Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

“ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ”

 #εσχατολογικά

Από το έτος 1997 είχαμε προαναγγείλει την έκδοση του βιβλίου μας «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ». Θεού ευδοκούντος και επιτρέποντος, δίνεται στην κυκλοφορία ο Α΄ τόμος και –Θεού θέλοντος– εντός του 2024 (ή αρχές του 2025) θα κυκλοφορήσει και ο Β΄ τόμος.

Εάν το «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ» είχε γίνει ένα ενιαίο βιβλίο και δεν είχε χωρισθεί σε δύο τόμους, θα ήταν εξαιρετικά ογκώδες και δύσχρηστο (θα υπερέβαινε τις 1.000 σελίδες)· γι’ αυτό τελικά, εξ ανάγκης, κρίθηκε σκόπιμο να χωρισθεί σε δύο τόμους. Παρότι όμως οι δύο τόμοι αποτελούν μία αδιαίρετη ενότητα, ταυτόχρονα ο κάθε τόμος είναι και αυτοτελής.

Ήδη ο Α΄ τόμος έχει αποσταλεί ταχυδρομικώς στους Πατριάρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, στους Αρχιεπισκόπους των Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, στους Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας, στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους και σε άλλους εκκλησιαστικούς φορείς και πρόσωπα. Η μετάφραση του Α΄ τόμου στην αγγλική γλώσσα έχει ολοκληρωθεί και αυτό το διάστημα μεταφράζεται ο Β΄ τόμος στην αγγλική γλώσσα.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους και όλες τις ψυχές που μας συμπαραστάθηκαν μέχρι την ολοκλήρωση αυτού του έργου και άφηναν όλο αυτό το διάστημα τον Θεό να ενεργεί δι’ αυτών. Ευχαριστούμε και το ευλαβές πλήρωμα της Εκκλησίας μας, το οποίο αποτελεί το αναγνωστικό κοινό μας (που επί 27 συναπτά έτη δεν ξέχασε το προ πολλού αναγγελθέν βιβλίο μας και  συνέχιζε να το αναμένει με αμείωτο ενδιαφέρον.

Το βιβλίο διατίθεται από τα βιβλιοπωλεία, τα οποία ήδη φροντίζουν να το προμηθευθούν.

Ε Κ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλούμε τους αγαπητούς εν Χριστώ αδελφούς μας, εάν θέλουν να μας βοηθήσουν, να κοινοποιήσουν την παρούσα ανακοίνωση, ώστε να λάβουν γνώση όσοι επί τόσα χρόνια περιμένουν την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου μας.

Πλέον, στο blog “vlepete.wordpress.com” ο π. Χριστόδουλος Aγγελόγλου θα αναρτά (από εδώ και στο εξής) ό,τι σχετίζεται με το θέμα και το αντικείμενο του εν λόγω βιβλίου και θα προβαίνει –όταν καθίσταται αναγκαίο– σε δημοσίευση στο blog “vlepete.wordpress.com” σχετικών επίκαιρων άρθρων του για σύγχρονα προβλήματα που εγείρονται και απασχολούν την Εκκλησία μας. Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε αμέσως για οποιαδήποτε νέα ανάρτησή μας στο “vlepete.wordpress.com”, θα πρέπει να επισκεφθείτε το προαναφερθέν blog και πατώντας το κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ» (βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας), να συμπληρώσετε το email σας. Τότε θα λάβετε στο email σας ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που θα σας ζητά «επιβεβαίωση», και πατώντας «επιβεβαίωση» θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου