Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΟΡΚΟΦ ΓΙΑ Β. ΚΟΡΕΑ: ΟΙ “ΚΟΚΚΙΝΟΙ” (ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ) ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ…

 Προφητείες ώρα μηδέν / Ενότητα 3


ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ …


ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ …
ΟΙ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ…

Και όντως γέμισε εστίες πολέμου ο πλανήτης, οι οποίες μάλιστα είναι πολύ περισσότερες από ό,τι φανταζόμαστε:
“Πεδίο μάχης όλος ο πλανήτης: 56 ενεργές συγκρούσεις, οι περισσότερες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτές εμπλέκονται 92 συνολικά κράτη, που αποτελεί επίσης αριθμό – ρεκόρ.”, γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο dnews:

https://www.dnews.gr/eidhseis/paixnidia-eksousias/485684/pedio-maxis-olos-o-planitis-56-energes-sygkroyseis-oi-perissoteres-meta-ton-v-pagkosmio-polemo

Και κάπου σαν να ανοίγει και το μέτωπο της Κορέας, αφού ο Κιμ…
Και ανατινάζει δρόμους που συνδέουν τη Βόρεια με τη Ν. Κορέα, επειδή εκείνη έστειλε drones πάνω από την Πιονγκγιάνγκ… και απειλεί με πόλεμο… και εντάσσει 1, 4 εκατ. νέους στις ένοπλες δυνάμεις…

Καλά, τι ήταν να γράψω σε προηγούμενο άρθρο μου “Κιμ, πάτα το!”, ξύπνησε και ο Κιμάκος και άρχισε το νταχτιρντί; Αμάν, ρε συ, λέμε και καμιά μπιπ, να περάσει η ώρα, μην τα παίρνεις και όλα τοις μετρητοίς! ΄Ωχου…
Και δεν ξέρω κατά πόσον ο Κιμ είναι παρανοϊκός, όπως τον παρουσιάζει η σατανόπληκτη Δύση ή κατά πόσον είναι αυτός ο “δαίμονας” που αναφέρει ο γέροντας Θεόφιλος στην προφητεία, που θα αναφέρω παρακάτω.
Αυτό που ξέρω όμως πολύ καλά, είναι, ότι η χώρα είναι μια καθόλου ευκαταφρόνητη πυρηνική δύναμη και το αλισβερίσι με την άλλη, την πρώτη πυρηνική δύναμη, που ακούει στο όνομα Ρωσία καλά κρατεί, αφού οι δυο τους υπέγραψαν συνθήκη στρατηγικής συνεργασίας, που σημαίνει, ότι κάθε πλευρά θα προσφέρει στρατιωτική βοήθεια στην άλλη σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση.

Αλλά ας περάσουμε στο γέροντα Θεόφιλο και τα όσα έχει πει για τους Βορειοκορεάτες:
Ο γέροντας Θεόφιλος έχει ρωσική καταγωγή αλλά Ελληνίδα μητέρα. Πέρασε περίπου 40 χρόνια σε σκήτες στο ΄Αγιο ΄Ορος. ΄Οσοι τον γνώρισαν από κοντά μιλούν για τη γλυκύτητα και τη διορατική του ικανότητα. ΄Εχει προφητεύσει την εισβολή στην Κύπρο, τον πόλεμο στο Βιετνάμ και τον πόλεμο της Κορέας. Σε παρέα Ελλήνων νομικών που εργάζονται στην Πρεσβεία και τον επισκέφτηκαν είχε πει:

“Παιδιά μου το σχέδιο του Θεού έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είναι άλλη μία τρύπα στο ζωνάρι με το οποίο θα μαστιγώσει η θεία χάρις τους απίστους. Οι κόκκινοι (Β.Κορεάτες) έχουν πολλά να τραβήξουν. ΄Οσοι σωθούν δηλαδή από την ανάσα του δράκοντα, που θα τους χτυπήσει τον πρώτο καιρό. Θα χάσουν τα πάντα. Σπίτια, οικογένειες, πατρίδα. Θα βγαίνουν να κολυμπήσουν τα πέλαγα για να βρουν κάπου να στεριώσουν, αφού κανείς δεν θα τους θέλει, λες και έφταιξαν αυτοί.
Και εσείς να μην λέτε τι με νοιάζει εμένα, γιατί ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ. Θα πέσουν βόμβες τέτοιες, που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. Από όλες τις πλευρές θα πέσουν αυτές αλλά αυτοί οι φουκαράδες οι κόκκινοι θα καταστραφούν, γιατί έχουν δαίμονα να τους κυβερνάει. Μετά θα μετανοήσουν αλλά θα είναι αργά για πολλούς. Αυτές οι βόμβες θα σκοτώνουν και μετά, αφού σκάσουν. Τόσο σατανικές θα είναι.

Σε δέκα μέρες θα χαθούν μισό εκατομμύριο ψυχούλες. Όχι μόνο από τους κόκκινους αλλά και από τους άλλους, γιατί οι κόκκινοι θα απαντήσουν. Μετά ο πόλεμος θα τελειώσει αλλά οι νεκροί θα συνεχίσουν. Δέκα χιλιάδες άνθρωποι την ημέρα θα χάνονται, γιατί ο τρισκατάρατος θα είναι στον αέρα που θα αναπνέουν, στα φαγητά και στο νερό τους.
Φριχτά πράγματα παιδάκι μου θα δούμε, γιατί θα τα δούμε όλοι. Τόσο κοντά θέλει η χάρις του Θεού να γίνουν. Ε και μετά ξεκινάει για όλους το μαρτύριο αλλά και η λύτρωση. Μετά θα γίνουν αυτά που ξέρετε χρόνια, που επέτρεψε ο Θεός να μας τα πουν οι άγιοι. Η Τουρκιά, η πρώτη πατρίδα μου και τα άλλα.
Πίστη να έχετε παιδιά μου και η Παναγία θα είναι μαζί μας. Να προσεύχεστε για όλους αυτούς που θα περάσουν δύσκολα, γιατί θα πιστέψουν στον αληθινό Θεό. Στο τέλος όλοι θα πιστέψουν.”

Και μόλις πρόσφατα η Ν. Κορέα έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας, ότι είναι πιθανό η Β. Κορέα να προβεί σε σημαντικές προκλήσεις πριν από τις αμερικανικές εκλογές, εφόσον η χώρα αποκάλυψε μυστική εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου και υποσχέθηκε, να κατασκευάσει περισσότερα πυρηνικά όπλα.
΄Οσο για τους υποψήφιους πλανητάρχες, ο μεν Τραμπ κοκορεύεται για τη φιλία του με τον Κιμ, ενώ η Καμάλα έχει πει ότι δεν θα “καλοπιάσει τυράννους και δικτάτορες όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν, που υποστηρίζουν τον Τραμπ”.
Επομένως ανάλογα και με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών μπορεί τα όσα περιγράφει ο γέροντας Θεόφιλος να αναβληθούν ή να προχωρήσουν πιο γρήγορα. Ποιος ξέρει; ΄Ιδωμεν…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου