Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΕΟΣ γύρος - ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ κυκλοφορεί πάνω από την Μέση Ανατολή και " πυροβολεί";

  



ΝΕΟΣ γύρος - δεν μπορεί σήμερα να εκρήγνυνται τηλέφωνα , ηλιακοί θερμοσυσσωρευτές και άλλες συσκευές; κάτι άλλο συμβαίνει. 

Βγήκαν ειδικοί των επί των ειδικών και προσπαθούν να εξηγήσουν πως και γιατί ...

Όλοι αυτοί εικάζουν, αλλά το σενάριο που λέει ότι όλοι οι βομβητές  έχουν εμπλουτισθεί στην αρχική κατασκευή τους με εκρηκτικά αρχίζει και ατονεί και υπερισχύει μάλλον το σενάριο της υψηλής ηλεκτρομαγνητικής στοχευμένης ακτινοβολίας πάνω σε ηλεκτρικές συσκευές που βρίσκονται κοντά ή σε επαφή με ανθρώπους .

ο Πολέμος πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο - οι αντίπαλοι είναι αναγκασμένοι να δείξουν τις νέες δολοφονικές τεχνολογίες ...

σκεφτείτε πόσο έχουν προχωρήσει Ρώσοι και Αμερικάνοι και εμείς κοιμόμαστε;

'Ερχεται η εποχή του Αγίου Κόσμα του Αιτωλού που δεν θα μαθαίνουμε τίποτε, γιατί με ηλεκτρομαγνητικές βόμβες θα εξουδετερώνουν την δυνατότητα της επικοινωνίας .

Άλλωστε άμα χαθεί και το στίγμα του γεωεντοπισμού  τότε θα ρωτούν " πως πάνε εις την  ΠΟΛΗ " 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

Νέο κύμα εκρήξεων σε συσκευές, αυτή τη φορά σε ασύρματους, κινητά και πλήθος φορητών συσκευών με μπαταρίες λιθίου, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 σε πόλεις του Λιβάνου, με τα μέλη της Hezbollah να βρίσκονται στο στόχαστρο, προτού καν ξεπεράσουν το σοκ από την επίθεση της Τρίτης 17/9.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στα νότια προάστια της Βηρυτού, καθώς και στις πόλεις Ναμπατιέ, Τύρος και Σάιντα στο νότιο Λίβανο.

ΠΗΓΗ https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/759280/baraz-tromou-ston-livano-neo-kyma-ekrikseon-se-asyrmatous-kai-kinita-tis-hezbollah-synolika-15-nekroi-xiliades-travmaties

Νέος κύκλος επιθέσεων έχει ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή, με νέες εκρήξεις να έχουν καταγραφεί στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, στα νότια προάστια της Βηρυτού και πολλές πηγές να δείχνουν τη Μοσάντ πίσω από την επίθεση. Όπως μεταδίδεται, τρεις είναι οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες, πολλοί από τους οποίους φέρουν πλήγματα σε χέρια και στομάχι. 


Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι φορητοί ασύρματοι που χρησιμοποιούνται από τη Χεζμπολάχ εξερράγησαν στα νότια της χώρας και στα νότια προάστια της Βηρυτού. Έγινε γνωστό, ακόμη, ότι οικιακά συστήματα ηλιακής ενέργειας εξερράγησαν σε πολλές περιοχές της Βηρυτού, με το πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου να αναφέρει ότι τα συστήματα αυτά ευθύνονται για ορισμένες από τις εκρήξεις.

Λίγο νωρίτερα, πάντως, η Χεζμπολάχ είχε προχωρήσει σε επίθεση κατά του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες και πηγές ασφαλείας, συσκευές επικοινωνίας, walkie talkie (ασύρματοι πομποδέκτες), που χρησιμοποιεί η Χεζμπολάχ εξερράγησαν στα νότια προάστια της Βηρυτού. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε διαφορετικά σημεία των προαστίων της Βηρυτού, ενώ εστάλησαν 30 ασθενοφόρα από τον Ερυθρό Σταυρό....
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην κηδεία παιδιά, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Τη στιγμή της έκρηξης η κηδεία βρισκόταν στο ξεκίνημά της.

Πηγή της Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε, με τη σειρά της, ότι στο στόχαστρο μπήκαν τα walkie talkie που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη ομάδα του Λιβάνου. Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου ανέφερε δε νωρίτερα ότι συσκευές επικοινωνίας εξερράγησαν μέσα σε σπίτια στα νότια προάστια της Βηρυτού και στο νότιο Λίβανο....
Σκηνές χάους διαδραματίστηκαν στη Νταχίγια, το νότιο προάστιο της Βηρυτού και προπύργιο της Χεζμπολάχ, με πολλούς να απευθύνουν εκκλήσεις ώστε να μην χρησιμοποιούνται τηλέφωνα. 

Οι επικοινωνίες φαίνεται να έχουν διακοπεί, ενώ οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου