Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Εάν ο Τρίτος Ναός χτιστεί στην Ιερουσαλήμ σήμερα, θα εκπληρώσει την προφητεία.

 

Εάν ο Τρίτος Ναός χτιστεί στην Ιερουσαλήμ σήμερα, θα εκπληρώσει την προφητεία. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, όταν χτιστεί ο Τρίτος Ναός, θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού στη γη. Και στις μέρες μας όλο και περισσότερο γίνεται λόγος για την έναρξη της κατασκευής του.

Δύο είχαν ήδη κατασκευαστεί πριν από αυτόν. Η πρώτη χρονολογείται από την αρχαιότητα, η οποία έχει ήδη καταστραφεί. Το δεύτερο χτίστηκε στα ερείπια του πρώτου, αλλά καταστράφηκε επίσης από τους Ρωμαίους κατακτητές. Και καθώς συμβαίνει το έλος, ο Τρίτος Ναός θα καταστραφεί. Είναι 7 χρόνια μετά την κατασκευή του που θα ξεκινήσει η Αποκάλυψη. Αλλά όπως και να έχει, είναι σημαντικό να ευχαριστούμε τον Θεό για όλα. Μπορείτε να βρείτε το κείμενο της ευχαριστήριας προσευχής εδώ: https://t.me/molitvaikona/4160 .

-2

Και τότε ο Αντίχριστος θα βασιλέψει και θα πάρει την κύρια θέση, δηλώνοντας ως αποστολή. Τότε θα αρχίσουν οι καταστροφές ή μάλλον θα συνεχιστούν, αλλά σε ακόμη πιο τρομερή κλίμακα και δύναμη. Αυτά τα γεγονότα θα επηρεάσουν ήδη όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη. Ούτε ένας άνθρωπος δεν θα μείνει πίσω.

Και όπως μαρτυρούν οι προφητείες, είναι αυτή τη στιγμή που ο πραγματικός Υιός του Θεού θα κατέβει στη Γη και θα ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους.

Αλλά και ο Τρίτος Ναός δεν θα διαρκέσει πολύ. Ισχυροί κατακλυσμοί και ανεκτικοί σεισμοί θα το καταστρέψουν. Και πίσω του θα υπάρχει ένας τέταρτος και τελευταίος ναός, σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα θα βασιλεύει σε αυτόν ο Ιησούς Χριστός.

Στο μεταξύ, όλο και περισσότερο γίνεται λόγος για την αποκατάσταση του Τρίτου. Κάποιοι λένε ότι ο ναός θα αποκατασταθεί μόνος του, άλλοι θα χτίσουν μια αποστολή. Το κυριότερο είναι να μην φοβόμαστε τίποτα, είμαστε με τον Θεό. Το κυριότερο είναι να μετανοήσετε, να πάτε στον Θεό, να πέφτετε αλλά να σηκώνεστε. Παρακαλώ διαβάστε και διαβάστε τις προσευχές της μετανοίας στον σύνδεσμο: https://t.me/molitvaikona/5343 .

-3
Παρά το γεγονός ότι μετά την αποκατάσταση αναμένεται το τέλος του κόσμου, οι ανώτατοι αξιωματούχοι στην Ιερουσαλήμ πιστεύουν ότι ο ναός πρέπει να αποκατασταθεί από την καταστροφή και ότι ένα τόσο μεγαλοπρεπές και σημαντικό σύμβολο της χριστιανικής θρησκείας δεν πρέπει να μείνει ερειπωμένο για πολλά χρόνια . Επιπλέον, αν πιστεύετε τις προβλέψεις της αποκάλυψης, μετά το τέλος του κόσμου ο Ιησούς Χριστός θα έρθει να βασιλέψει στη Γη, και είναι ακριβώς ο ερχομός του που πολλοί οπαδοί της χριστιανικής πίστης συνεχίζουν να περιμένουν.

Είναι αλήθεια ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι ότι όταν έρθει στον επίγειο θρόνο, θα πρέπει να πληρώσει αυτό που αξίζουν όλοι οι άνθρωποι και μόνο τότε μια ειρηνική και ευσεβής ζωή στον πλανήτη θα περιμένει τους λίγους εναπομείναντες δίκαιους ανθρώπους. Επιπλέον, κανείς δεν ξέρει πότε θα συμβεί αυτό και δεν χρειάζεται να το περιμένει, το φοβάται. Όλα είναι στα χέρια του Θεού.










dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

-4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου