Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΡΕΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΕΓΓΥΣ (Βίντεο).



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.
Όταν διαβάζουμε στον Ιερεμία 49:21 ότι μια «μεγάλη πόλη» θα καταστραφεί και ο θόρυβος της καταστροφής αυτής της πόλης «ακούγεται στην Ερυθρά Θάλασσα» θα πρέπει να μας κάνει να σταματήσουμε, ότι κάτι μεγάλο θα συμβεί στην Ερυθρά Θάλασσα πριν ή κατά τη διάρκεια του προσεχή Αρμαγεδδώνα.

Στις ειδήσεις αυτές τις μέρες διαβάζουμε πως η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να χτίσει μια μεγαλόπρεπη πόλη στην Ερυθρά Θάλασσα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πόλη του κόσμου. Θα φυλαχτεί από ρομπότ με ανθρώπινη εμφάνιση και θα είναι μεγαλύτερη από το Ντουμπάι.
Αλλά όχι μόνο η Σαουδική Αραβία έχει σχέδια στην Ερυθρά Θάλασσα. Η Τουρκία μπήκε επίσης στην αρένα της Ερυθράς Θάλασσας μέσω του Σουδάν και σχεδιάζει να περικυκλώσει την Αραβία με μεγάλες δυνάμεις ακριβώς όπως προσπαθεί να κάνει το Ιράν. Ο μουσουλμανικός κόσμος θα καταστρέψει τελικά το μεγαλόπρεπο θρησκευτικό του κέντρο για να εκπληρώσει την προφητεία ότι αυτό το κτήνος θα καψει στην έρημο.
Ιερεμίας Κεφάλαιο 49
18       Όπως καταστράφηκαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα και τα πλησιόχωρά τους, λέει ο Κύριος, έτσι δεν θα κατοικήσει εκεί άνθρωπος ούτε γιος ανθρώπου θα παροικήσει εκεί.
19       Δέστε, θα ανέβει σαν λιοντάρι από το φρύαγμα του Ιορδάνη ενάντια στην κατοικία τού δυνατού• εγώ, όμως, θα τον διώξω απ’ αυτή γρήγορα• και όποιος είναι ο εκλεκτός μου, αυτόν θα τοποθετήσω επάνω σ’ αυτή• επειδή, ποιος είναι όμοιος με μένα; Και ποιος θα αντισταθεί σε μένα; Και ποιος είναι ο ποιμένας εκείνος, που θα σταθεί ενάντια στο πρόσωπό μου;
20      Γι’ αυτό, ακούστε τη βουλή τού Κυρίου, που βουλεύθηκε ενάντια στον Εδώμ, και τους λογισμούς του, που έκανε ενάντια στους κατοίκους της Θαιμάν: Τα ελάχιστα του ποιμνίου θα τους παρασύρουν, οπωσδήποτε• η κατοικία τους θα ερημωθεί μαζί τους, εξάπαντος.
21       Από τον ήχο τής άλωσής τους σείστηκε η γη• ο ήχος τής φωνής της ακούστηκε στην Ερυθρά Θάλασσα.
22     Δέστε, θα ανέβει και θα πετάξει σαν αετός, και θα απλώσει τις φτερούγες του ενάντια στη Βοσόρρα• και κατά την ημέρα εκείνη, η καρδιά των ισχυρών τού Εδώμ θα είναι σαν την καρδιά μιας γυναίκας που κοιλοπονάει.
23       ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ. Καταντροπιάστηκε η Αιμάθ και η Αρφάδ• επειδή, άκουσαν κακή αγγελία• η καρδιά τους διαλύθηκε• στη θάλασσα υπάρχει ταραχή• δεν μπορεί να ησυχάσει.
24       Η Δαμασκός παρέλυσε, στράφηκε σε φυγή, και την κατέλαβε τρόμος• αγωνία και πόνοι την κυρίευσαν, σαν εκείνη που γεννάει.
25       Πώς δεν εναπέμεινε η ένδοξη πόλη, η πόλη τής ευφροσύνης μου!
26        Γι’ αυτό, οι νέοι της θα πέσουν στις πλατείες της, και όλοι οι πολεμιστές άνδρες θα απολεστούν κατά την ημέρα εκείνη, λέει ο Κύριος των δυνάμεων.
27        Και θα ανάψω φωτιά στα τείχη τής Δαμασκού, και θα καταφάει τα παλάτια τού Βεν-αδάδ.

28      Για την Κηδάρ+ και τα βασίλεια της Ασώρ, τα οποία συνέτριψε ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ της Βαβυλώνας, αυτό λέει ο Ιεχωβά: «Σηκωθείτε, ανεβείτε στην Κηδάρ και εξολοθρεύστε τους γιους της Ανατολής.
Το Σουακίν της Τουρκίας θα ανοικοδομήσει μια ερειπωμένη οθωμανική πόλη λιμάνι στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας του Σουδάν και θα κατασκευάσει μια ναυτική δεξαμενή για τη διατήρηση πολιτικών και στρατιωτικών σκαφών.

Πέρυσι, ο επιθετικός εθνικισμός και ο νεο-οθωμανισμός του Ερντογάν έπεφταν πάνω από τα σύνορα της Τουρκίας προς τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και όλη τη διαδρομή προς το Ιράκ. Οι χάρτες της Τουρκίας, όταν εμφανίζονται στην τουρκική τηλεόραση, μοιάζουν με παρόμοιους αλυτρωτικούς χάρτες που εκτείνονται από υποστηρικτές της μεγαλύτερης Ελλάδας, μεγαλύτερης Μακεδονίας, μεγαλύτερης Βουλγαρίας, μεγαλύτερης Αρμενίας, μεγαλύτερου Αζερμπαϊτζάν και μεγαλύτερης Συρίας. Δηλαδή, ότι τα σχέδια του Ερντογάν δεν πρόκειται αρχικά να ζητήσουν να αναβιώσει ολόκληρη την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά ότι η Τουρκία αρχικά επιμένει στα εθνικά της σύνορα μετά την ήττα του στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Οθωμανοί θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους σε αυξήσεις.


Η τυφλή Δύση ανησυχεί για τον Πούτιν, ενώ αγνοεί τον Ερντογάν. Και ενώ ο Ιερεμίας 49 σμίγει την Ιορδανία και την Αραβία στην προφητεία, η Σαουδική Αραβία κάνει επίσης μερικές διακηρύξεις για να χτίσει μια μεγαλόπρεπη πόλη μεταξύ αυτής και της Ιορδανίας. Αυτή η μεγάλη πόλη θα ονομαστεί Νεόμ (Neom).

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των εχθρών του Θεού. Το Ιράν, όπως και η Συρία, θα γίνει παγκόσμιο πρόβλημα των προσφύγων, ενώ ο Γωγ θα σκοτωθεί κοντά στην Ιεριχώ από τη Νεκρά Θάλασσα και όλοι οι λαοί τους θα μετατραπούν. Ο Αντίχριστος που δεν φέρνει τίποτα παρά θάνατο, έρημο και φτώχεια θα καταλήξει νεκρός κοντά στη Θάλασσα των Νεκρών, ενώ το υπόλοιπο λαού θα μετανοήσει.
Καμιά οντότητα στη γη δεν μπορεί ποτέ να νικήσει την Εκκλησία του Χριστού, έστω και αν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι την έχει νικήσει, διότι μέσω του μαρτυρίου μας γίνεται νικητής.






ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου