Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αρχαίες προφητείες που προειδοποιούν για την καταστροφή της Δαμασκού και τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του συγγραφέα και δεν αντανακλούν απαραίτητα αυτές του ANP. 
Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του πυρηνικού πολέμου.burden_of_Damascus_draws_near.jpg

Ο προφήτης Ησαΐας έγραψε περίπου 10 χωριστές και ξεχωριστές "καταστροφές" που  έρχονται στη Μέση Ανατολή, αν και όχι απαραίτητα με τη σειρά. Οι αυτόνομες προφητείες που αφορούν συγκεκριμένα τις περιφέρειες ξεκινούν από το Κεφάλαιο 13 όπου μιλάει για τη "καταστροφή της Βαβυλώνας".

 Ωστόσο, όταν υπάρχει πρόβλημα στη Μέση Ανατολή, υπάρχει πρόβλημα στο Ηνωμένες Πολιτείες, διότι το μέλλον μας φαίνεται άρρηκτα συνδεδεμένο με το πεπρωμένο του Ισραήλ και με την επιθυμία της Αμερικής να κυριαρχήσει στον κόσμο. Υποσχεθήκαμε να είμαστε φίλοι της και φαίνεται ότι θέλουμε να την τιμήσουμε. Ένας τρόπος να το κάνουμε και να έχουμε την Αμερική ως προϊστάμενο του κόσμου είναι να οικοδομήσουμε μια τεράστια στρατιωτική παρουσία σε όλο τον κόσμο, ικανή να εξουδετερώνει τις πυρκαγιές που αναφλέγονται.Whirlwind.jpg
Το δεύτερο προφητικό φορτίο (κεφ. 15) στη Μέση Ανατολή είναι ο Μωάβ,η σημερινή Ιορδανία , αν και περιλαμβάνονται τμήματα της Συρίας. 
Ο Θεός στη συνέχεια μιλάει δύο κεφάλαια παρακάτω για τη σύγχρονη πόλη της Δαμασκού, τη πρωτεύουσα της Συρίας,που θα καταστραφεί εντελώς. 
Οι λεπτομέρειες δίνονται στους ακόλουθους στίχους όπου αποκαλύπτεται, ο υποτιθέμενος καταστροφέας (Ισραήλ) θα μειωθεί επίσης στον επακόλουθο πόλεμο, " η δόξα του Ιακώβ θα γίνει λεπτή και το λίπος της σάρκας του θα κηλιδωθεί. (17: 4)"Ενημέρωση για τη βαριά καταστροφή και στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι θα δεσμευτεί περισσότερη δύναμη πυρηνικής ενέργειας από ό, τι η Συρία και το Ισραήλ. Αλλά ο Θεός λέει ότι όλα έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν τους ανθρώπους στη συνειδητοποίηση ότι όλες οι θνητές προσπάθειες δεν θα είναι σε θέση να επιτύχουν ούτε " ειρήνη ή ασφάλεια. "Στο τέλος οι άνδρες θα αναγκαστούν να" κοιτάξουν τον κατασκευαστή τους και θα σεβαστούν τον Άγιο του Ισραήλ (17: 7) . " 
Καθώς μελετάμε τον Ησαΐα, κοιτάμε με αμηχανία, του τι πρόκειται να συμβεί. Ο Ησαΐας το περιγράφει ως " την ημέρα της θλίψης και της απελπισμένης θλίψης. (17:11) "
Καθώς ολοκληρώνεται η προφητεία, βλέπουμε γιατί τόσοι πολλοί σχολιαστές συνειδητοποιούν ότι ο ερχόμενος πόλεμος που αφορά το Ισραήλ και τη Συρία θα είναι πυρηνικός. Μια σκηνή είναι ζωγραφισμένη στον τελευταίο στίχο, που θα ήταν αδύνατο να ερμηνευτεί σε καταγεγραμμένους αρχαίους χρόνους, αλλά τώρα είναι εύκολο να επιτευχθεί από οποιονδήποτε ανόητο, αρκετά για να τραβήξει την ατομική σκανδάλη. 
Isa 17:14 Και ιδου, το βράδυ, και πριν το πρωί δεν είναι.
Μια πόλη με το μέγεθος της Δαμασκού (1,5 εκατομμύριο πληθυσμό δεν θα μπορούσε ποτέ να καταστραφεί "πριν το πρωί δεν είναι" με συμβατικό πόλεμο, είναι πυρηνική βόμβα, ισοδύναμη ή υπερφυσική. 
Η μεγαλύτερη εικόνα
gog_magog_ahead.jpg
Υπάρχει μια σειρά από πολέμους που ακόμα περιγράφονται στη Βίβλο. Ο Ψαλμός 83 λέει για έναν γενικό πόλεμο ανάμεσα στους Εβραίους και τους Άραβες.
Ο πόλεμος Γωγ και Μαγώγ φαίνεται να εξελίσεται στα βουνά του Ισραήλ ενώ ο Αρμαγεδδών φαίνεται να περιλαμβάνει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή κοντά στον ποταμό Ευφράτη. Ο πρώτος φαίνεται να είναι επί θύραις.
Καθώς η Αμερική προετοιμάζεται για πόλεμο στη Συρία, οι εκτροπές πολλαπλασιάζονται. 
Ο ίδιος ο Θεός διάσπασε τους Εβραίους εξαιτίας της αμαρτίας και της εξέγερσής τους εναντίον Του. Αλλά εξαιτίας της αγάπης Του, τους επανασυνθέτει. Η καταστροφή της Δαμασκού είναι ένα ακόμη βήμα στην επεξεργασία του γενικού σχεδίου. 
Στο πολύ κοντινό μέλλον (5-14-18) βλέπουμε μια ημερομηνία για τους εχθρούς του Ισραήλ που θα είναι δύσκολο να αντισταθούν και εάν έχουμε ή όχι πόλεμο εκείνη την εποχή θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα αυτών που θα ξεκινήσουν πρώτοι τον πόλεμο.
 Εάν η Ρωσία εγκαταστήσει τους  S 300 στη Συρία, τότε οι Εβραίοι ίσως αναγκαστούν να ξεκινήσουν βομβαρδισμούς , διότι αν τεθεί σε λειτουργία το σύστημα, οι πιθανότητες του Ισραήλ να κερδίσει τον επόμενο πόλεμο είναι απειροελάχιστες.
Οι επανασυγκεντρωμένοι Εβραίοι του κόσμου θα γιορτάσουν τα 70α γενέθλια του Ισραήλ στις 14 Μαΐου 2018. Την ίδια ημερομηνία πρόκειται για την έναρξη της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Επιπλέον ο Τραμπ αποσύρεται από την πυρηνική συμφωνία του 2015 με το Ιράν.Το Ισλάμ είναι εξοργισμένο και οι πιθανότητες είναι ότι θα δούμε κάτι περισσότερο από απλά πυροτεχνήματα εκείνη την ημέρα. 
Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα από τον John Little στο Omega Shock ο οποίος έχει γράψει εκτενώς το θέμα του Ισραήλ έναντι του Ισλάμ. 
Αυτό είναι σωστό, οι Ιρανοί. Και έχουν προχωρήσει για να ισχυριστούν ότι ο Μαχντί δεν θα επιστρέψει αν δεν καταστραφεί το Ισραήλ. Έτσι, αυτό έχει γίνει ένα ιερό καθήκον, καθώς και ένας τρόπος διαμονής στην εξουσία. islamic_antichrist.png
Αναμένοντας την 14η Μαΐου,κοιτάμε το παζλ αν οι" ... οι εποχές των εθνών εκπληρωθούν."(Λουκάς 21:24) θα αναχωρήσουμε από την αρχή των θλίψεων (Mt 24: 8) και θα εισέλθουμε στην επόμενη φάση της ιστορίας; Ακριβώς σε περίπτωση που πρέπει να προετοιμαστούμε για μεγάλη δοκιμασία (3 ½ χρόνια, οργή του ανθρώπου), τότε η αποκάλυψη του αντιχριστιανισμού,τότε η γη θα αναβιώσει με τρόμο, καθώς ο Θεός οδηγεί τους καταπατητές από τη γη Του και εξασφαλίζει τον λαό Του στο σπίτι τους. 
Όταν ο καπνός ανεβαίνει και η τεράστια καταστροφή έρχεται στη γη, όταν το πιτσίλισμα παγιδεύεται από τον Θεό, αρκεί να πούμε ότι οποιαδήποτε ανθρωπότητα που αρνείται να αναγνωρίσει και να υποταχθεί στον Ιησού τον Θεό της Βίβλου, θα υποστεί αιώνια βασανισμό στη λίμνη της κολάσεως.
 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου