Κυριακή 26 Μαΐου 2024

«Ο Τσάρος θα ανέβει ξανά στο θρόνο»: τι θα συμβεί στη Ρωσία το 2024 σύμφωνα με τους θρύλους του μοναχού Άβελ.

 Πολλοί προγνωστικοί μίλησαν για αλλαγές στην παγκόσμια τάξη που θα ξεκινήσουν τον 21ο αιώνα. Στην πραγματικότητα, βρίσκονται ήδη στο δρόμο τους. Ένας από τους μάντες, ο μοναχός Άβελ, ονόμασε μάλιστα το έτος - 2024, όταν θα είναι εξαιρετικά σαφές ότι αυτές οι αλλαγές έχουν ήδη φτάσει, και όχι μόνο στη Ρωσία. Αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε απομένει λίγος χρόνος, πρέπει να προετοιμαστούμε.

Avel Vasiliev (1757-1841)

Ο μοναχός Άβελ είναι Ρώσος, Ορθόδοξος. Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1757 στην επαρχία Τούλα και έγινε μοναχός. Ο μοναχός έζησε μια μακρά ζωή - περνώντας σε έναν άλλο κόσμο το 1841 στην πόλη Σούζνταλ, στην επαρχία Βλαντιμίρ. Και έκανε πολλές προφητείες σχετικά με την πατρίδα του - πολλά από τα λόγια του έγιναν πραγματικότητα, τόσο με ακρίβεια που τρόμαξε πραγματικά τους ανθρώπους.

Ακόμα περισσότερα μοναδικά ιστορικά γεγονότα στο ΚΑΝΑΛΙ TELEGRAM , VK και OK .

Πριν από την άνοδο του γιου της Αικατερίνης Β' Παύλου Α' στο θρόνο, ο Άβελ δήλωσε ότι θα καθόταν στον θρόνο για «4 χρόνια, 4 μήνες και 4 ημέρες». Αυτό έγινε πραγματικότητα - ο Πάβελ Πέτροβιτς προοριζόταν για αυτήν ακριβώς τη θητεία διακυβέρνησης - τη νύχτα της 5ης ημέρας σκοτώθηκε από τους συνωμότες.

Θάνατος του Παύλου Α' 21 Μαρτίου 1801

Ο μοναχός Λάζαρ, που ζούσε στο ίδιο μοναστήρι με τον Άβελ, ήταν ικανός ζωγράφος. Σύμφωνα με τον Άμπελ, ζωγράφισε μια εικόνα που απεικονίζει με απίστευτη ακρίβεια τη μοίρα ενός από τους Ρώσους τσάρους: πώς στέκεται με όλη την οικογένειά του σε ένα δωμάτιο, και οι φίμωλοι όπλων είναι στραμμένες σε αυτούς. Αυτή είναι μια σαφής νύξη για τον τρομερό θάνατο της οικογένειας του Νικολάου Β'.

Υπάρχουν θρύλοι ότι κάπου υπάρχει μια συλλογή που περιέχει τις προφητείες του Άβελ για το μέλλον της Ρωσίας εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Η συλλογή φυλάσσεται αρχικά στο μοναστήρι, στη συνέχεια συντηρήθηκε προσεκτικά από τους τσαρικούς χωροφύλακες και στη συνέχεια από τις σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες. Πιστεύεται ότι αυτό το συγκεκριμένο βιβλίο παρουσιάστηκε στον αυτοκράτορα Νικόλαο Β - και γνώριζε για το τρομερό τέλος του και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τη μοίρα του.

Εκτέλεση της οικογένειας του αυτοκράτορα (αυτός δεν είναι πίνακας του Λαζάρου)

Ο Άμπελ προέβλεψε επίσης ότι η ανανέωση θα ερχόταν στη Ρωσία, και για να τα τελειώσει όλα, είπε ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν το 8400 από τη γέννηση του Αδάμ:

«Η Μεγάλη Ανανέωση θα ξεκινήσει. Στη Ρωσία θα υπάρχει μεγάλη χαρά για την επιστροφή του στέμματος και την αποδοχή ολόκληρου του μεγάλου δέντρου κάτω από το στέμμα. Τα τρία κλαδιά του δέντρου θα συγχωνευθούν μετά τη φυγή των δαιμόνων και θα υπάρχει ένα μόνο δέντρο. Τότε η Ρωσία θα είναι μεγάλη, ρίχνοντας τον άθεο ζυγό. Και θα βασιλεύσει χίλια πενήντα χρόνια, και τότε θα μείνουν 8400 χρόνια από τον Αδάμ. Και τότε οι νεκροί θα αναστηθούν, και οι ζωντανοί θα ανανεωθούν, και θα υπάρξει λύση για όλους και διαίρεση για όλους...»

Ο Άβελ είχε προφητείες που σχετίζονται με την εποχή μας, δηλαδή το 2024. Επιπλέον, αυτή η καταχώρηση έγινε σε έναν πίνακα που απεικόνιζε τον θάνατο του Νικολάου Β':

« Το 5263 ανέβηκε στον θρόνο του μακαριστού από έναν πολύ τρομερό πόλεμο ».

Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός; Το γεγονός είναι ότι το 2024 σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο αντιστοιχεί ακριβώς στο 5263. Η ίδια η ουσία αυτού του υστερόγραφου - ο Άμπελ έδειξε ότι το 2024 η Ρωσία θα κυβερνηθεί ξανά από έναν τσάρο, αυτός θα είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε μετά από κάποιον τρομερό πόλεμο - πιθανότατα αυτός είναι ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος.

Πολλοί προγνωστικοί μίλησαν για αλλαγές στην παγκόσμια τάξη που θα ξεκινήσουν τον 21ο αιώνα. Βρίσκονται, μάλιστα, ήδη στο δρόμο τους.-4

Τι μπορούμε να πούμε? Ο νέος τσάρος θα πρέπει να γεννηθεί γύρω στο 1945-1955 (ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ταιριάζει αρκετά σε αυτό το σχήμα). Μπορεί να είναι βασιλικής οικογένειας ή η χώρα μας να γίνει μοναρχική (με συνταγματική μοναρχία), όταν η βασιλεία ενός ηγεμόνα δεν περιορίζεται σε ορισμένο χρόνο (δηλαδή τότε αυτός ο βασιλιάς θα κυβερνήσει μέχρι το τέλος της ζωής του) . Και οι επόμενες προεδρικές εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία θα διεξαχθούν το 2024. Σκεφτείτε το λοιπόν.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου