Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ», ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΔΟΥΛΗ» Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ DAVID DE ROTHSCHILD: «ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ» !!!

ΒΙΝΤΕΟ

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2017!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Ομολογεί ο γόνος της τοκογλυφικής ψευδοεβραϊκής οικογένειας ότι είναι λάτρης του εξαποδώ! Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι αυτός είναι ο αντίχριστος αλλά ασφαλώς εκπροσωπεί το αντίθεο πνεύμα.


Προσπαθεί να το παίξει αντίχριστος, αφού είναι προφανές ότι παίρνει από το πουθενά αφορμή, για να εκφράσει την λατρεία του στον εξαποδώ.

Όταν γράψει κάποιος στο google την φράση "what is nature" βγαίνουν αμέσως από κάτω τα θέματα κατ αλφαβητική σειρά και πρώτο είναι (όντως παραδόξως) ένα απόσπασμα από τον "αντίχριστο" του Lars von Trier ένα άθλιο δαιμονιώδες κείμενο του 2009 με τίτλο  "Nature is Satan’s church"

Ὀμως αν στην συνέχεια προχωρήσουμε στην αναζήτηση στο google της φράσης "what is nature" προκύπτουν τελείως άλλα και φυσιολογικά αποτελέσματα, τα οποία ο Rothschild κάνει πως αγνοεί και στέκεται στο πρώτο για να πει, έστω και μέσω ειρωνείας προς την περίεργη αλφαβητική επιλογή της google, ότι "λατρεύει τον εξαποδώ"!

Στην συνέχεια του βίντεο ο στρατηγός Αϋφαντής δίνει εξήγηση για την καταγωγή της οικογένειας των Rothschild. Είτε είναι όπως λέμε εμείς χάζαροι ψευδοεβραίοι, είτε είναι παλαιοεβραίοι όπως λέει ο στρατηγός. είναι πάντως απόγονοι των εβραίων που λάτρευαν το χρυσό βόδι επί Μωυσέως, όπως γράφει ο Γ. Βολουδάκης στο άρθρο του

ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ  


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου