Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Η προφητεία του Ιωάννη εκπληρώθηκε. Το σημάδι του θηρίου στο χέρι.


Τα σέβη μου, αγαπητοί κυρίες και κύριοι, με λένε Alexander Grimm, αυτή είναι η μικρή μας κοινότητα ερευνητών.

Τα σέβη μου, αγαπητοί κυρίες και κύριοι, με λένε Alexander Grimm, αυτή είναι η μικρή μας κοινότητα ερευνητών. Και σήμερα είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς τη σύνδεση μεταξύ της επικαιρότητας και των αρχαίων βιβλικών προφητειών.

Οι προφητείες γενικά έχουν μια δυσάρεστη ποιότητα εκπλήρωσης και η εκπλήρωση αυτής της προφητείας απειλεί την ανθρωπότητα με την αποκάλυψη. Μιλάω για τατουάζ με τη μορφή κωδικού QR, που δίνονται στους Μοσχοβίτες για δωρεάν πρόσβαση σε καταστήματα εστίασης, επειδή λέγεται:

Και αυτός (το κτήνος) θα κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, και ότι κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει εκτός από αυτόν που έχει αυτό το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Αποκάλυψη 13

Τώρα όλα γίνονται ακριβώς σύμφωνα με την προφητεία του Ιωάννη, η οποία θα καταλήξει στην αποκάλυψη. Οι πρώτοι άνθρωποι αρχίζουν να λαμβάνουν το σημάδι του θηρίου. Γενικά, το να μαρκάρεις ή να μαρκάρεις με κάποιο τρόπο τους ανθρώπους είναι κακό σε κάθε περίπτωση.

Τώρα όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Είναι ήδη σαφές ότι το lockdown θα είναι μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι, όχι μόνο οι Μοσχοβίτες, θα λάβουν έναν τέτοιο κωδικό QR. Είναι επίσης εύκολο να μαντέψει κανείς ότι η εφαρμογή ενός προσωρινού τατουάζ στο μέτωπο (μέτωπο) είναι πολύ πιο βολικό για ανάγνωση από τις σύγχρονες κάμερες αναγνώρισης προσώπου. Φαίνεται ότι ο Απόστολος Ιωάννης είδε στο όραμά του κωδικούς QR στα χέρια και στο μέτωπό του.

Σε αυτό το ίδιο κεφάλαιο της αποκάλυψης λέγεται ότι η εξουσία θα δοθεί στο Τέρας για 42 μήνες (δηλαδή 3,5 χρόνια) και θα νικήσει όλα τα έθνη και τις φυλές . Ίσως το Τέρας είναι μια εικόνα της τρέχουσας επιδημίας και 42 μήνες είναι ο χρόνος που θα συνεχιστεί.

Αλλά η Βίβλος μιλά ξεκάθαρα για δύο θηρία. Ο πρώτος είναι ένας γίγαντας με 7 κεφάλια και 10 κέρατα - αυτός είναι ο ίδιος ο ιός. Ο δεύτερος είναι σαν άνθρωπος με δύο κέρατα. Αλλά όπως γράφεται στη Βίβλο: το δεύτερο θηρίο αναγκάζει την ανθρωπότητα να λατρεύει το πρώτο. Με απλά λόγια, ο Διάβολος κάνει τον κόσμο να υποκύψει στον ιό.

Και τώρα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον: το Δικέρατο Τέρας φτιάχνει την Εικόνα του Θηρίου και βάζει το πνεύμα σε αυτήν, κάθε άτομο πρέπει να φοράει αυτήν την εικόνα και να τη λατρεύει. Και όσοι δεν θα προσκυνήσουν την Εικόνα του Θηρίου θα σκοτωθούν. Κοιτάξτε, αν το θηρίο με τα 10 κέρατα είναι ο ιός Κ, τότε η εικόνα του δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα εμβόλιο που περιέχει απενεργοποιημένα σώματα ιού. Και όλοι πρέπει να υποκύψουν στο εμβόλιο - αλλιώς θάνατος.

Μερικές φορές οι προφητείες είναι ασαφείς και μπορούν να ερμηνευθούν με διαφορετικούς τρόπους - και αυτή είναι μόνο μία ερμηνεία, αλλά δεν υπάρχουν πάρα πολλές συμπτώσεις; Δεν σου ζητάω να με πιστέψεις. Ανοίξτε 13 κεφάλαια της Αποκάλυψης του Ιωάννη και διαβάστε τα όλα μόνοι σας.

Με εκτίμηση, Alexander Grimm.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου