Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Χτύπησε για ένατη φορά ο ιερόσυλος της Πάτρας


903041Διάρρηξη υπ’ αριθμόν εννέα για τον ιερόσυλο… «φαντομά»  των εκκλησιών της Πάτρας, που έχει αναγκάσει τους υπευθύνους των ναών να εγκαταστήσουν συστήματα συναγερμού για να τον αντιμετωπίσουν! Αυτή τη φορά, στόχος του έγινε η εκκλησία  της Αγίας Βαρβάρας, όπου τρύπωσε από μία πόρτα που οδηγεί στο ιερό του ναού.

Ο εισβολέας παραβίασε και πάλι το παγκάρι από το οποίο άρπαξε πάνω από 3.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για τον ίδιο που εντόπισε ο πρωτοπρεσβύτερος της εκκλησίας της Παντάνασσας πριν από δέκα ημέρες, την ώρα που αναζητούσε το παγκάρι. Ο δράστης, που είχε κόψει τότε με τροχό τα σίδερα από το κεντρικό παράθυρο του ναού, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. 

Ως τώρα, ο άγνωστος δράστης είχε χτυπήσει τις εκκλησίες της Ζωοδόχου Πηγής στο Προάστιο, του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος, της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, της Παντάνασσας, του Αγίου Αιμιλιανού, του Αγίου Γερασίμου, της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παραλία και της Αγίας Τριάδας, από τις οποίες έκλεψε άγνωστα χρηματικά ποσά από τα παγκάρια, τάματα συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ και δύο χρυσούς σταυρούς μεγάλης αξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου