Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Οι προβλέψεις του Ρασπούτιν γίνονται πραγματικότητα αυτή τη στιγμή: το τριαντάφυλλο θα ανθίσει τον Δεκέμβριο και θα έχει χιόνι τον Ιούνιο.


Ένας συνηθισμένος χωρικός, χάρη στην ευρηματικότητα, την πονηριά και την επιδεξιότητά του, κατάφερε να πλησιάσει τόσο πολύ τη βασιλική οικογένεια που η αυτοκράτειρα πίστεψε όλες τις προβλέψεις του.

Ένας συνηθισμένος χωρικός, χάρη στην ευρηματικότητα, την πονηριά και την

επιδεξιότητά του, κατάφερε να πλησιάσει τόσο πολύ τη βασιλική οικογένεια που η αυτοκράτειρα πίστεψε όλες τις προβλέψεις του. Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν ονομαζόταν γέρος, αν και τη στιγμή του θανάτου του δεν ήταν 48 ετών. Στη Ρωσία, δεν αποκαλούνται πρεσβύτεροι για την ηλικία τους, αλλά για τη σοφία και το προφητικό τους χάρισμα, που πιθανότατα διέθετε ο Ρασπούτιν.

Έκανε πολλές προβλέψεις, οι οποίες τεκμηριώθηκαν στα ημερολόγια της κουμπάρας της αυτοκράτειρας Άννας Βιρούβοβα, πολλές από αυτές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Τι προέβλεψε ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν για τη Ρωσία; Πώς έβλεπε το μέλλον της;

Σχετικά με τον Τσάρο και τη Σοβιετική Ένωση

Οι πιο ηχηρές προβλέψεις του Ρασπούτιν αφορούσαν τη βασιλική οικογένεια. Προέβλεψε την τρομερή μοίρα των τελευταίων εκπροσώπων της δυναστείας των Ρομανόφ. Και όλα όσα προφήτευσε ο γέροντας έγιναν ακριβώς πραγματικότητα.

Οι ιστορικοί ακόμα δεν έχουν σχηματίσει ακριβή γνώμη για τον Ρασπούτιν. Άλλοι τον θεωρούν έξυπνο τσαρλατάνο, άλλοι πιστεύουν στο προφητικό του χάρισμα και άλλοι υποστηρίζουν ότι είχε υπνωτικές ικανότητες. Αλλά όπως και να έχει, ο Ρασπούτιν έκανε πολλές προφητείες που έγιναν πραγματικότητα.
Ένας συνηθισμένος χωρικός, χάρη στην ευρηματικότητα, την πονηριά και την επιδεξιότητά του, μπόρεσε να έρθει τόσο κοντά στη βασιλική οικογένεια που η αυτοκράτειρα πίστεψε όλες τις προβλέψεις του.-2

Η προφητεία για την τύχη της βασιλικής οικογένειας είχε άμεση σχέση με τον θάνατο του ίδιου του Ρασπούτιν. Ο Γρηγόριος έγραψε στον τσάρο ότι αν ο δολοφόνος του ήταν άνθρωπος από τον απλό λαό, τότε τίποτα δεν θα απειλούσε τη βασιλική οικογένεια - η μοναρχία θα κλονιζόταν, αλλά δεν θα έπεφτε.

Είναι τελείως διαφορετικό θέμα αν ο δολοφόνος αποδειχθεί ευγενής από τους ευγενείς. Σε αυτή την περίπτωση, ο τσάρος και η οικογένειά του θα πεθάνουν το αργότερο δύο χρόνια αργότερα και η Ρωσική Αυτοκρατορία θα πάψει να είναι Αυτοκρατορία. Η προφητεία έγινε πραγματικότητα, και σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο, και ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Ρασπούτιν, η βασιλική οικογένεια πυροβολήθηκε.

Η επιστολή προς τον βασιλιά περιείχε τις ακόλουθες γραμμές:

«Τρεις φορές είκοσι πέντε χρόνια το καθένα, μαύροι ληστές, υπηρέτες του Αντίχριστου, θα καταστρέψουν τον ρωσικό λαό και την ορθόδοξη πίστη».

Αν μπορούσε να προβλεφθεί ο θάνατος του Τσάρου, αφού τα επαναστατικά αισθήματα ήταν στον αέρα από τα τέλη του 19ου αιώνα, τότε η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, που αντικατέστησε τη Ρωσική Αυτοκρατορία, θα μπορούσε να προβλεφθεί μόνο από έναν αληθινό μάντη. Ο Ρασπούτιν έδειξε με ακρίβεια τον χρόνο ύπαρξης της νέας χώρας - η ΕΣΣΔ κατέρρευσε ακριβώς 75 χρόνια αργότερα.

Η πόλη που άλλαξε το όνομά της

Ένας απλός χωρικός, χάρη στην ευστροφία, την πονηριά και την επιδεξιότητά του, μπόρεσε να έρθει τόσο κοντά στη βασιλική οικογένεια που η αυτοκράτειρα πίστεψε όλες τις προβλέψεις του.-3
«Όταν η πόλη αλλάξει το όνομά της, το σκοτάδι θα πέσει πάνω της και η Αυτοκρατορία θα τελειώσει», έγραψε ο Ρασπούτιν για την Αγία Πετρούπολη.

Και το 1913, η ακόλουθη εγγραφή εμφανίστηκε στο ημερολόγιο της Anna Vyrubova:

«Ξέρω ότι θα περικυκλώσουν την Αγία Πετρούπολη και θα τους πεθάνουν από την πείνα. Θεός! Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν, και όλα εξαιτίας αυτής της ανοησίας. Αλλά δεν μπορείτε να δείτε ούτε το ψωμί στην παλάμη σας. Έρχεται ο θάνατος στην πόλη. Αλλά δεν θα δείτε την Αγία Πετρούπολη! Αν πάμε στραβά, θα πεθάνουμε πεινασμένοι, αλλά δεν θα σας αφήσουμε να μπείτε», - έτσι προέβλεψε ο Ρασπούτιν τον αποκλεισμό του Λένινγκραντ, κάποτε θυμωμένος με έναν Γερμανό που γνώριζε.

Ο μάντης μίλησε λεπτομερώς για την πολιορκία του Λένινγκραντ και όλα έγιναν ακριβώς όπως τα περιέγραψε.

Άλλες προβλέψεις

Στα ημερολόγια της Βιρούβοβα υπάρχουν πολλές προβλέψεις για τον Ρασπούτιν. Προέβλεψε τον θάνατο της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι από μια άγνωστη πυρκαγιά και ακόμη και την πτήση του Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα, και μάλιστα κατάφερε να ονομάσει το όνομα «Γιούρκα».

Ένας συνηθισμένος χωρικός, χάρη στην ευρηματικότητα, την πονηριά και την επιδεξιότητά του, μπόρεσε να έρθει τόσο κοντά στη βασιλική οικογένεια που η αυτοκράτειρα πίστεψε όλες τις προβλέψεις του.-4

Παραδόξως, ο Ρασπούτιν προέβλεψε ακόμη και πυρηνικές καταστροφές:

«Θα χτιστούν πύργοι σε όλο τον κόσμο, θα είναι κάστρα του θανάτου. Μερικά από αυτά τα κάστρα θα καταρρεύσουν, και από αυτές τις πληγές θα ρέει σάπιο αίμα που θα μολύνει τη γη και τον ουρανό. Θρόμβοι μολυσμένου αίματος θα πέσουν στα κεφάλια μας σαν αρπακτικά. Πολλοί θρόμβοι θα πέσουν στο έδαφος και η γη όπου θα πέσει θα ερημώσει για επτά γενιές».

Έχουν ήδη συμβεί δύο ατυχήματα - στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ και στην ιαπωνική Φουκουσίμα. Και είναι πιθανό αυτά τα ατυχήματα να μην ήταν τα τελευταία.

Μια άλλη πρόβλεψη γίνεται πραγματικότητα αυτές τις μέρες, αφορά τις φυσικές καταστροφές:

«Οι σεισμοί θα γίνουν πιο συχνοί. Οι στεριές και τα νερά θα ανοίξουν, και οι πληγές τους θα καταπιούν ανθρώπους και υπάρχοντα. Το τριαντάφυλλο θα ανθίσει τον Δεκέμβριο και θα έχει χιόνι τον Ιούνιο».
Ένας συνηθισμένος χωρικός, χάρη στην ευρηματικότητα, την πονηριά και την επιδεξιότητά του, μπόρεσε να έρθει τόσο κοντά στη βασιλική οικογένεια που η αυτοκράτειρα πίστεψε όλες τις προβλέψεις του.-5
dzen.ru
ΑΠΟΔΟΣΗ :ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου