, ομολογούν, καθώς στην πείνα πλέον το "σούπερ μάρκετ" μας, η "υπεραγορά" μας, θα είναι μόνον ο Χριστός! Που έχει και την δύναμη να μικρύνει κάθε επερχόμενο κακό, ένεκα μετανοίας μας και πρεσβειών των Αγίων!

Άλλωστε "πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού".

  Δείτε το βίντεο με τα σημαντικότερα αποσπάσματα του κηρύγματος - προειδοποίησης Μόρφου.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

noiazomai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου