Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η Μεγάλη Πέμπτη του Ελληνισμού που οδηγεί στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Πλανούνται Πλάνην Οικτράν «μετά την Κύρωση της Συμφωνίας ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία » 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Η Συμφωνία των Πρεσπών  έγινε το καλύτερο φίλτρο για την Εθνική μας αποχέτευση. Όμως μπούκωσε γιατί είναι τόσα πολλά που πρέπει να περισυλλέξει. 
Ανοίγει το κουτί της Πανδώρας και το καπάκι δεν κλείνει μέχρι να βγουν όλα τα θηρία που
μας ετοίμασαν. 
Εκτός αν…. 
ΘΗΡΙΟ 1 
« η Συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει τη Διεθνή Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913. 
Η παραβίαση αυτή όχι μόνο είναι επιζήμια για την χώρα μας, όχι μόνο παραδίδει ιστορία και πολιτισμό, αλλά δημιουργεί κινδύνους για την εθνική μας κυριαρχία, αφού ανοίγει δρόμο για παραβιάσεις και άλλων Συνθηκών, όπως εκείνης της Λωζάνης.»  
(Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας)  
Η  ανωτέρω επισήμανση είναι τόσο επίκαιρη αυτή την ώρα. 
Ορίστε … 
« Συναγερμό έχει σημάνει η δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού σύμφωνα με την οποία «ζηλεύει» του Μακεδόνες διότι δεν έχει υπογράψει ως Δωδεκανήσιος μια αντίστοιχη συμφωνία με την… Τουρκία. 
Οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης άναυδοι στην αρχή, ανήσυχοι στη συνέχεια παρακολούθησαν τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αγορεύει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και να υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και στο Αιγαίο. 
«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: « Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα». 
«Εμείς» συνέχισε «έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία». 
Όπως είναι φυσικό η… ζήλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε συναγερμό και προκάλεσε αναστάτωση, αφού ουδείς πλέον μπορεί να θεωρήσει αδύνατον να υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα όπως τα Ελληνοτουρκικά με δυσάρεστες συνέπειες ανάλογες με τα τετελεσμένα που προκαλεί η συμφωνία των Πρεσπών.»  
https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CF%84%CE% 
ο τούρκος βιάζεται και  έβγαλε το ΘΗΡΙΟ 1 μόλις χθές. 
Eγκρίθηκε το νέο ναυτικό στρατηγικό δόγμα της Τουρκίας: «Δεν υπάρχουν καθορισμένα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο» 
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/745684_egkrithike-neo-naytiko-stratigiko-dogma-tis-toyrkias-den?fbclid=IwAR03xfjNNGeh_VgHYGZW7gD 
ΘΗΡΙΟ 2  
« Την αναγνώριση της ως «Αυτοκέφαλη Εκκλησία» ζητά με επιστολή της προς τον Πατριάρχη της Βουλγαρίας η σχισματική αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική Εκκλησία» με έδρα τα Σκόπια υπό τον Αρχιεπίσκοπο Στέφανο.»  https://orthodoxia.info/news/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1- 
Μετά την κύρωση της Συμφωνίας φαίνεται να  ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να ευθυγραμμιστεί το γεωπολιτικό με το εκκλησιαστικό. 
Τότε οι Μητροπόλεις των Νέων Χωρών της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας στην κυριολεξία « θα τα δούνε όλα» και το πρόβλημα των εκβιασμών φεύγει πια από τους πολιτικούς και πάει στους εκκλησιαστικούς ταγούς. 
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να μην δώσει και να τρέξουν άλλα γεγονότα  από την καθ ημάς Ανατολή . Είναι μέρες που μας έβαλε ο Ουρανός δύσκολο διαγώνισμα και μείναμε όλοι μας μετεξεταστέοι.  
ΘΗΡΙΟ 3 
Το περίκλειστο κράτος των Σκοπίων και πως θα το ανοίξουμε προς το ΑΙΓΑΙΟ… 
«Το Άρθρο 13 της Συμφωνίας με τα Σκόπια αναφέρει: 
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος, τα Σκόπια, είναι περίκλειστο κράτος, τα συμβαλλόμενα μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας». 
Τι λέει το Αρθρο 13:  Οτι σε περίπτωση κύρωσης αυτής της συμφωνίας ως έχει, το κράτος των Σκοπίων επειδή είναι ένα περίκλειστο κράτος θα απαιτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο για θέματα αλιείας κυρίως. 
Και επειδή αρχίζει η απορία να γιγαντώνεται…, τίθεται το εξής απλό ερώτημα. 
Από τη στιγμή που η Ελλάδα θα αποφασίσει να ανακηρύξει ΑΟΖ, και υπάρχουν κάποια δικαιώματα του περίκλειστου κράτους, γιατί υπάρχει η ανάγκη να υπάρχει χωριστό Άρθρο στην συμφωνία; 
Ποιος είναι ο ιδιαίτερος λόγος, που υποχρεούται η Ελλάδα να υπογράψει και να συνομολογήσει ιδιαίτερο άρθρο, που περιλαμβάνεται για το Δίκαιο της Θάλασσας;» 
https://www.pentapostagma.gr/ 14 Ιουνίου 2018 
Και να ήταν μόνο το θέμα της ΑΟΖ, είναι και τόσα όλα που προσπαθούν εμβόλιμα και ύπουλα να  κατοχυρώσουν. 
Ο τούρκος και ο τοκογλύφος πάνε σιμά , τώρα πλέον ευθυγραμμίστηκαν . 
 Η πολυπόθητη στιγμή για αυτούς  ήρθε.  
Μια Ελλάδα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ απογυμνωμένη – αποδυναμωμένη, με κυβέρνηση ασταθή και με πεσμένο το εθνικό φρόνημα λόγω της απεμπόλησης του ονόματος της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας ,είναι το πιο εύκολο θύμα για να γίνουν οι επόμενοι  φοβεροί  εκβιασμοί  και προκλήσεις μεσοπέλαγα στον 25ον μεσημβρινό μέχρι και νότια της Κρήτης. 
Τι μας σώζει πια αδελφοί.. ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ γιατί προδοθήκαμε από όλους. 
Είμεθα αηδιασμένοι και κατασκανδαλισμένοι από ταγούς , αρχές και εξουσίες.  
ΑΝ ενσκήψουμε στους πόνους και τις δοκιμασίες των προγόνων μας θα νοιώσουμε την ΣΤΑΥΡΟ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ πορεία αυτού του γένους. 
Οι εχθροί μας  έδωσαν  ΠΟΝΟ για να πάρουν με την σειρά τους ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ κάτι που απευχόμαστε, αλλά έτσι λειτουργεί ο πνευματικός νόμος. 
Ένας πνευματικός  μας διαμήνυσε το 2015 και το γράψαμε: 
« Όποιος συγκρουστεί με την Ελλάδα στην κατηφόρα που θα πάρει θα πάθει μεγάλη ζημιά»  
«Υπάρχει η μαγιά και αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει»! ΑΓΙΟΣΠΑΙΣΙΟΣhttp://www.pemptousia.gr/2015/09/105920/ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου