Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ο απεσταλμένος των ΗΠΑ έδειξε στην κάμερα μία αφίσα του εβραϊκού ναού, χωρίς το θόλο του βράχου!

ΣΧΟΛΙΟ : O Θόλος του Βράχου,δεν είναι άλλος από το τζαμί Αλ-Ακσά ή Τέμενος του Ομάρ.Εσκεμμένο ή λάθος,η πραγματικότητα είναι ότι ζούμε σε αντίχριστη εποχή και όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ο θόλος του βράχου θα έχει πέσει πιο πριν.
Ο Achiya, ο ισραηλινός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, του οποίου ο υπάλληλος παρέδωσε αφίσα του αμερικανικού πρέσβη David Friedman,μία αφίσα του Εβραϊκού Ναού που αντικατέστησε τον μουσουλμανικό θόλο του βράχου στην Ιερουσαλήμ, ζητά συγνώμη από το βάθος της καρδιάς του για το περιστατικό!
Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ David Friedman λαμβάνει μια αφίσα του εβραϊκού ναού που αντικαθιστά τον μουσουλμανικό θόλο στον βράχο στο Ιερό Ιερουσαλήμ, σε εκδήλωση για τον εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Achiya στο Bnei Brak στις 22 Μαΐου 2018. (Ευγενική παραχώρηση: Kikar HaShabbat)
Η οργάνωση βοηθά τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες να ξεπεράσουν τις αναπηρίες τους και λέει ότι η «φτηνή πολιτική πράξη» ενός εργαζομένου "επισκίασε την προσπάθεια του Friedman να τονίσει την καλή του δουλειά.

Η δήλωση διαβάζεται πλήρως:
"Η διοίκηση της Achiya επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Αμερικανό πρεσβευτή στο Ισραήλ, κ. David Friedman, και στην αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ".
"Ένας υπάλληλος από την οργάνωση Achiya παρέδωσε στον πρεσβευτή αφίσα που δεν είχε εγκριθεί από την Achiya, την πρεσβεία ή τον πρεσβευτή".
"Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Πρέσβη David Friedman και το προσωπικό της πρεσβείας για τον επαγγελματισμό και τη γενναιοδωρία που έδειξαν στην επίσκεψη στην Achiya για να τονίσουμε το σημαντικό έργο που κάνουμε για να αλλάξουμε τις ζωές προς το καλύτερο".
"Για τη λύπη μας, η εκδήλωση επισκιάστηκε από μια φτηνή πολιτική πράξη. Ο υπεύθυνος υπάλληλος για αυτό έχει εντοπιστεί και έχει ζητήσει συγγνώμη, και θα ασχοληθούμε με το ζήτημα εσωτερικά στον οργανισμό. "
«Θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον πρεσβευτή για το χρόνο του και να ζητήσουμε συγγνώμη από το βάθος της καρδιάς μας για αυτό το περιττό περιστατικό».
Καθώς συμμετέχει σε μια εκδήλωση στην τοποθεσία, ένας υπάλληλος του Achiya του δίνει τη μεγάλη αφίσα.
Η εκδήλωση αναφέρεται για πρώτη φορά από την εξαιρετικά ορθόδοξη ιστοσελίδα Kikar Hashabat. Επιτέλους, για να σχολιάσει το κανάλι 10, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ προσβάλλει το δώρο, λέγοντας ότι σύμφωνα με την εφημερίδα "Εβραϊκή γλώσσα", ζητήσαμε συγγνώμη από τον οργανισμό επειδή επέτρεψε σε έναν από τους υπαλλήλους του να παρουσιάσει αυτήν την αμφιλεγόμενη εικόνα στον πρεσβευτή κατά την επίσκεψή του. Η αμερικανική πολιτική είναι απολύτως σαφής: στηρίζουμε το status quo στο Haram al-Sharif / Mount Temple. "

האם התמונה הזאת שפורסמה ב-@kikarhashabat תסבך את שגריר ארה"ב בישראל? בתמונה, שצולמה בסיור בבני ברק, נראה דיוויד פרידמן כשהוא עומד מחויך ליד צילום של ירושלים, שבו במקום מסגד אל-אקצה נראה דגם של בית המקדש. הדיווח של כתבנו בוושינגטון @nathanguttman
https://www.timesofisrael.com/liveblog-may-22-2018/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TIMES OF ISRAEL:corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου