Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ο Νετανιάχου με ραβίνους του Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα έρθει στα έσχατα χρόνια και είναι ο ”Μεσσίας”. Ποιος είναι ο Μεσσίας των Εβραίων; (Αντίχριστος) (σύμφωνα με Εβραϊκές πεποιθήσεις)!

 

Ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια συνάντησης με αντιπροσωπεία ραβίνων του κινήματος Chabad του

Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας: «Χρειαζόμαστε δύναμη και πονηριά».

Aνάρτηση από Νετανιάχου τώρα στο Χ στον επίσημο λογαριασμό του: ”Προς τιμήν της γιορτής του Σουκότ*, συνάντησα την αντιπροσωπεία των ραβίνων του Chabad που μου έδωσε τα τέσσερα είδη** και τα βιβλία “Tanya”  (σσ The Tanya είναι ένα πρώιμο έργο της χασιδικής φιλοσοφίας, του ραβίνου Shneur Zalman του Liadi, του ιδρυτή του Χασιδισμού Chabad, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1796) που τυπώθηκαν στον Λίβανο κατά τη διάρκεια του Πρώτου Πολέμου του Λιβάνου – μια συγκινητική υπενθύμιση της δύναμής μας ακόμη και σε περιόδους μάχης.

Είπα στους ραβίνους ότι χρειαζόμαστε δύναμη, τέχνασμα και Besiyata Dishmaya (σσ που σημαίνει «με τη βοήθεια του Παραδείσου»). Ο πόλεμος είναι ένα μακρύ ταξίδι, αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος – να κερδίσουμε.

Happy Sukkot”

Moshiach/ Mεσσίας σύμφωνα με Εβραϊκή πίστη: Μια Εισαγωγή ( oι πληροφορίες που ακολουθούν προέρχονται από την επίσημη σελίδα του κινήματος Chabad)

Ποιος είναι ο Μεσσίας των Εβραίων; (δηλ. Αντίχριστος-σύμφωνα με Εβραϊκές πεποιθήσεις):

Θα είναι μονάρχης, που θα κυβερνά όλη την ανθρωπότητα

γόνος του Βασιλιά Δαβίδ (δηλ. Εβραίος)

διεξάγει τις «μάχες του G‑ δ”

-θ’ ανοικοδομήσει τον Γ Ναό στην Ιερουσαλήμ

-θα διευκολύνει τη συγκέντρωση των Εβραίων στη Γη του Ισραήλ

Σε κάθε γενιά Εβραίων υπάρχει ένας γόνος του Οίκου του Δαβίδ που έχει τη δυνατότητα να είναι ο Μεσσίας αρκεί το Ισραήλ να είναι έτοιμο για λύτρωση!

θα είναι ειρηνοποιός

Δύο από τις πιο θεμελιώδεις αρχές της εβραϊκής πίστης – όπως καταγράφονται από τον Μαϊμωνίδη στις Δεκατρείς Αρχές της Εβραϊκής Πίστεως – είναι η πίστη στην τελική λύτρωση, μια αναμενόμενη εποχή παγκόσμιας ειρήνης, ευημερίας και σοφίας και η πίστη ότι οι νεκροί θα αναστηθούν εκείνη την ώρα.

Η Μεσσιανική Εποχή θα εγκαινιαστεί από έναν Εβραίο ηγέτη που γενικά αναφέρεται ως ο Μοσιάχ (μεσσίας: Εβραϊκά σημαίνει «ο χρισμένος»), ένας δίκαιος γόνος του Βασιλιά Δαβίδ. Θα ξαναχτίσει τον Ιερό Ναό στην Ιερουσαλήμ και θα συγκεντρώσει τον εβραϊκό λαό από όλες τις γωνιές της γης και θα τους επιστρέψει στη Γη της Επαγγελίας.

Θα συμβεί λοιπόν — αυτό πιστεύουμε. Αλλά γιατί είναι αυτό σημαντικό σήμερα; Γιατί ο ερχομός του Μοσιάχ είναι τόσο κεντρικός στο εβραϊκό σύστημα πεποιθήσεων; Εκείνη την εποχή, “οι λιχουδιές θα είναι συνηθισμένες σαν βρωμιά”. Όλα τα έθνη θα «χτυπήσουν τα ξίφη τους σε άροτρα και τις λόγχες τους σε κλαδέματα. Έθνος δεν θα σηκώσει ξίφος εναντίον έθνους, ούτε θα μάθουν πια τον πόλεμο» (Μιχαίας 4:3). Η ανθρωπότητα θα ασχοληθεί με μια μόνο επιδίωξη: τη μελέτη της Θεϊκής σοφίας. «Η γη θα γεμίσει με γνώση του Θεού, όπως το νερό σκεπάζει τον βυθό της θάλασσας» (Ησαΐας 11:9).

Εντάξει, έτσι θα συμβεί – αυτό πιστεύουμε. Αλλά γιατί είναι αυτό σημαντικό σήμερα; Γιατί ο ερχομός του Μοσιάχ είναι τόσο κεντρικός στο εβραϊκό σύστημα πεποιθήσεων;

Επειδή η Τορά μας διδάσκει ότι υπάρχει σκοπός στον κόσμο μας. Και η Μεσσιανική Εποχή είναι η πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.

Η κουρτίνα θα παραμεριστεί και όλη η σάρκα θα αντιληφθεί τον Θ-δ. Θα είναι το αποκορύφωμα του γενικού σχεδίου.

Η πίστη στον Μόσιαχ στήριξε το έθνος μας σε μια εξορία 2.000 ετών γεμάτη πογκρόμ, απελάσεις και διώξεις—η σταθερή πίστη των προγόνων μας σε μια καλύτερη στιγμή που θα έρθει και η εμπιστοσύνη τους ότι θα αναστηθούν για να γίνουν μάρτυρες εκείνης της ημέρας. Και σήμερα επιτέλους στεκόμαστε στο κατώφλι της λύτρωσης. Μια ακόμη καλή πράξη από ένα ακόμη άτομο μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να επισφραγιστεί η συμφωνία.”

Ποιος είναι ο Μοσιάχ (ο Εβραίος Μεσσίας);

(Τι είδους άνθρωπος θα τα κάνει όλα να συμβούν; Ανακαλύψτε στοιχεία από Εβραίους ηγέτες από τον Μωυσή έως τον Μαϊμωνίδη).
Η Μεσσιανική Λύτρωση θα εγκαινιαστεί από ένα άτομο, έναν ανθρώπινο ηγέτη, απόγονο των Βασιλέων Δαβίδ και Σολομώντα, ο οποίος θα αποκαταστήσει τη βασιλική δυναστεία των Δαβίδ. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Μωσιάχ θα είναι σοφότερος από τον Σολομώντα και προφήτης στο επίπεδο του Μωυσή.

Από την καταστροφή του Ιερού Ναού, σε κάθε γενιά υπάρχει ένα άτομο, γόνος του Οίκου του Δαβίδ, που έχει τη δυνατότητα να είναι ο Μεσσίας. Εάν οποιαδήποτε στιγμή οι Εβραίοι είναι άξιοι λύτρωσης, ( σσ όχι όταν θα είναι άξιοι οι Εβραίοι γι αυτό αλλά ότα θα είναι έτοιμη η ανθρωπότητα να υποταχθεί σε αυτόν) αυτό το άτομο θα κατευθυνόταν από ψηλά για να αναλάβει το ρόλο του λυτρωτή.

Σε κάθε γενιά υπάρχει ένας γόνος του Οίκου του Δαβίδ που έχει τη δυνατότητα να είναι ο Μεσσίας Κατά τη διάρκεια της Μεσσιανικής Εποχής, ο Μεσσίας θα έχει διπλό ρόλο. Θα είναι μονάρχης, που θα κυβερνά όλη την ανθρωπότητα με καλοσύνη και δικαιοσύνη και θα υποστηρίζει το νόμο της Τορά—613 εντολές για τους Εβραίους και επτά για τους μη Εβραίους. Θα είναι επίσης ο απόλυτος δάσκαλος, ο αγωγός για τις βαθύτερες και βαθύτερες διαστάσεις της Τορά που στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν από τον Θ-δ.

Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον Μοσιάχ;

Ο Μόσιαχ δεν αναγνωρίζεται από την ικανότητά του να κάνει θαύματα που συντρίβουν τη γη. Στην πραγματικότητα, δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει καθόλου θαύματα (αν και η επίδοση των θαυμάτων δεν τον ακυρώνει επίσης).

Τα ακόλουθα είναι τα κριτήρια για την αναγνώριση του Μοσιάχ, όπως γράφτηκε από τον Μαϊμωνίδη:

Αν δούμε έναν Εβραίο ηγέτη που (α) μοχθεί στη μελέτη της Τορά και είναι σχολαστικός σχετικά με την τήρηση του mitzvot, (β) επηρεάζει τους Εβραίους να ακολουθήσουν τους τρόπους της Τορά και (γ) διεξάγει τις «μάχες του G‑ δ”—ένα τέτοιο άτομο είναι ο “υποτιθέμενος Μόσιαχ”.

Εάν το άτομο πέτυχε σε όλες αυτές τις προσπάθειες, και στη συνέχεια ανοικοδομήσει τον Ιερό Ναό στην Ιερουσαλήμ και διευκολύνει τη συγκέντρωση των Εβραίων στη Γη του Ισραήλ—τότε είμαστε βέβαιοι ότι είναι ο Μόσιαχ.”chabad

To Tαλμούδ λέει ότι όταν έρθει η μεσσιανική εποχή οι Εβραίοι θα έχουν στα χέρια τους όλη την ιδιοκτησία του κόσμου.

O θεοκρατικός σιωνιστικός μεσσιανισμός είναι σε έξαρση σε πραγματικό ντελίριο και οι πόλεμοι που διεξάγει έχουν ως κινητήριο μοχλό ”την προετοιμασία του θρόνου” την Έλευση..

Το τρίγωνο των σιωνιστικών … Βερμούδων ορίζεται από τις κορυφές Τελ Αβίβ , Κίεβο, Ν Υόρκη.. Υπάρχει μια κοινή συνισταμένη που κινείται στη γραμμή του μεσσιανικού κινήματος Chadad με κύριους πρωταγωνιστές Νετανιάχου-Ζελένσκι-Μπάιντεν (Τραμπ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Ζελένσκι επίσημα οπαδός του Αντίχριστου ”Μεσσία” του κινήματος Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Τραμπ φόρεσε κιπά και προσευχήθηκε στον τάφο του Ραβίνου Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας (δηλ Αντίχριστος) ! ΒΙΝΤΕΟ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Στη Γαλλία και σε ΗΠΑ σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)! Είναι ο Ραβίνος ”που δεν πέθανε” και αναμένεται να έρθει ως ”Μεσσίας” ηγέτης του μεσσιανικού κινήματος cHadad!!!

O Mεσσίας στη θέση του Μεσσία ο Μεσσίας αντί του Μεσσία Χριστού είναι ο Αντίχριστος.

Και εδώ μια παλαιότερη συνάντηση Νετανιάχου Ραβίνων ήταν από νωρίς μυημένος.. όπου αυτό που διαμείβεται είναι ότι πολλά άλλαξαν αλλά όπως του λένε οι ραβίνοι

Αυτό που δεν έχει αλλάξει ωστόσο είναι ότι ο Μεσσίας δεν έχει έρθει ακόμα…οπότε κάντε κάτι για να επισπεύσετε να έρθει.

-Kάνουμε , κάνουμε, απαντά ο Νετανιάχου

-Δεν είναι αρκετά …, παραπονιέται ο Ραβίνος

Οπότε τώρα κάνει πολύ περισσότερα..

Η μητέρα όλων των μαχών των πνευματικών μαχών μόλις άρχισε. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που δέχθηκε η ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου..

* Είναι τέσσερις τύποι φυτών που η Τορά δίνει εντολή να ληφθούν στις γιορτές του Σουκότ. Οι ”σοφοί” τους προσδιορίζουν ως Atrog, Lulev, Hades και Arba Αυτή η mitzvah είναι επίσης γνωστή ως λήψη Lulev.

*Σουκότ –Γιορτή της Σκηνοπηγίας. Πέντε ημέρες μετά το Γιομ Κιπούρ, γιορτάζεται το Σουκότ..Σκηνοπηγία ή εορτή της Συγκομιδής ή εορτή των Σκηνών, ονομάζεται η τελευταία από τις τρεις μεγάλες γιορτές των Ιουδαίων διάρκειας επτά ημερών, που “τελείται προς ευχαριστίαν για την συγκομιδή των καρπών και προς ανάμνηση της καθοδήγησης του Ισραήλ από τον Θεό στην Έρημο …

* Είναι τέσσερις τύποι φυτών που η Τορά δίνει εντολή να ληφθούν στις γιορτές του Σουκότ. Οι ”σοφοί” τους προσδιορίζουν ως Atrog, Lulev, Hades και Arba Αυτή η mitzvah είναι επίσης γνωστή ως λήψη Lulev.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου