Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Σοβαρά χτυπημένος ο Πάπας Φραγκίσκος-αίμα στα άμφια (ΦΩΤΟ).

Σοβαρό ατύχημα για τον Πάπα Φραγκίσκο:Σοβαρά χτυπημένος ο Πάπας Φραγκίσκος-αίμα στα άμφια

Ο πάπας Φραγκίσκος έχασε την ισορροπία του ενώ επέβαινε στο ειδικά διαμορφωμένο όχημά του και μετακινείτο σε δρόμο κατάμεστο από πιστούς στην Καρταχένα, στην Κολομβία, σήμερα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μώλωπας στο αριστερό του ζυγωματικό και το βλέφαρο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.
Όπως έγινε γνωστό από το Βατικανό, στον ποντίφικα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τοποθετήθηκε πάγος στους μώλωπές του. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του.
Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας διακρίνεται ο Φραγκίσκος να χτυπά την αριστερή πλευρά του προσώπου του σε μια κάθετη μεταλλική ράβδο του οχήματός του.
Λίγες σταγόνες αίματος είναι ορατές πάνω στα λευκά του άμφια και η περιοχή γύρω από το αριστερό μάτι του είναι μελανιασμένη και έχει πρηστεί.
«Με γρονθοκόπησαν. Είμαι καλά», αστειεύτηκε ο ποντίφικας, ενώ αποχωρούσε από ένα σπίτι στην φτωχική γειτονιά Σαν Φρανσίσκο, την τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην Κολομβία.
Λίγο αργότερα εθεάθη με ένα μικρό τσιρότο πάνω από το αριστερό φρύδι του.
«Ο πάπας είναι καλά. Τραυμάτισε το αριστερό ζυγωματικό του και το βλέφαρό του», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Γκρεγκ Μπέρκ.
Σοβαρά χτυπημένος ο Πάπας Φραγκίσκος-αίμα στα άμφια Σοβαρά χτυπημένος ο Πάπας Φραγκίσκος-αίμα στα άμφια Σοβαρά χτυπημένος ο Πάπας Φραγκίσκος-αίμα στα άμφια Σοβαρά χτυπημένος ο Πάπας Φραγκίσκος-αίμα στα άμφια
 ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου