Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ;

Το ΔΝΤ δεν μπορεί πλέον να συμμετέχει στην παροχή βοήθειας στην Αθήνα.
        Το ΔΝΤ δεν μπορεί πλέον να συμμετέχει στην παροχή βοήθειας στην Αθήνα.
 ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 22 Ιουλίου. / Του Ανταποκριτή. Itar-Tass Άντον Dolgun /. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο / ΔΝΤ / ενημέρωσε τις Βρυξέλλες ότι "δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει" στην παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα, στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Der Spiegel", επικαλούμενο δικές του πηγές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι επίσημες παρατηρήσεις για το θέμα αυτό έχουν αναφερθεί."Στην περίπτωση αυτή, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει το Σεπτέμβριο» - δείχνει η έκδοση. Επί του παρόντος, η «τρόικα» των διεθνών δανειστών / ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της ΕΚ / έχουν συντάξει μια έκθεση για την εφαρμογή των δεσμεύσεων από την Αθήνα. Ήδη είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να μειώσει το δημόσιο χρέος το 2020 κατά 120 τοις εκατό του ΑΕΠ, τονίζει η έκδοση.              
        Εν τω μεταξύ, ο γενικός γραμματέας της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης / CSU / - κόμματος, μέλος του γερμανικού συνασπισμού - Αλέξανδρος Dobrindt κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει την δραχμή. Το είπε αυτό σε μια συνέντευξη στη "Die Welt", η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.       "Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να καταβάλλει το ήμισυ του κόστους των μισθών και των συντάξεων σε δραχμές για ομαλή μετάβαση στα παλιά εθνικά νομίσματα,και θα ήταν ένα χρήσιμο βήμα Η ύπαρξη της δραχμής ως παράλληλο νόμισμα, θα δώσει στην Αθήνα μια ευκαιρία για την επίτευξη της οικονομικής ανάπτυξης,.." - Είπε ο Dobrindt.          

 Фото EPA/ИТАР-ТАСС http://www.itar-tass.com/c1/478244.html                  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:Corfiatiko.blogspot.com.                 Φαίνεται ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην Πολιτειακή ανωμαλία που μας είπε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.Προσοχή μήπως πάνε να εφαρμόσουν κάρτες πριν την πτώχευση.[Ηλεκτρονική διακυβέρνηση]Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες γιατί όπως όλα δείχνουν τα γεγγονότα θα ξεκινήσουν από την Ελλάδα με οικονομική και πολιτική αστάθεια και μετά θα δούμε πολεμικά γεγγονότα σε Μ.Ανατολή και Αν.μεσόγειο.Κάτι σχεδιάζουν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.          Έκθεση: Το Ισραήλ φοβάται ιρανική τρομοκρατική επίθεση στο ''Λονδίνο 2012''κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
         Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσιάζει την μεγαλύτερη επιχείρηση ασφαλείας στη Βρετανία εν καιρώ ειρήνης.
          Οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει ότι μια ιρανική ομάδα τρομοκρατίας στην Ευρώπη μπορεί να σχεδιάζει να επιτεθεί σε αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, πυροδοτώντας τη μεγαλύτερη επιχείρηση ασφαλείας στη Βρετανία εν καιρώ ειρήνης, The Sunday Times.
          Σύμφωνα με μια έκθεση από την εφημερίδα Sunday Times, πάνω από 17.000 στρατιώτες και 7.000 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, θα εξασφαλίσουν το Ολυμπιακό Πάρκο και 26 άλλους χώρους, και επιπλέον 12.500 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν για να περιπολούν στους δρόμους του Λονδίνου σε μια "σειρά" δαχτυλίδια του χάλυβα. "              

British police officers patrol outside the London 2012 Olympic Park. Photo by REUTERS

         Η εφημερίδα Sunday Times αναφέρει περαιτέρω ότι "Τα δωμάτια πανικού έχουν εγκατασταθεί κάτω από το γήπεδο ως ένα καταφύγιο για VIPs και θεατές, σε περίπτωση επίθεσης."
            Η ΜΙ5 και η Νέα Σκότλαντ Γιάρντ φέρεται να πιστεύουν ότι έχει αυξηθεί η αξιολόγηση της απειλής , υπό το πρίσμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βουλγαρία την Τετάρτη, στην οποία σκοτώθηκαν 5 Ισραηλινοί, ο οδηγός του λεωφορείου και ο βομβιστής αυτοκτονίας. Επιπλέον, οι εκθέσεις της Times την Κυριακή,γράφει ότι η ισραηλινή κυβέρνηση έχει αποστείλει πράκτορες της Σιν Μπετ και Μοσάντ για την προστασία 38μελούς αντιπροσωπείας του.
       Η Μοσάντ, λέει η εφημερίδα Sunday Times, «είναι στο κυνήγι για μια ομάδα λευκών Ευρωπαίων, οι οποίοι πιστεύεται ότι έχουν ασπασθεί το Ισλάμ και συνεργάζεται με την ιρανική Quds δύναμη και τη Χεζμπολάχ, την τρομοκρατική οργάνωση που υποστηρίζεται από την Τεχεράνη.
        "Ένας από τους στόχους των Ισραηλινών θεωρείται ο τρομοκράτης με διαβατήριο των ΗΠΑ, με το όνομα του Δαβίδ Τζέφερσον, ο οποίος πιστεύεται ότι τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας» και «θεωρείται ότι έχει άλλη μια ισχυρή συσκευή", όπως αυτή που χρησιμοποιήθηκε στον τελευταίο βομβαρδισμό της εβδομάδας, αναφέρει η έκθεση.
          Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, "ειδικοί ασφαλείας λένε ότι η δύναμη Quds - μια μονάδα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν - έχουν προσλάβει έναν αριθμό λευκών ευρωπαίων Ισλαμικών πεποιθήσεων, συμπεριλαμβανομένων και δύο Γερμανών, ένας από τη Σουηδία και ένα ζευγάρι Βρετανών."                    

A general view of the London 2012 Olympic Aquatic Centre, center, and the Water Polo Arena, foreground right, is pictured in east London, on July 21, 2012, ahead of the Olympic Games. Photo by AFP

         Στην Νέα Υόρκη πιστεύει η αστυνομία ότι οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ή οι πληρεξούσιοι αντιπρόσωποί τους έχουν εμπλακεί μέχρι στιγμής φέτος σε εννέα επιθέσεις εναντίον ισραηλινών ή εβραϊκών στόχων σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τα εμπιστευτικά έγγραφα της αστυνομίας που λαμβάνονται από το Reuters.
           Οι εκθέσεις προετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα από τους αναλυτές πληροφοριών για την Αστυνομία της Νέας Υόρκης,για τρεις επιθέσεις που απέτρεψαν τον Ιανουάριο, τρεις τον Φεβρουάριο και άλλα τρεις από τα τέλη Ιουνίου. Το Ιράν έχει επανειλημμένα αρνηθεί τη στήριξη των επιθέσεων ανταρτών στο εξωτερικό.
           Τα έγγραφα, με την ένδειξη "Ευαίσθητα Επιβολής του Νόμου», δήλωσε ότι η επίθεση αυτοκτονίας αυτήν την εβδομάδα,με βόμβα στη Βουλγαρία ήταν η δεύτερη επίθεση που εκδηλώθηκε αυτό το χρόνο.
          Οι λεπτομέρειες στις εκθέσεις για δύο επιθέσεις στην Μπανγκόκ και από μία στο Νέο Δελχί, την Τιφλίδα, το Μπακού, Μομπάσα και τη Κύπρος. Κάθε κτύπημα αποδόθηκε στο Ιράν ή τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου μαχητική δίπλα στους συμμάχους της, δήλωσε ότι οι εκθέσεις, οι οποίες έχουν παραχθεί είναι μετά την βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς, στην Βουλγαρία σε ένα λεωφορείο με Ισραηλινούς τουρίστες.             http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/report-israel-fears-iranian-terror-attack-at-london-2012-olympics-1.452699                      ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.              Οπως όλα δείχνουν μπαίνουμε στην τελική ευθεία των προφητειών.Κάποιο τρομοκρατικό κτύπημα θα επέφερε την έναρξη του πολέμου,για τον οποίο θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση.Πριν όμως ξεκινήσει ο πόλεμος στην Συρία και το Ιράν και κατ επέκταση στην Αν.Μεσόγειο και την Μ.Ανατολή θα πρέπει η Ελλάδα να πτωχεύσει,να υπάρξει πολιτική και οικονομική αστάθεια,ώστε οι Τούρκοι να κινηθούν άνετα σε Κύπρο και Ελλάδα.Τα σχέδια όμως θα χαλάσουν,με Θε'ι'κή παρέμβαση.                http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2011/12/blog-post_5103.html       Όπως αναφέρει και ο Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ την δεκαετία του 80 στις συνοπτικές σκέψεις τα πλοία της Ανατολικής Μεσογείου σαν φρυγανιές θα τιναχτούν στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου