Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Helen Mazlou: Η διάσημη 23χρονη TikToker που γύρισε την πλάτη στα social media και αποφάσισε να μονάσει με το όνομα Υπομονή.

 

Helen Mazlou: Η διάσημη 23χρονη TikToker που γύρισε την πλάτη στα social media και αποφάσισε να μονάσει με το όνομα Υπομονή

Η ευρέως γνωστή TikToker και Youtuber Helen Mazlou αποφάσισε πέρσι να εγκαταλείψει τα εγκόσμια καθώς επίσης και τα social media, παρά την φήμη και τα χρήματα που έβγαζε από εκεί.

Λίγα λόγια για την Helen Mazlou

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Έγινε γνωστή για το περιεχόμενο του ομώνυμου καναλιού της στο TikTok, με αφετηρία το καλοκαίρι του 2016. Οι προκλήσεις χορού της, τα πειράματα φαγητού και οι συγχρονισμοί των χειλιών της σε τραγούδια τη βοήθησαν να αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα. Ήταν επίσης μουσικός και έχει πρωταγωνιστήσει σε δικά της μουσικά βίντεο.

Η ίδια έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 480.000 συνολικά θαυμαστές στο TikTok. Έχει επίσης κερδίσει περισσότερους από 20.000 συνολικά followers στον ομώνυμο λογαριασμό της στο Instagram. Έχει ένα ομώνυμο κανάλι στο YouTube όπου έχει δημοσιεύσει διασκευές τραγουδιών.

Helen Mazlou μοναχή Υπομονή
Helen Mazlou μοναχή Υπομονή
Helen Mazlou μοναχή Υπομονή
Helen Mazlou μοναχή Υπομονή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου