Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΞΟΥΣ.


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΞΟΥΣ.


Αποφάσησα να σας στείλω αυτό το κείμενο- παράπονο γιατί, ως συνήθως εδώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα εδώ στο νησί που κατοικώ και από πού κατάγομαι, δεν βρίσκω καμία μα καμία ανταπόκριση.
Δεν γνωρίζω αν εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι…
Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή.
Είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες, κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο και είμαι 30 ετών. Κατάγομαι και κατοικώ στο όμορφο νησί Παξούς.
...
Για τους περισσότερους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, έλληνες και ξένους τουρίστες, η μεγαλύτερη χαρά κα ι απόλαυση τους είναι η θάλασσα και το κολύμπι.
Όχι όμως για μένα...
Γιατί εδώ, σ΄αυτό τον παράδεισο που τόσο διαφημίζεται από τα ΜΜΕ αλλά και από όσους ήρθαν και θα ξανάρθουν δεν έχει φροντήσει ο Δήμος να φτιάξει μια απλή ράμπα για να διευκολήνει το καροτσάκι να πάει μέχρι τα πρώτα βότσαλα της παραλίας. Με αποτέλεσμα να έχω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα τουλάχιστον 5 καλοκαίρια.
Δεν απαίτησα ράμπα σε όλες τις παραλίες αλλά έστω σε μία, για να χαρούμε και μεις τη θάλασσα και τον ήλιο.
Επίσης να προσθέσω ότι είμαστε 2 όλα και όλα άτομα με καροτσάκι, συν οι ξένοι όπου αυτοί που είναι σε καροτσάκια , τους παίρνουν στα χέρια. Είναι πολύ άσχημο θέαμα και μεγάλη ντροπή αυτό καθώς χάνεται η αξιοπρέπεια και η περηφάνια ενός ΑΜΕΑ.

Σας ευχαριστώ πολύ

ΥΓ το κείμενο , έχετε την άδειά μου να το κοινοποιήσετε και να το χρησιμοποιήσετε όπου εσείς θέλετε.               To μήνυμα το έλαβα από τους όμορφους Παξούς και κάνω παράκληση στον Δήμο να ενδιαφερθεί για τις ανάγκες των ατόμων που έχουν καροτσάκια ώστε να διευκολύνουμε την ζωή τους.Τα ονόματα είναι στην διάθεση της ιστοσελίδας και για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου