Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ο Τραμπ φόρεσε κιπά και προσευχήθηκε στον τάφο του Ραβίνου Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας (δηλ Αντίχριστος) ! ΒΙΝΤΕΟ.

 

Σήμερα, ο Τραμπ φόρεσε κιπά και προσευχήθηκε με οίστρο στον τάφο του ραβίνου Lubavitch

Menachem Mendel Schneerson στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.Mετά το Ζελένσκι και ο Τραμπ επίσημα οπαδός του Αντίχριστου ”Μεσσία” του κινήματος Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο ”Μεσσίας” . Είναι ο Menachem Mendel Schneerson γνωστός ως Ραβίνος Rabbi του Loubavitch ηγέτης του εβραϊκού κινήματος Chabad που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας. 

Αφίσες σε Ευρώπη κι ΗΠΑ ανακοινώνουν επικείμενη έλευσή του ως Μεσσία. Οι ηγετικές ελίτ είναι σε επικίνδυνη σεκταριστική εσχατολογική πλάνη και το χειρότερο διαχειρίζονται τύχες ανθρωπότητας σε πολύ κρίσιμη στιγμή.

Ο Menachem Mendel Schneerson, γνωστός στους οπαδούς του κινήματος Chabad-Lubavitch ως Lubavitcher Rebbe ή απλά ο Rebbe, ήταν Ρωσοαμερικανός oρθόδοξος ραβίνος και ο πιο πρόσφατος Ρέμπος της δυναστείας των Λούμπαβιτς των Χασιδών. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Εβραίους ηγέτες του 20ου αιώνα..

O Μεσσιανισμός Chabad

Η σκέψη που αναπτύχθηκε από τον ραβίνο Menahem Mendel Schneerson μεταξύ 1992 και 1993 είναι να επιτευχθεί η πλήρης λύτρωση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ανάπτυξη αυτού του μεσσιανισμού και ο αντίκτυπός της στον Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό και τον Ιουδαϊσμό του CHabad είναι το αντικείμενο πολυάριθμων συζητήσεων στον εβραϊκό Τύπο και σε εξειδικευμένα περιοδικά. 

Η πεποίθηση ότι ο νεκρός Menachem Mendel Schneerson είναι πράγματι ο Μεσσίας που θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στην κοινότητα του CHabad. Πολλοί θαυμαστές του πιστεύουν ότι η συνηθισμένη έννοια του θανάτου δεν ισχύει για έναν αληθινό τζαδίκ (άγιο, δίκαιο) όπως ο Lubavitcher Rebbe Menachem Mendel Schneerson, του οποίου η ψυχή είναι πιο κοντά στον Θεό από εκείνη ενός συνηθισμένου ανθρώπου. Θεωρούν λοιπόν ότι ο τελευταίος ραβίνος τους δεν πέθανε, αλλά παραμένει ζωντανός με τρόπο ανεπαίσθητο στους απλούς ανθρώπους και ότι θα εκδηλωθεί ξανά για να διακηρύξει τον μεσσιανισμό του. Πολλοί αρνούνται έτσι να συνοδεύσουν το όνομά του με το συνηθισμένο σημάδι σεβασμού προς τον αποθανόντα (zt”l για τον Zecher Tzaddik Livracha).

και στη Νέα Υόρκη τον ανακοινώνουν ” ο Μεσσίας είναι εδώ”.

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές σε μια πολύ Σκοτεινή Περίοδο..

Μετά από την ομολογία Τραμπ ο χριστιανοσιωνισμός κατά κυριολεξία προτεσταντοσιωνισμός προστίθεται και επίσημα στο άρμα του σιωνιστικού μεσσιανισμού..

O Άξονας του… καλού..

Αμερικανοχριστιανισμός, Κίεβο Ουκρανία καθεστώς Ζελένσκι και μεσσιανιστές Νετανιάχου είναι σε παράκρουση είναι το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Οι προσευχές του Τραμπ στον ερχόμενο Αντίχριστο έγιναν υπό το πρόσχημα της επιστροφής ομήρων..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου