Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Κόπηκε η Ακολουθία του Νιπτήρος λόγω… απεργίας.

 


Κόπηκε η Ακολουθία του Νιπτήρος λόγω… απεργίας

Η δημόσια τηλεόραση δεν μετέδωσε την Ακολουθία του Νιπτήρος λόγω… απεργίας προκαλώντας τεράστια δυσφορία στους τηλεθεατές.

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι χθες, αλλά η ΠΟΣΠΕΡΤ αρνήθηκε να μεταδοθεί κατ' εξαίρεση από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, λόγω της 24ωρης απεργίας της, η Ακολουθία του Νιπτήρος. Να το καταπιούμε κι αυτό; Όλοι εμείς που πληρώνουμε για τη δημόσια τηλεόραση;

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, η Ακολουθία του Νιπτήρος μεταδόθηκε εκτάκτως μόνον από ιδιωτικές πλατφόρμες λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ και της άρνησής της να ικανοποιήσει γραπτό αίτημα που έστειλε ήδη από νωρίς χθες το μεσημέρι η Αρχιεπισκοπή για την κατ’ εξαίρεση μετάδοσή της από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Περιττό να σημειώσω ότι αν επρόκειτο για κάνα συνέδριο κόμματος θα είχαν κόψει πρόγραμμα και θα το έδειχναν live.

Σημειώνεται ότι η μετάδοση των Ακολουθιών από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση γίνεται προς χάριν τόσο των ηλικιωμένων, όσο και των πιστών εκείνων που δεν μπορούν για διάφορους λόγους να μετακινηθούν προς τους ναούς.

Άρα κάποιοι έκριναν ότι δεν χρειάζεται ο κόσμος να παρακολουθήσει την Ακολουθία, αλλά να βλέπει κονσέρβα πρόγραμμα με σαπουνόπερες, τηλεπαιχνίδια, σαχλαμάρες και ό,τι άλλο του σερβίρει το… σύστημα.

Μια χαρά το πάτε. Κάντε ότι μπορείτε να απομακρύνετε τον κόσμο από την Ορθοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου