ΡΟΛΟ'Ι'

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.


Ο Θεός δεν αλλάζει. Γιατί κάποιοι πιστοί πηγαίνουν από τον θάνατο στη ζωή, από το σκοτάδι στο φως, από το χάος στην τάξη, από την κατάθλιψη στη χαρά, ενώ άλλοι πιστοί βρίσκονται ακόμα στη φτώχεια, ένα χρόνιο ελάττωμα, αλλά η ζωή γεμίζει με όλα τα είδη των δράμάτων και των αποτυχιών; Δεν είμαστε όλοι μια νέα δημιουργία; Δεν γεμίζουμε όλοι με την παρουσία και τη φύση του Θεού; Γιατί τα αποτελέσματα είναι τόσο διαφορετικά; Μήπως ο Θεός αγαπάει κάποιους περισσότερο από άλλους, ή αντιμετωπίζει κάποιους άλλους καλύτερα; 

Ο Θεός είναι αμετάβλητος. Ο Θεός είναι σταθερός και είναι πάντα καλός. Παρέχει σε κάθε άνθρωπο όλα όσα χρειάζονται μέσω του ευαγγελίου. Η κατανόηση της αληθινής φύσης του Θεού είναι το πρώτο βήμα στην καταστροφή των αποτυχιών, των απωλειών και του πόνου στην καρδιά. 

Η επιλογή είναι δική σας. 
Επιλέγετε τι θα είναι το μέλλον σας και το πεπρωμένο σας. Μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε το Άγιο Πνεύμα να δείξει αγάπη μέσα από σας. Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε τη χαρά του Κυρίου, να ανανεώσετε το μυαλό σας, να προσευχηθείτε στο Πνεύμα, να εκπληρώσετε τον Λόγο, να δώσετε, να συγχωρήσετε και να ζήσετε με πίστη.

Ο Θεός είναι αμετάβλητος στις ζωές μας. Η χάρη είναι μια σταθερά επαρκής για κάθε ανάγκη. 
Αλλάζουμε. Επιλέγουμε να είμαστε παθητικοί ή δραστήριοι στη σχέση μας με το Θεό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.