Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

"μια Προφητεία ενός μεγάλου Αγίου αποκλειστικά για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο"

 

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τον λένε εμείς οι θνητοί Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ η Παναγία μας από το Γενέθλιο της τον Σεπτέμβριο του 1959 τον χαρακτηρίζει ως ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες που περιέχονται στο Βιβλίο του Φώτη Κόντογλου "Σημείον Μέγα " τις οποίες πολλάκις επισημάναμε στο παρελθόν .

Η Υπεραγία Θεοτόκος από τότε μας εφιστούσε την προσοχή να μην μένουμε καθηλωμένοι στην αμετανοησία μας, η οποία τελεσίδικα φέρνει την Θειική Οργή όχι ως ένα απλό τρίτο παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ως Τρίτη Καταστροφή.  

Η καταστροφή είναι κάτι ευρύτερο από ένα πόλεμο, γιατί εμπεριέχει όχι μόνο πολέμους, αλλά  φυσικές και γεωλογικές καταστροφές .

Άλλωστε μόνοι μας καταστρέφουμε τις ελπίδες μας με τις μεγάλες και μικρές αμαρτίες που νομοθέτησαμε , το Ok που δώσαμε σε αντίχριστους να διαχειρίζονται τις ζωές μας και πάει λέγοντας μέχρι την ώρα 0.

Πάμε όμως σε κάτι που φανερώνει τι έπαιζε δεκάδες χρόνια πάνω στην πατρίδα μας.
Και αυτό το κάτι έχει πολύ αδικία , μαύρη προδοσία και αναλγησία .

Στους δύο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους τα σκοτεινά κέντρα του πλανήτη (πάντα τα ίδια) επεδίωκαν να μας μπλέξουν για τα καλά, ώστε  να μας καταστρέψουν .

Στο Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ενώ η Ελλάδα επεκτεινόταν με αγώνες  στην ιστορική επικράτεια της μας έμπλεκαν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, όπως στον Κριμαϊκό Πόλεμο και στην Μικρά Ασία .

Στην Μικρά Ασία των Πόθων και των  Καημών της Ρωμιοσύνης μας πούλησαν και οι μέσα και έξω , ενώ έλεγαν ότι πάνε σας ελευθερωτές της , δεν έλεγαν την αλήθεια , ότι πηγαίναμε σαν εκστρατευτικό σώμα προσωρινό για να ικανοποιηθεί η Εγγλέζικη πολιτική,  ώστε να έχει αυτή  από τα δυτικά την ασφάλεια για να οικειοποιηθεί στα Ανατολικά τα Πετρέλαια του Κιρκούκ στο Ιράκ   από τις βλέψεις της Τουρκίας. (αυτά πόσο ταιριάζουν με τα σημερινά , σχεδόν ίδια και απαράλλακτα)

Το μετά  στην Μικρά Ασία το γνωρίζουμε όλοι μας ..προδοσία , τραγωδία και εμφύλιος σπαραγμός μεταξύ Βενιζελικών Βασιλικών για χρόνια .

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έπρεπε να επιστρατεύθουμε γιατι ο φασισμός του Μουσολίνι και του Βατικανού έδειχνε τις αντίχριστες αιρετικές προθέσεις του.

Το πράγμα όμως μπερδεύτηκε, όταν η Εγγλέζικη πολιτικη επικρατούσε στο μυαλά των πολιτικών και στρατιωτικών αρχηγών.  

Πάλι και εκεί δράματα, Κατοχή μαύρη και πείνα , ενώ δίπλα ο Τούρκος την έβγαζε  "ζάχαρη" με μια επιτηδευμένη ουδετερότητα .

Τότε είμασταν στην σωστή πλευρά της ιστορίας  και για αυτό λάβαμε στο τέλος του πολέμου το μετάλλιο της "ανοικτής παλάμης" ;

Πάλι φρόντισαν να μας " σώσουν"  οι σύμμαχοι στο Β' ΠΠ Δυτικοί και Σοβιετικοί βάζοντας μας να σκοτωθούμε με ένα αδελφοκτόνο πόλεμο που μας κόστισε πολύ  παραπάνω από τον πραγματικό πόλεμο .

Έτσι μας είπαν .."σας σώσαμε ..αφήστε τις νόμιμες διεκδικήσεις σας για εμάς"

Τόσες φορές λοιπόν οι σύμμαχοί μας ζήτησαν και μας πήραν στρατιώτες για να ικανοποιήσουμε τους δικούς του σχεδιασμούς άμισθί και δίχως κανένα όφελος, μάλλον με ζημιά μεγάλη για εμάς.

Αυτά αδελφοί τα γνωρίζετε , έχετε διαβάσει , ξαναδιαβάσετε και πείτε τα και στα παιδιά σας γιατί αυτά δεν θέλουν να τα μαθαίνει  Έλληνας.

Γιατί η ανθρώπινη  ιστορία είτε εθνική , είτε παγκόσμια έχει κυρίως πνευματικά πατήματα και εξηγήσεις και όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει.


Γιατί όμως και για ποια ιστορική περίοδο αναφέρεται αυτό που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ;

" θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες, αλλά δεν θα προφτάσουν"

Αφού στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους με τον άλφα ή βήτα τρόπο μας "πήραν στρατιωτες";

Από ότι φαίνεται αδελφοί αυτή η προφητεία αφορά τις μέρες μας και σε συνδιασμό με όσα μας είπε ο Άγιος Παϊσιος ότι "οποίος πάρει μέρος σε αυτό τον πόλεμο ( ΤΡΙΤΟ) θα καταστραφεί"

Ο Άγιος Παϊσιος πρόβλεψε ότι τελικά στην παγίδα που μας ετοίμασαν οι Δυτικοί φίλοι μας και οι άλλοι ( Ρώσοι )  θα πέσουν οι ίδιοι .

Οι Προφητείες εν Πνεύματι Αγίω δεν δόθηκαν άσκοπα, αλλά ως σημείο αναφοράς να δούμε πού πάμε και πως πάμε , ώστε το ΣΟΚ και το ΔΕΟΣ που ετοίμασαν κάποιοι για τις φρικτές μέρες μας να μπορέσουμε το κατά δύναμη να το διαχειριστούμε .

Μπορει ο περισσότερος κόσμος να είναι υπό την επίβλεψη των μηνυμάτων των ΜΜΕ, αλλά μέσα σε ένα 24ωρο ή και ώρες
θα ζητάει απτές εξηγήσεις ..

Θα είναι άραγε αργά ;

Ή η αρχή της πραγματικής μετανοίας και του απότομου  ξυπνήματος;

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου