Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Οσιος Βησσαριών: Tο έτος γεννήσεως του Αντίχριστου.

ΣΧΟΛΙΟ : Καμμιά φορά αναρωτιόμαστε αν οι μαρτυρίες που γράφονται στα βιβλία είναι σωστές αφού η συγκεκριμένη παρακάτω έχει ήδη αποσυρθεί.

Ο Όσιος Γέροντας Βησσαρίωνας ρωτήθηκε κάποτε για το πότε γεννήθηκε ο Αντίχριστος και εκείνος απάντησε με βεβαιότητα.


Στην ερώτηση για το πότε γεννήθηκε ο Αντρίχριστος, ο Όσιος Γέροντας Βησσαρίωνας έδωσε την εξής απάντηση: «ένα πρωινό του Αυγούστου του παρουσιάστηκε η Παναγία και τον ενημέρωσε ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1982 και δεν θ’ αργήσει ν’ αναλάβει δράση…».
Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο ένα τμήμα του Βιβλίου «Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του» που κυκλοφόρησε το 2008 από τις «Εκδόσεις Σταμούλη».
Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς «ιδίοις όμμασι» ο Γέρων Βησσαρίων, του οποίου το σκήνωμα βρέθηκε στις ημέρες μας (2006) άφθαρτο, ευωδιάζον και αναλλοίωτο, και παραμένει μέχρι και σήμερον (2013) όπως μπορείτε να δείτε εδώ, στην επίσημη ανακοίνωση τηγς Ι. Μητροπόλεως Φθιώτιδος, ομολογεί και λέγει ξεκάθαρα σε κάποια πνευματικοπαίδια του, που ζούν μέχρι και σήμερα, ότιο Αντίχριστος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1982.
Εάν δε υποθέσουμε, ότι με την γέννηση του Αντιχρίστου, ο Όσιος Γέρων Βησσαρίων εννοούσε προφανώς την σύλληψη, αφού σύμφωνα με την ορθόδοξον παράδοση με το που συλλαμβάνεται κάποιος είναι σαν να έχει «γεννηθεί» κιόλας, τότε οδηγούμαστε και πάλι στο έτος 1983 που λέγει η ταπεινότης μου από το 2006 ότι γεννήθηκε ο Αντίχριστος.
Ούτως ή άλλως όμως, είτε το έτος 1982 πούμε ότι γεννήθηκε, είτε το έτος 1983 είναι ένα και το αυτό και δεν αλλάζει απολύτως τίποτε, αφού η ουσία είναι ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, τι το 1982, τι το 1983!
Ας δούμε λοιπόν το κείμενο αυτό που επαναλαμβάνουμε είναι ΑΥΤΟΥΣΙΟ, και το μεταφέρουμε όπως ακριβώς έχει γραφεί, χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι.
«Προς το τέλος του έτους 1982 ο π. Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα, ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ’ αργήσει ν’ αναλάβει δράση.
– Παιδί μου, έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία από τις αντίχριστες δυνάμεις, εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας, την Ορθοδοξία, μη σας παρασύρουν…
Αργότερα ανέφερε στον Αναστάσιο Λύτρα ότι κατά το διάστημα αυτό «Η Ελλάδα θα πάθει κάποιο κακό, κάποια ζημιά, όταν έρθουν και συμπέσουν δυό άνοιξες μαζί την ίδια χρονιά»…
Το 1989 ο ίδιος (Α. Λύτρας) αγόρασε κάποιο βιβλίο με προφητείες σχετικά με τον Αντίχριστον κι άλλες παρόμοιες. Το έδειξε στο Μοναστήρι του Γέροντα να πεί την γνώμη του.
– Μην φοβείσαι, τον καθησυχάζει, δώσε το βιβλίο και σε άλλον να ενημερωθεί, μην ανησυχείς, δεν μας αφήνει η Παναγία.
Την άλλη μέρα το πρωΐ που ταξίδευαν για τη Λαμία του ξαναλέει.
– Παιδί μου, τη νύχτα παρουσιάστηκε τρεις φορές η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε και τις τρεις «Μη φοβείστε».

Κάποτε προέβη σε μια άλλη σημαντική αποκάλυψη. Την πρωτοάκουσα στα μέσαΑυγούστου 1982 ως εξής:
Επισκέφτηκα τη Μονή Αγάθωνος να τον συναντήσω, αλλά έλειπε έκτακτα εκείνη την ημέρα για κάτι επείγον. Με παίρνει παράμερα ένας γνωστός μου λαικός, που χρόνια διέμενε εκεί και μου λέει μ’ έξαψη.
– Ξέρεις, ο Αντίχριστος γεννήθηκε.
– Άντε, γιατί το λες;
– Ναί, γεννήθηκε τώρα στις 9 Αυγούστου, που έγινε μια σύνοδος πλανητών.
– Και πως το ξέρεις αν είναι σωστό;
– Το είπε ο Παππούλης! (Πάντα έτσι τον αποκαλούσε τον π. Βησσαρίωνα).Του το αποκάλυψε ο Θεός.
– Και σε ποιους το είπε;
– Σε μας εδώ στο Μοναστήρι και να το πούμε σε πολύ κοντινούς του Μοναστηριού όπως εσύ. Παραέξω να μη βγεί, καταλαβαίνεις, εντολή του.
– Είναι σίγουρο αυτό; Αληθεύει;
– Αφού σού λέω το είπε ο Παππούλης, του το αποκάλυψε ο Θεός, ρώτα τον όταν τον δείς.
Το επιβεβαίωσα σύντομα, πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε κι απ’ όσους το έμαθαν επακριβώς, ίσως μόνον οι δυό μας να ζούμε ακόμη.
Τον Απρίλη του 1990 τον ρωτώ.
– Πάτερ Βησσαρίων, πότε άραγε θα ξεκινήσουν επίσημα αυτά που λένε και γράφουν για τον Αντίχριστο και το 666;
Κι απάντησε χωρίς δισταγμό.
-Σε δεκαπέντε χρόνια! (*)
Κι ενώ πρόσεξε ότι αμφέβαλα, πως το ξέρει τάχα με τόση σιγουριά, επανέλαβε μ’ έμφαση.
– Σε δεκαπέντε χρόνια θ’ αρχίσουν αυτά.
Πολλά δυσάρεστα και λυπηρά έρχονται στην ανθρωπότητα.
Η γη, η ατμόσφαιρα, η θάλασσα, τα νερά και οι τροφές θα μολυνθούν και θα επιπέσει πείνα, δίψα και πόλεμος που θα επιφέρει θανάτους, αρρώστιες και καταστροφές.
Εκείνος, όμως, που προετοιμάζεται και ζεί σύμφωνα με τις επιταγές και τη διδασκαλία της Ορθοδοξίας και δεν δεχθεί το σφράγισμα 666, ο Χριστός κι η Παναγία θα τον προστατεύσουν και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, τόνιζε με βεβαιότητα ο π. Βησσαρίων».Αποτέλεσμα εικόνας για «Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του»
Από το Βιβλίον «Ο ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ» σελ. 383-385 – Εκδόσεις Σταμούλη – Αθήναι 2008Αποτέλεσμα εικόνας για «Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του»
Επειδή έχουμε το ομώνυμο βιβλίο στη νεότερη έκδοσή του θα συμπληρώσουμε ότι η συγκεκριμένη προφητεία στις σελ.383-385 έχει αποσυρθεί και ότι το βιβλίο έχει 382 σελίδες πλέον. Εξ άλλου τα χρόνια του αντίχριστου θα είναι όσα και του Χριστού.33 έτη στον πλανήτη γη.Οπότε αν είχε γεννηθεί το 1982 σήμερα θα ήταν 35 ετών.Λογικά αφού θα κυβερνήσει 7 έτη(3,5+3,5 έτη)θα πρέπει να εμφανιστεί στην ηλικία των 26 ετών.
vimaorthodoxias.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου