Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΗΠΑ: Πρώην «τρανς γυναίκα»: Πέταξα τα φορέματά μου και τα μέικ απ μου, για να ακολουθήσω τον Χριστό.




LifeSiteNews / ΚΟ
Εκατοντάδες νεαροί και θαρραλέοι πρώην ομοφυλόφιλοι και πρώην τρανσέξουαλ από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζεύτηκαν στην πρωτεύουσα της Αμερικής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να διακηρύξουν δημόσια την ελευθερία που έχουν βρει μέσα από την προσωπική τους σχέση με τον Ιησού Χριστό.
Το μήνυμά τους φυσικά, βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με το «κοινό» LGBT δόγμα, το οποίο μέχρι τώρα έχει επιβληθεί και έχει κυριαρχήσει στον εθνικό διάλογο.
Μια φυλετικά ποικιλόμορφη ομάδα περισσότερων από χιλίων - πρώην σεξουαλικά ενεργών ομοφυλοφίλων και λεσβιών, καθώς και άλλων ατόμων που είχαν ζήσει ως «transgenders» (υποθέτοντας ότι έχουν την ταυτότητα ενός μέλους του αντίθετου φύλου) - μίλησαν για την προσωπική τους μεταστροφή στον Ιησού Χριστό και την ελευθερία που προέρχεται από την νέα ζωή που δίνει ο Χριστός.
Η πορεία ονομάστηκε Freedom March (Πορεία Ελευθερίας) και ξεκίνησε από το Μνημείο της Ουάσινγκτον στην Ουάσινγκτον, τις 5 Μαΐου του 2018.
Η ομάδα βάδισε μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Το πανό που έφεραν έλεγε “Freedom march” και κατά την πορεία φώναζαν ένα σύνθημα που έλεγε «ο Ιησούς ελευθερώνει».
Ορισμένες ομάδες LGBT και σχολιαστές γρήγορα τους επιτέθηκαν λέγοντας ότι πρόκειται για συγκέντρωση με θέμα "την θεραπεία μετατροπής". Αλλά οι νέοι είπαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.
Οι ιστορίες τους δεν βασίζονται σε κάποια «αποκαταστατική θεραπεία» (“reparative therapy”), στις αποκαλούμενες προσπάθειες για “pray away the gay” ή σε άλλες προσπάθειες αλλαγής σεξουαλικού προσανατολισμού. Μιλούσαν μόνο για τη μεταστροφή τους στον Ιησού Χριστό και την αποδοχή της νέας τους ταυτότητας ως «κατά χάριν υιοθετημένα παιδιά του Θεού».
Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες που έχουν βρει τον Χριστό αποδέχονται την πραγματικότητα της έλξης τους προς άτομα του ίδιου φύλου ή των τρανσέξουαλ παρορμήσεων. Αλλά αυτό που τους κάνει διαφορετικούς από άλλα άτομα που προσελκύονται από το ίδιο φύλο είναι ότι αναζητούν την ατομική τους αξία στον Χριστό και όχι στις σεξουαλικές τους ορέξεις.
Βεβαιώνουν ότι οι έλξεις τους δεν υπαγορεύουν τις σχέσεις τους. Αντί να επιλέξουν τις πλέον πολιτιστικά αποδεκτές, πολυδιαφημιζόμενες και «γιορτασμένες» σχέσεις ομοφυλοφίλων ή να αναζητήσουν «επιβεβαίωση» ότι είναι μέλη του αντίθετου φύλου, επέλεξαν τον Ιησού Χριστό και στην πορεία βρήκαν αυτό που λένε ότι είναι «πραγματική ελευθερία».
Ο διοργανωτής του Freedom March είναι ένας νεαρός από τη Γεωργία, ο Jeffrey McCall. Ο Jeffrey ζούσε πριν ως trans "γυναίκα" και είχε υιοθετήσει το όνομα, "Scarlet".
Αντί να είναι ντυμένος ως γυναίκα, ο McCall φοράει τώρα ένα κόκκινο μπλουζάκι που γράφει «JESUS» με μεγάλα γράμματα στο στήθος του.
"Ζούσα ως γυναίκα", δήλωσε ο McCall στο πλήθος. Εξήγησε ότι όταν ήταν νεότερος, είδε έναν ψυχίατρο και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων «αλλαγής φύλου».
"Μια νύχτα άκουγα κρυφά το κήρυγμα ενός ιεροκήρυκα στο διαμέρισμά μου", θυμάται ο McCall. "Ζήτησα τον Κύριο και Τον ρώτησα, "Θα ζήσω ποτέ για Σένα; ... Έχω δει πραγματικούς ανθρώπους να ζουν για Σένα ... όχι μόνο να πηγαίνουν στην εκκλησία, αλλά να έχουν σχέση μαζί Σου και να έχουν ειρήνη και χαρά».
«Ήθελα να αυτοκτονήσω», είπε. «Ήμουν πνευματικά χρεοκοπημένος. Ήμουν άπορος».
Και εκείνη τη στιγμή ο McCall κατάλαβε ότι "υπήρχε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό του οποίου ήμουν μέρος".
Ο McCall, ο οποίος μέχρι τότε ήταν ακτιβιστής για τα δικαιώματα των τρανς, προσευχήθηκε στον Χριστό: «Αν Σε ακολουθήσω, θα είναι για όλη την διαδρομή. Δεν κάνω μισά πράγματα. Στον κόσμο δεν έκανα πράγματα που τα άφηνα στη μέση του δρόμου. Δεν πρόκειται να κάνω πράγματα για τα μισά του δρόμου μαζί Σου.
"Και έτσι πήρα όλη μου τη ζωή ως Scarlet και πήγα σε ένα κάδο σκουπιδιών και τα έριξα όλα - τα ρούχα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα κοσμήματα, τα παπούτσια, όλη μου την ταυτότητα - την πέταξα για να ακολουθήσω τον Ιησού".
Ο McCall προσευχήθηκε δυνατά ώστε οι μαρτυρίες που έδωσαν πρώην ομοφυλόφιλοι και πρώην transgenders να βοηθήσουν να μεταμορφωθούν οι ζωές όσων άκουγαν και ήταν εγκλωβισμένοι στο κίνημα των LGBT.
Ένα άλλο μέλος της ομάδας ήταν ο Luis Ruiz (φώτο), ο οποίος επέζησε της τρομακτικής σφαγής του Pulse Nightclub του Ορλάντο πριν από δύο χρόνια, όπου 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια τρομοκρατική επίθεση από τζιχαντιστή.
"Θα έπρεπε να είμαι αριθμός 50!", ανέφερε ο Luis Ruiz, λίγες ημέρες πριν την Πορεία σε σελίδα στο Facebook.
"Μέσα από παλιές φωτογραφίες από τις νύχτες στο Pulse, θυμάμαι τους αγώνες μου για διαστροφή, τους ποταμούς αλκοόλ για να πνίξω τα πάντα και για να έχω το ασύδοτο σεξ που με οδήγησε στον ιό HIV", έγραψε ο Ruiz. "Οι αγώνες μου ήταν πραγματικοί! Ο εχθρός με είχε γερά στο χέρι του και τώρα ο Θεός με πήρε από εκείνη τη στιγμή και μου έχει δώσει τον Ιησού Χριστό. Ξέρω ποιος είμαι και δεν θα καθορίζει ο εχθρός ποιος είμαι, αλλά αυτός που ο Ιησούς Χριστός λέει ότι είμαι".  
Ο Ruiz, γονατισμένος, δήλωσε ότι "το Άγιο Πνεύμα εκχέει ευλογίες και δύναμη και δίνει αναζωπύρωση και τόλμη".
Απευθυνόμενος σε κάθε ομοφυλόφιλο, ο Ruiz είπε:
"Σας αγαπώ παιδιά. LGBTQ, σας αγαπώ. Σας αγαπώ όλους σας παιδιά. Ελάτε όπως είστε. Ερωτευθείτε τον Ιησού. Αυτός θα κάνει τα υπόλοιπα. Μην σκέφτεστε ότι τώρα πρέπει να γίνω άντρας και να παντρευτώ για να δείχνω καλό μέλος της εκκλησίας. Όχι, όχι, όχι.
«Ελάτε και ερωτευθείτε τον Ιησού και Εκείνος θα κάνει τα υπόλοιπα. Και αν μετά θεωρήσετε, ότι δεν ήταν αυτό που περιμένατε, μπορείτε ελεύθερα να φύγετε, όπως ακριβώς ελεύθερα μπήκατε», πρόσθεσε.
ΚΟ / πηγή (κι εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου